Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τα κιλά που πήρε;

Έχει παχαίνει η Ελένη Μενεγάκη και χθες με την παρατηρητική Σελήνη στην Παρθένο σχολίασε τα επιπλέον της κιλά!

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Μενεγάκη: Τι αποκάλυψε για τα κιλά που πήρε;


«Ουφ!» είπε χτες με βαθύ αναστεναγμό στην εκπομπή της και όταν την ρώτησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Έλα, βρε Ελένη μου γιατί στενοχωριέσαι;» εκείνη απάντησε: «Είδα το πλάνο μου τώρα! Και μου φαίνεται ότι έχω παχαίνει πολύ!».

Ο διελαύνων Δίας (επέκταση) στον αστρολογικό της χάρτη έχει ενεργοποιήσει τη σύνοδο Αφροδίτης (απολαύσεις) – Δία (αύξηση), όψη που δείχνει τόσο ευτυχή γεγονότα όσο και αύξηση κιλών.

Συγχρόνως, η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει στο γενέθλιο ωροσκόπιό της τη Σελήνη (διατροφικά ζητήματα) σε τετράγωνο με Πλούτωνα (εμμονή), όψη που είχε ενεργοποιηθεί χθες από την παρατηρητική, επικριτική και λάτρη της υγιεινής διατροφής διελαύνουσα Σελήνη στην Παρθένο.

«Από 'κει που κοιτάχτηκα.... πω, πω, πω! Στην ευθεία μου φαίνομαι λίγο καλύτερη!» συμπλήρωσε.

Η παρουσία πάντως του Κρόνου (λεπτό, αδύνατο) στον 1ο οίκο (παρουσιαστικό) δείχνει ότι είναι μια λεπτή γυναίκα, ενώ η αντίθεσή του με τον πείσμωνα Ήλιο της στον Σκορπιό (ισχυρή θέληση), δείχνει ότι μπορεί να βάζει όρια (Κρόνος) όσον αφορά τις απολαύσεις (στον Ταύρο) στον εαυτό της (1ο οίκος).

Φάση είναι θα περάσει για την Ελένη Μενεγάκη, μετά θα είναι αδύνατη ξανά! Εσύ όμως μερακλή αναγνώστη πρόσεχε μεταξύ 16/11 και 10/12 γιατί η Αφροδίτη (απόλαυση) στον Τοξότη (χωρίς όριο) ανοίγει την όρεξη για φαγητό και γλυκά φέρνοντας πολλά κιλά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved