Ζώδια και αστέρια: Σοκ! Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκαλύπτει «Μου έκαναν εξορκισμό»

Για πρώτη φορά αποκαλύπτει την εμπειρία από την παιδική της ηλικία αφήνοντας τον Θοδωρή Αθερίδη και όχι μόνο... έκπληκτο!

Ζώδια και αστέρια: Σοκ! Η Ελένη Τσαλιγοπούλου αποκαλύπτει «Μου έκαναν εξορκισμό»

Με τον διελαύνοντα Ερμή (ιστορίες, συζητήσεις) στον αποκαλυπτικό Υδροχόο (που προκαλούν αίσθηση) η Ελένη Τσαλιγοπούλου καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» του Θοδωρή Αθερίδη έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για την παιδική της ηλικία.

Αυτή την περίοδο, ο Ερμής στον Υδροχόο (αποκαλύψεις) ενεργοποιεί στον αστρολογικό χάρτη της τραγουδίστριας το τετράγωνο Άρη (βιαστικές ενέργειες, ζημίες, προβλήματα) – Ποσειδώνα (σε σχέση με περίεργα φαινόμενα, όνειρα) και τη σύνοδο Ουρανού (ξαφνικά γεγονότα) – Πλούτωνα (που σημαδεύουν τη ζωή του ανθρώπου) και έτσι μίλησε για ένα περίεργο όνειρο που είχε στην εφηβική της ηλικία και που δεν μπορεί να ξεχάσει εξαιτίας της καταλυτικής του επίδρασης στη ζωή της.

«Είναι μεσημεράκι, πέφτω για ύπνο και βλέπω ένα όνειρο, που όμως εγώ το είδα ως όραμα. Είδα ότι άνοιγαν οι ουρανοί και έβλεπα την Παναγία και τα ρούχα της να ανεμίζουν. Έπαθα ζημιά, αρρώστησα! Φοβήθηκα! Η γιαγιά μου έλεγε "θαύμα" και στο τέλος μου έφεραν και εξορκιστή για να με ξορκίσουν. Έπαθα μία ελαφρά επιληψία, εφηβική που μετά πέρασε, αλλά μέχρι να το βρουν, μέχρι και εξορκισμό μου κάνανε» ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια με τα οποία η τραγουδίστρια περιέγραψε την εμπειρία που τη σημάδεψε ως έφηβη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved