Χρυσές σφαίρες 2015: Οι βραβεύσεις της βραδιάς σε αστρολογικό φόντο

Τα αστρολογικά στοιχεία των φετινών νικητών

Χρυσές σφαίρες 2015: Οι βραβεύσεις της βραδιάς σε αστρολογικό φόντο

Στην 72 τελετή απονομής βραβείων Χρυσής Σφαίρας στο Los Angeles που όπως όλοι ξέρουμε είναι ο προπομπός των Όσκαρ, ο μεγάλος κερδισμένος ήταν ο Λέων Richard Linklater σκηνοθέτης της ταινίας «Boyhood» (Μεγαλώνοντας).

richard-linklater


Η ταινία βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης δραματικής ταινίας και ο ίδιος με το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας.
Ήρθε λοιπόν και η ώρα της φήμης του να μεγαλώσει, εφόσον ο διελαύνων Δίας από τον Λέοντα συνάντησε τη γενέθλια σύνοδο Αφροδίτης –Ουρανού του, ενώ παράλληλα τριγώνιζε τον γενέθλιο Δία του στον Τοξότη, σε ανάδρομη φορά και οι δύο.

patricia-arquette

Η Κριός Patricia Arquette τιμήθηκε με το βραβείο B'γυναικείου ρόλου σε δραματική ταινία για την ερμηνεία της στην ταινία του Linklater «Boyhood».
Ο Δίας έδωσε και εδώ το παρόν εφόσον ήρθε σε σύνοδο με τη γενέθλια Σελήνη της στον Λέοντα και σε τρίγωνο με τον Ήλιο της από τον Κριό στον 10ο οίκο της καριέρας, χαρίζοντάς της τη μεγαλύτερη διάκριση ως τώρα.

eddie redmayne

Τα βραβεία Α' ανδρικού και γυναικείου ρόλου για δραματική ταινία απέσπασαν ο ανερχόμενος Αιγόκερως Eddie Redmayne και η Τοξότης Julianne Moore.
Για τον Eddie Redmayne ο ρόλος του επιστήμονα και επίσης Αιγόκερω Stephen Hawking στην ταινία «The Theory of Everything», στάθηκε καθοριστικός, με τον διελαύνοντα Κρόνο σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ουρανό του και το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα να σημαδεύει τον γενέθλιο Ήλιο του. Αυτοί οι υπαινικτικοί συνδυασμοί τον έφεραν ξαφνικά στην κορυφή της δημοσιότητας, κρατώντας ένα σημαντικό βραβείο στα 32 του χρόνια.

julianne-moore

Όσο για την Julianne Moore υποδύθηκε συγκλονιστικά μια γυναίκα που έχει προσβληθεί από Αλτσχάιμερ στην ταινία «Still Alice.
Στην πολύχρονη καριέρα της που μετρά 32 σχεδόν χρόνια, έχει προταθεί για 4 Όσκαρ, 9 Χρυσές σφαίρες, 3 BAFTA και 10 βραβεία σωματείου ηθοποιών.
Φέτος είναι η χρονιά της, αποσπώντας το βραβείο αυτό σαν ανταμοιβή, με την προοδευτική Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ερμή κυβερνήτη του ωροσκόπου της (Δίδυμος) και τον διελαύνοντα Δία σε απόλυτο εξάγωνο με τη γενέθλια Σελήνη της στους Διδύμους.
.
Χρυσές σφαίρες Α' ανδρικού και γυναικείου ρόλου σε κωμωδία, απέσπασαν ο Παρθένος Michael Keaton για το ρόλο του στην ταινία «Birdman» και η Λέων Amy Adams για το ρόλο της στην ταινία «Big eyes» (Μεγάλα Μάτια).

keaton


Για τον Michael Keaton αυτή η Χρυσή σφαίρα έρχεται με τον διελαύνοντα Δία σε απόλυτη σύνοδο με τον γενέθλιο Πλούτωνα του, γεγονός που σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός παλιού κύκλου και την αρχή ενός νέου, σε ότι αφορά την καριέρα του. Το τετράγωνο του διελαύνοντα Κρόνου στον γενέθλιο Ερμή του, σίγουρα θα τον κάνει να αναθεωρήσει πολλές επιλογές ως τώρα και να στραφεί προς μια άλλη κατεύθυνση σε ότι αφορά τους ρόλους του.

Amy-Adams

Η ταλαντούχα Amy Adams βραβεύεται επιτέλους μετά από 4 υποψηφιότητες για χρυσή σφαίρα και 3 για Όσκαρ επιβεβαιώνοντας το ταλέντο που της χαρίζει το ακριβέστατο πύρινο τρίγωνο Αφροδίτης – Ποσειδώνα.
Το επίσης ακριβέστατο τρίγωνο Δία – Κρόνου στον χάρτη της, είναι αυτό που κινητοποίησε τη βράβευση αυτή, καθώς ο Κρόνος της στον Καρκίνο ενεργοποιείται από το τετράγωνο Ουρανού –Πλούτωνα, σταθεροποιώντας εντελώς αναπάντεχα την αξία της.

WesAnderson

Το βραβείο καλύτερης κωμωδίας απέσπασε η ταινία «Ξενοδοχείο Grand Budapest» του Ταύρου Wes Anderson.
Έχοντας πολλές βραβεύσεις στο ενεργητικό του, αυτή η Χρυσή σφαίρα κοσμεί τη συλλογή του ακόμα περισσότερο με τον διελαύνοντα Κρόνο να έρχεται σε αντίθεση με τον Ερμή του και σε εξάγωνο με τον Ουρανό του.
Αυτή η ευκαιρία που του δίνεται μπορεί να αξιοποιηθεί άμεσα με μια νέα πρόταση ή επιδίωξη, που θα φέρει το τρίγωνο του διελαύνοντα Δία με τον γενέθλιο Άρη του.

leviathan-golden-globe

Η ρωσική ταινία «Λεβιάθαν» του Υδροχόου Andrey Zvgagintev, βραβεύτηκε με τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας, ενώ είχε διακριθεί με το βραβείο καλύτερου σεναρίου, στο Φεστιβάλ των Καννών.
Με μόλις 5 ταινίες στο ενεργητικό του, ο Ρώσος κατάφερε να διακριθεί καταγγέλλοντας μέσα από την ταινία του τη διαφθορά και ένα παντοδύναμο κράτος, εξιστορώντας τη μοίρα ενός μηχανικού αυτοκινήτων.
Η σύνοδος Ήλιου – Άρη – Κρόνου στον Υδροχόο σε συνδυασμό με τη Σελήνη τους στον Σκορπιό, τον κάνουν να πρωτοτυπεί όχι μόνο στα σενάριά του, αλλά και στη θεματολογία του.
Το βραβείο ήρθε με την αντίθεση του διελαύνοντα Δία στο μεσοδιάστημα της γενέθλιας συνόδου του Άρη –Κρόνου, που σημαίνει πως κάθε τι ακραίο που επιλέγει να κάνει μπορεί να βρει ανταπόκριση και αναγνώριση.

clooney

Ιδιαίτερη στιγμή της τελετής ήταν η παραλαβή της Χρυσής Σφαίρας από τον Ταύρο George Clooney ο οποίος τιμήθηκε για τη συνολική του καριέρα του στον κινηματογράφο.
Παραλαμβάνοντας το βραβείο επικεντρώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι λέγοντας ότι εμείς δεν θα βαδίζουμε μέσα στο φόβο, αναφωνώντας «Je Suis Charlie», γιατί και ωροσκόπο Ιχθύ έχει και τον κυβερνήτη του ωροσκόπου στον 8οο οίκο και μια διάχυτη ευαισθησία μπορεί να την εκφράζει μέσα από ένα τέτοιο βήμα.

Εν αναμονή λοιπόν των βραβείων Όσκαρ στις 22 Φεβρουαρίου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved