Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Γιατί βγήκε με σαγιονάρες Γενάρη μήνα;

Μπρρρ... τι κρύο είναι αυτό; Το λες, δεν το λες; Με σαγιονάρες θα έβγαινες Γενάρη μήνα; Εεε... Μην βιαστείς να απαντήσεις και ιδιαίτερα αν είσαι και εσύ γυναίκα όπως η Ελένη Μενεγάκη!

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Γιατί βγήκε με σαγιονάρες Γενάρη μήνα;

Τσουχτερό κρύο και χιόνια; Η Αφροδίτη της Ελένης Μενεγάκη, ο πλανήτης που συνδέεται με την ομορφιά, τη φινέτσα και τη χάρη, δεν καταλαβαίνει τίποτα!

Είναι ιδιαιτέρως δυνατή στον αστρολογικό της χάρτη καθότι, όχι μόνο βρίσκεται στο ζώδιο της κατοικίας της, το Ζυγό, αλλά συνάμα είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου όπου και βρίσκεται στον αστρολογικό της χάρτη! Οίκο που όχι μόνο αστρολογικά ταιριάζει πολύ στην αλλά, δεδομένου ότι είναι και γωνιακός σε θέματα ομορφιάς, κομψότητας και στυλ, την κάνει να ξεχωρίζει!

Και καθότι είναι δυνατή η καλαίσθητη γενέθλια Αφροδίτη της στο Ζυγό, η ξανθιά παρουσιάστρια δεν φοβήθηκε το τετράγωνο από τον διελαύνοντα Ήλιο στον Αιγόκερω, ο οποίος δείχνει τις κακές καιρικές συνθήκες, το κρύο και τα χιόνια, και επισκέφθηκε κεντρικό κομμωτήριο της Κηφισιάς.

Βγαίνοντας την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του «ΟΚ» να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητό της φορώντας ένα μαύρο κολάν παντελόνι με ένα λευκό ασύμμετρο μπλουζο-φόρεμα και... σαγιονάρες!

Η παρουσιάστρια περιποιήθηκε και τα άκρα της και για αυτό προτίμησε ανοιχτές φλατ σαγιονάρες!

Ποια γυναίκα δεν θα έβγαινε με σαγιονάρες για να μην χαλάσει το πεντικιούρ της; Εεε, έτσι και Ελένη Μενεγάκη! «Δεν είμαι διαφορετική από τη γυναίκα της διπλανής πόρτας» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της η παρουσιάστρια και το αποδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved