Ζώδια και αστέρια: Ο Ποσειδώνας της Φαίης Σκορδά «ηρέμησε» τον Λάκη Γαβαλά

Μια πράξη καλής θέλησης, μπορεί να αποτελέσει το καλύτερο «γιατρικό» ακόμα και σε μια οξεία «αντιπαραθετίτιδα». Και ο Ποσειδώνας της Φαίης Σκορδά τα κατάφερε!

Ζώδια και αστέρια: Ο Ποσειδώνας της Φαίης Σκορδά «ηρέμησε» τον Λάκη Γαβαλά


«Νερό» στην κόντρα Γιώργου Λιάγκα και Λάκη Γαβαλά έριξε ο Ποσειδώνας της Φαίης Σκορδά!

Σε «πόλεμο» βρίσκονταν οι δύο άντρες μετά από σχολιασμούς και χαρακτηρισμούς που είχε κάνει ο ένας για τον άλλο.

Τα πράγματα άρχιζαν να ξεφεύγουν μέχρι που η Φαίη Σκορδά τηλεφώνησε στον Λάκη Γαβαλά.

«Μου είπε "Ο Γιώργος δεν έχει καμία διάθεση να κάνει κάτι κακό, εσύ είπες ότι είναι χοντρός". Μα δεν το είπα, "φαίνεται" της είπε... Το λέω γιατί τον ζηλεύω, μπορεί να φάει ό,τι θέλει. Στενοχωρήθηκα, πικράθηκα γιατί είπε πράγματα πολύ βαριά. Δεν μου έχει εξατμιστεί ακόμα αυτή η στενοχώρια. Πριν γίνει το τηλεφώνημα ήμουν έτοιμος να κάνω μήνυση», δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο σχεδιαστής ενώ τόνισε ότι παρ' όλα αυτά, το τηλεφώνημά της τον ηρέμησε σε μεγάλο βαθμό και θεωρεί ότι «Η Φαίη έκανε ένα μαγικό πράγμα».

Η διελαύνουσα Αφροδίτη (γυναίκα) στον Τοξότη (επικοινωνία) ενεργοποίησε στο ωροσκόπιό του τη σύνοδο Πλούτωνα (αναμόρφωση) - Ερμή (σκεπτικού), όψη που επίσης στη συναστρία του με τη Φαίη Σκορδά δέχεται θετική όψη από τον πλανήτη της μαγείας, της ηρεμίας και της ψυχικής ανακούφισης, τον Ποσειδώνα!

Έτσι, η Φαίη Σκορδά με το τηλεφώνημά της, κατάφερε, όπως προστάζει και το κλίμα των ημερών, να φέρει το πνεύμα των Χριστουγέννων στη σχέση των δύο ανδρών. Άγνωστο βέβαια το για πόσο...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved