Ζώδια και αστέρια: Επιβεβαίωση astrology.gr για Αραβανή - Βρεττό

Και ενώ κάποιοι περίμεναν η Ευαγγελία Αραβανή και ο Ηλίας Βρεττός να κάνουν το μεγάλο βήμα και να προχωρήσουν τη σχέση τους, ο τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι χώρισαν!

Ζώδια και αστέρια: Επιβεβαίωση astrology.gr για Αραβανή - Βρεττό

Πριν ένα χρόνο περίπου, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, φήμη ήθελε τον τραγουδιστή να έχει κάνει πρόταση γάμου στην Ευαγγελία Αραβανή και το ζευγάρι να προχωρά σε γάμο.

Κοιτάζοντας τότε, τη μεταξύ τους συναστρία στο ερώτημα «αν ο Ηλίας Βρεττός θα το πάρει το κορίτσι... Ευαγγελία Αραβανή» είχαμε γράψει ότι, αν και η σύνοδος του Δία του με τον Ήλιο της είναι μια καλή αστρολογική ένδειξη για γάμο, εντούτοις, η όψη του διελαύνοντα Ποσειδώνα με τον Δία του τραγουδιστή έδειχνε ότι το πιθανότερο είναι ότι πρόκειται για μια φήμη και μόνο.

Συγχρόνως είχαμε τονίσει «Αφήστε που το 2014 με τον Κρόνο να χτυπά και των δύο την Αφροδίτη (αισθηματική σχέση), ο έρωτας τους θα περάσει μεγάλο crash test!».

Και πράγματι ο Κρόνος από το φθινόπωρο τέσταρε τη σχέση τους και κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων, που έφυγε η ευνοϊκή εξισορροπητική όψη του διελαύνοντα Δία με την Αφροδίτη τους, ήρθε ο χωρισμό τους!

Ο ίδιος ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε το τέλος της σχέσης του με την Ευαγγελία Αραβανή λέγοντας «Με την Ευαγγελία τελειώσαμε. Το θέμα είναι πολύ προσωπικό και δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπούμε σε λεπτομέρειες. Να είστε καλά και να έχουμε καλές γιορτές».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό άρθρο του astrology.gr

και εδώ την ανάλυση των αστρολογικών όψεων που τους χώρισε...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved