Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τι λένε τα άστρα για την κόρη της;

Το καμάρι συνδέεται με το ζώδιο του Λέοντα, που στον αστρολογικό χάρτη της Ελένης Μενεγάκη καταλαμβάνει τον 5ο οίκο, που συμβολίζει τα παιδιά!

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τι λένε τα άστρα για την κόρη της;


Πριν από λίγες μέρες η Ελένη Μενεγάκη μετά το διάλειμμα της εκπομπής της, έδειξε στους συνεργάτες της φωτογραφίες της Βαλέριας, της μικρότερης κόρης της, που πόζαρε με χάρη, Με περηφάνια η παρουσιάστρια είπε: «Η μικρή κοράκλα μου! Το τζιτζίκι μου!».

Η μικρή Βαλέρια κατά κοινή ομολογία μοιάζει απίστευτα στην Ελένη Μενεγάκη τόσο εξωτερικά όσο και στον χαρακτήρα κάτι που δείχνει και η μεταξύ τους συναστρία.

Είναι πολλές, οι θετικές όψεις στην μεταξύ τους συναστρία που υπογραμμίζουν την ταύτισή τους σε διάφορα πράγματα. Όμως, σε μια αστρολογική συναστρία παιδιού – γονέα οι όψεις της συνόδου, δηλαδή οι πλανήτες τους που είναι στο ίδιο ζώδιο και κοντινή μοίρα, είναι αυτές που τονίζουν πιο ισχυρά την ομοιότητα παιδιού – γονέα.

Έτσι, η Σελήνη της Βαλέριας είναι στον Ζυγό, που δείχνει την όμορφη και κοινωνική μητέρα από την οποία ενστικτωδώς παίρνει τον αέρα της θηλυκότητας, της γοητείας και της κοινωνικότητας. Και συνάμα είναι σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη της μαμάς της, Ελένης Μενεγάκη, που δείχνει ότι υπάρχει ταύτιση και κοινή αγάπη για το ωραίο, τα καλλυντικά, τη μόδα αλλά και την αίσθηση δικαίου και αμοιβαιότητας όπως και για διανοητικά και κοινωνικά ενδιαφέροντα.

Συγχρόνως, η Ελένη Μενεγάκη έχει τη Σελήνη της στο κεφάτο, έξυπνο, ομιλητικό και πολύπλευρο ζώδιο των Διδύμων και η σύνοδος που σχηματίζει με τον Άρη της μικρής της κόρης δείχνει την ενστικτώδη ενθάρρυνση προς δράσεις που αναδεικνύουν την κλίση της Βαλέρια σε ό,τι σχετίζεται με επικοινωνία, κίνηση, τσαχπινιά, κέφι, πειράγματα αλλά και ένα ανοιχτό κύκλο ενδιαφερόντων.

Η μικρούλα της έχει ένα ζηλευτό αστρολογικό χάρτη, που, συν τοις άλλοις, η σύνοδος των Πλούτωνα, Δία και Αφροδίτη με τον αγέρωχο, επίμονο και φιλόδοξο ωροσκόπο της στον Αιγόκερω δείχνει ότι με οτιδήποτε ασχοληθεί είναι γραφτό της να πετύχει και να καταξιωθεί!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved