Ζώδια και αστέρια: Ο Αντώνης Ρέμος, η πρεμιέρα και το τραπέζι στη πίστα

Κάποτε στις πίστες πετούσαν πιάτα και λουλούδια... Τώρα στον Αντώνη Ρέμο πέταξαν... ένα τραπέζι!

Ζώδια και αστέρια: Ο Αντώνης Ρέμος, η πρεμιέρα και το τραπέζι στη πίστα

Ο Αντώνης Ρέμος είναι γεγονός πως με την φωνή του και τα τραγούδια του «ξεσηκώνει» το κοινό. Αυτό όμως που έγινε στην πρεμιέρα του το βράδυ της Παρασκευής είναι πρωτάκουστο.

Κατά την διάρκεια της δεύτερης παρουσίας του επί σκηνής, περί τις 3 τα ξημερώματα, την ώρα που ο Αντώνης Ρέμος «τα έδινε όλα» μέσω της ερμηνείας του τραγουδιού «Έσπασε η νύχτα» κάποιος θαμώνας, από αυτούς που ήταν «πρώτο τραπέζι», εκτόξευσε στην πίστα το τραπέζι (!) μαζί με τα «συνοδευτικά» (ξηρούς καρπούς, ποτήρια, μπουκάλια κλπ).

Ο τραγουδιστής σταμάτησε τη μουσική και είπε «Ωπωπω! Ένα παλιόπαιδο!» και στη συνεχεία ρώτησε: «Ποιος το έκανε αυτό;». Αφού εντόπισε λοιπόν τον «ένοχο», του είπε: «Επειδή σε σέβομαι να ξέρεις, δεν σου λέω μα...κία, αλλιώς θα σου είχα πει μεγάλη μα...κία να ξέρεις. Άμα δεν το αντέχεις, μην το πίνεις, δεν κάνει» και συνέχισε απερίσπαστος την ερμηνεία του ενώ το προσωπικό του μαγαζιού φρόντισε να καθαριστεί η πίστα και να αποκατασταθεί το τραπέζι.

Η κατάσταση αυτή συνέβη με τον Κρόνο (το μέτρο, η εγκράτεια), από διέλευση στον αστρολογικό χάρτη του Αντώνη Ρέμου, σε σύνοδο με τον γενέθλιο Ποσειδώνα (χάθηκε λόγω μέθης, έκστασης ή θολούρας) στον Σκορπιό (ολοκληρωτικά) στον 7ο οίκο (των άλλων).

Πάντως, εκτός από μεγάλος τραγουδιστής, χάρη στη θετική όψη μεταξύ του Κρόνου (αυτοκυριαρχία) του Πλούτωνα (πάθος) που έχει στο ωροσκόπιό του, είναι και τέρας ψυχραιμίας!


Δείτε το βίντεο εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved