Ζώδια και αστέρια: Τσάρλι Σιν σε Κιμ Καρντάσιαν: «Λυπάμαι τον άντρα σου»

Της τα έσουρε κανονικά! Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πληθωρικό... πωπό της!

Ζώδια και αστέρια: Τσάρλι Σιν σε Κιμ Καρντάσιαν: «Λυπάμαι τον άντρα σου»

Αυτόν τον καιρό η οποιαδήποτε επίθεση είναι σφοδρή και αστραπιαία, όπως προστάζει ο διελαύνων Άρης, που στη μυθολογία ήταν ο θεός του πολέμου, μιας και βρίσκεται στον αντιδραστικό Υδροχόο.

Μάλιστα επιθέσεις και ξεσπάσματα μέσω των κοινωνικών δικτύων είναι στα φόρτε τους αφού αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μέσα επικοινωνίας του κοινωνικού και φίλου του ιντερνέτ, Υδροχόου.

Αυτές τις ημέρες, ο Ερμής του Τσάρλι Σιν δέχεται όψη αντίθεσης από τον διελαύνοντα Άρη στον Υδροχόο, δείχνοντας αφενός ότι δεν θέλει και πολύ για να γίνει έξαλλος και, αφετέρου, ότι είναι έτοιμος να τα σούρει χωρίς να περιμένει στιγμή, και μάλιστα για τα καλά, σε όποιον του κάτσει στραβά.

Στην προκειμένη περίπτωση, έξω φρενών έγινε με την Κιμ Καρντάσιαν, όταν πληροφορήθηκε από φίλους του ότι η No1 reality star του πλανήτη αρνήθηκε να δώσει αυτόγραφο σε ένα 6χρονο κοριτσάκι και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της μέσω Twitter.

«Κλαίει όλη νύχτα πριν κοιμηθεί», έγραψε ο ίδιος. Και κατόπιν πρόσθεσε: «Είσαι τυχερή που κάποιοι ασχολούνται με αυτό το θλιβερό πράγμα που αποκαλείς κ@λο. Λυπάμαι τον άντρα σου, πρέπει να είναι σπουδαίος τύπος, ελπίζω κάποια μέρα να επιστρέψει η όρασή του».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved