Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση: «Μετανιώνω για τις απάνθρωπες δίαιτες που έχω κάνει»

Λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά της, η Άννα Βίσση με μεγαλύτερη πείρα και γνώση ζωής αποκαλύπτεται.

Ζώδια και αστέρια: Άννα Βίσση: «Μετανιώνω για τις απάνθρωπες δίαιτες που έχω κάνει»


Η Άννα Βίσση είναι γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου και είναι μια Κρόνια Τοξοτίνα καθώς ο Ήλιος της κάνει σύνοδο με τον επίμονο και αυστηρό Κρόνο, όψη που η επιρροή της έχει πολύ πιο έντονη επίδραση στην προσωπικότητά της καθότι ο Κρόνος κυβερνά και τον ωροσκόπο της (τα αιτήματα προσωπικότητας, το σώμα) στον απαιτητικό Αιγόκερω.

Επιπλέον, το ζώδιο του Ζυγού (καλλιτεχνία) που βρίσκεται το Μεσουράνημά της (καριέρα) είναι θέση έξαρσης του Κρόνου (αυστηρή προσήλωση), δείχνοντας ότι οι απαιτήσεις του Κρόνου, να στοχεύσει ψηλά, να αγωνιστεί για κύρος και καταξίωση είναι άμεσα συνυφασμένα με τη φυσική της παρουσία, το σώμα της (Ωροσκόπος).

Έτσι, με τον Κρόνο, τον πλανήτη των στερήσεων και των κόπων για να φτάσει κάποιος στην κορυφή να δημιουργεί στενούς δεσμούς ανάμεσα στην καριέρα και το σώμα της, η τραγουδίστρια εξομολογήθηκε: «Μετανιώνω για όλες τις απάνθρωπες δίαιτες που έχω κάνει».

Καθότι έχει αποκτήσει πια εμπειρική γνώση (Κρόνος), κατανόησε ότι ναι μεν είναι καλό να κάνει ο άνθρωπος καλή διατροφή, δίαιτα, γιατί «έτσι ωφελεί το δέρμα και τη διάθεση» όπως χαρακτηριστικά είπε, αρκεί όμως αυτές να μην είναι αυστηρές!

Αυτό δεν σημαίνει ότι με τον Ήλιο στον Τοξότη (χαλαρότητα) σε εξάγωνο με τον Δία (υπερβολές) δεν έχανε κάποια στιγμή τον έλεγχο στη ζωή της. Ωστόσο, ο Κρόνος και ιδιαίτερα όσο μεγαλώνει και γίνεται πιο έμπειρη την πιέζει να βρει το μέτρο ανάμεσα στην υπερβολική χαλαρότητα και στην υπερβολικά σκληρή εγκράτεια γιατί όπως έλεγε και ο Ιπποκράτης «παν το πολύ τη φύσει πολέμιον», δηλαδή οτιδήποτε είναι υπερβολικό είναι ενάντια στη φύση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved