Ζώδια και αστέρια: Πέγκυ Ζήνα: Η ζήλεια και ο έρωτας που γίνεται αγάπη για πάντα

«Για πάντα» δηλώνει ότι η είναι η αγάπη της για τον Γιώργο Λύρα! Ποιος ο ρόλος της Αφροδίτης της;

Ζώδια και αστέρια: Πέγκυ Ζήνα: Η ζήλεια και ο έρωτας που γίνεται αγάπη για πάντα

Μιλώντας για τη σχέση της με το σύζυγό της, Γιώργο Λύρα, η Πέγκυ Ζήνα, δεν δίστασε να εξομολογηθεί ότι τα συναισθήματά της για εκείνον ήταν έντονα και δυνατά από την πρώτη στιγμή: «Με το που γνώρισα τον Γιώργο, είπα: «Για πάντα». Και τότε που ήμουν τρελά ερωτευμένη και σήμερα που τα συναισθήματα έχουν γίνει αληθινή αγάπη»

Η Πέγκυ Ζήνα έχει την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η θέση στην αστρολογία θεωρείται θέση έξαρσης, καθώς επιτρέπει στο άτομο να εκφράσει και να βιώσει την αγάπη, την ομορφιά, τον έρωτα και την καλλιτεχνική έκφραση στο μέγιστο βαθμό.

Στο όνομα της παντοτινής αγάπης, η Αφροδίτη στους Ιχθύες, είναι δοτική, συμπονετική, αφοσιώνεται και ενίοτε αυτοθυσιάζεται. Ακόμα και όταν προδίδεται ή πληγώνεται μπορεί να στεναχωριέται για τη στάση του άλλου, δεν λυπάται για όσα του έδωσε. Έτσι, της υπαγορεύει η τρυφερή και γλυκιά Αφροδίτη στους Ιχθύες.

Επιπλέον, η Αφροδίτη της δέχεται μια θετική όψη από τον Ποσειδώνα (κυβερνήτη των Ιχθύων) που τονίζει τη μαγεία της ομορφιάς και του έρωτα, την προσφορά και τη λύτρωση μέσα από την τέχνη και την θετική επιρροή της αληθινής αγάπης στη ζωή της που δεν σβήνει ποτέ.

«Η αγάπη είναι εξ ορισμού παντοτινή. Οτιδήποτε λιγότερο σε χρόνο, λιγοστεύει και σε λέξεις - είναι συμπάθεια, έρωτας, εκτίμηση ή κάτι άλλο, αλλά αγάπη, όχι! Η αγάπη, αν είναι πράγματι αληθινή, δεν εξαντλείται ποτέ» είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Συγχρόνως, η Αφροδίτη της δέχεται μια δυσαρμονική όψη (αντίθεση) από τον απόλυτο και βουτηγμένο στο πάθος Πλούτωνα, δείχνοντας ότι η ζήλια, τα έντονα συναισθήματα και η διεκδίκηση είναι και αυτά συστατικά της σχέση της: «Η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης, όταν όμως ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού, δεν προκαλεί γέλια, αλλά ανυπόφορες καταστάσεις».

Ο έρωτας λοιπόν στη ζωή της Πέγκυ Ζήνα γίνεται αγάπη για πάντα, με την Αφροδίτη της στους Ιχθύες σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και η ζήλεια, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα, κρατά άσβεστο το πάθος στη σχέση και έχει τη δική της νοστιμιά... όταν δεν ξεφεύγει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved