Ζώδια και αστέρια: Μάρω Λύτρα: Νέος έρωτας, νέα ζωή!

«Έρωτα, έρωτα μου» φαίνεται πως τραγουδά ξανά μετά από καιρό η Σκορπίνα Μάρω Λύτρα.

Ζώδια και αστέρια: Μάρω Λύτρα: Νέος έρωτας, νέα ζωή!

Η Μάρω Λύτρα που έγινε γνωστή από το Fame Story 2 και έκανε μεγάλη επιτυχία μεταξύ άλλων με το «Μίλα μου» που τραγούδησε ντουέτο με τον Κώστα Καραφώτη, τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Ελλάδα και ζει μόνιμα στον Καναδά.

Η σέξι Σκορπιός που έχει μια πολυαστρία (Ήλιος, Ερμής, Δίας, Αφροδίτη, Ποσειδώνας) στον Σκορπιό, το ζώδιο που κυβερνά ο Πλούτωνας και συμβολίζει τις βαθιές αλλαγές τα προηγούμενα 2 και κάτι χρόνια, ταλαιπωρήθηκε πολύ τόσο επαγγελματικά (Ήλιος) σε σχέση με σπουδές, ταξίδια, ζωή στο εξωτερικό (Ερμής – Δίας) όσο και οικονομικά και αισθηματικά (Αφροδίτη) αλλά και σε σχέση με τα όνειρά της (Ποσειδώνας).

Με τον σοβαρό και υπεύθυνο Κρόνο από διέλευση στον Σκορπιό να κάνει σύνοδο με την πολυαστρία της στο συγκεκριμένο ζώδιο σε κάποια από τα παραπάνω θέματα ζορίστηκε για να πετύχει τους στόχους της και σε άλλα χρειάστηκε να βάλει τέλος και να ρίξει αυλαία.

Μεταξύ άλλων, έκρινε σωστό να βάλει σε δεύτερη μοίρα το τραγούδι και να κάνει κύρια εργασία της τη νοσηλευτική. Πλέον, ζει από την εργασία της ως νοσοκόμα ενώ τραγουδά δυο φορές την εβδομάδα εδώ και σχεδόν τρία χρόνια σε ένα παραδοσιακό ελληνικό ουζερί-μεζεδοπωλείο το "Mythos" με live μουσική.

Αυτήν την περίοδο με τον διελαύνοντα Δία (εύνοια, τύχη, επέκταση) σε όψη με την Αφροδίτη της (αισθηματικά, σχέση, γάμος) η τραγουδίστρια δηλώνει ερωτευμένη και ευτυχισμένη και μέσα από ένα μήνυμα που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μιλά με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύντροφό της και τα τρία παιδιά του.

«Δράττομαι της ευκαιρίας να στείλω από εδώ τις ευχές μου για τη νέα χρονιά. Το 2014 ήταν μια δύσκολη χρονιά, με απογοητεύσεις κ.α. Νιώθω ευλογημένη γιατί μπορεί να μην έγινε πραγματικότητα η περσινή μου ευχή αλλά συνειδητοποίησα ότι ο Θεός μου έστειλε την αγάπη που χρειαζόμουν μέσα από τον άντρα που με αγαπά. Και μπορεί να μην έχω παιδιά, αλλά στάθηκα τόσο πολύ τυχερή που ήρθαν τρία παιδιά στην ζωή μου που αγαπώ και λατρεύω σαν δικά μου. Μπαμπά Pappas και παιδιά σας αγαπώ! Σας ευχαριστώ, καταλαβαίνω ότι ο Θεός απάντησε στις προσευχές μου. Και ανυπομονώ να δω τα τρία αυτά παιδιά τονJohn, τον Paul και την Amber να μεγαλώνουν και να είμαι μέρος της ζωής τους κι αυτά της δικής μου. Theo ήσουν πάντα ο Άγιος Βασίλης μου, είτε το ήξερες είτε όχι. Σε ευχαριστώ».

Ο Ποσειδώνας ο πλανήτης της λύτρωσης, του ονείρου και της εσωτερικής ηρεμίας τα επόμενα χρόνια θα ξεκινήσει ένα ταξίδι θετικών όψεων με τους πέντε πλανήτες της στο Σκορπιό δίνοντας της την ευκαιρία να κάνει πράγματα που θα νιώθει ότι ζει μια ζωή όπως την είχε φανταστεί. Της το ευχόμαστε, της αξίζει όπως και σε κάθε άνθρωπο, μια ζωή γλυκιά και όπως την ονειρεύεται.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved