Ζώδια και αστέρια: Απίστευτο! Η εγκυμονούσα Kate Middleton ποζάρει ολόγυμνη!

Για καλό σκοπό έβγαλαν τα ρούχα τους σε ημερολόγιο ράγκμπι αθλήτριες και ο πρίγκιπας William δεν... παρέλειψε να τις «πάρει μάτι». «Μάτι» όμως πήρε και όλη η υφήλιος την σύζυγό του Kate Middleton όπως... τη γέννησε η μάνα της!

Ζώδια και αστέρια: Απίστευτο! Η εγκυμονούσα Kate Middleton ποζάρει ολόγυμνη!

Πριν από λίγες μέρες ο πρίγκιπας William «συνελήφθη» να χαζεύει πίσω από την πλάτη της εγκυμονούσας Kate Middleton ένα ημερολόγιο γεμάτο γυμνές παίκτριες του ράγκμπι. Για... κακή του τύχη όμως, μερικές ώρες μετά, έκανε τον γύρω του κόσμου το γυμνό πορτρέτο της Δούκισσα του Κέμπριτζ κρατώντας ολόγυμνη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

kate

Με τον Ήλιο της στον φιλόδοξο και επίμονο Αιγόκερω η Kate Middleton αγαπά να έχει την εκτίμηση και το σεβασμό των άλλων και φροντίζει να είναι μετρημένη και σοβαρή. Ωστόσο, το τετράγωνο που δέχεται από τον αέρινο, παρορμητικό και συντροφικό Άρη της στο Ζυγό δείχνει ότι πολλές φορές σε αυστηρές απαιτήσεις, κι από αυτές το βασιλικό πρωτόκολλο έχει μπόλικες, δυσκολεύεται να συμβιβαστεί όταν δεν έχει τη στήριξη του συντρόφου της.

Έτσι, το σπάει το πρωτόκολλο του Παλατιού η Kate Middleton παρά το προφίλ της σοβαρής που προβάλλει ο Ήλιος της στον Αιγόκερω. Κι σε αυτό συμβάλλουν αφενός ο προχώ Ερμής της στον Υδροχόο που δείχνει τόσο τον αντιδραστικό τρόπο σκέψη της όσο και προκλητικά γεγονότα σε σχέση με αδέρφια και, αφετέρου, η ριζοσπαστική Αφροδίτη (μόδα, γυναίκες που συγχρωτίζεται) στον προοδευτικό Υδροχόο.

Προς το παρόν όμως δεν είναι οι ίδιες οι ενέργειες της Kate που έχουν προκαλέσει αναταραχή στο Παλάτι. Ο ζωγράφος Pegasus δημιούργησε το γυμνό πορτρέτο της εγκυμονούσας Δούκισσα του Κέμπριτζ σε τοίχο δρόμου του Βόρειου Λονδίνου. Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ απεικονίζεται ολόγυμνη με ένα στέμμα πάνω στην φουσκωμένη κοιλιά της (όπως όταν θα είναι 9 μηνών τώρα είναι μόνο 16 εβδομάδων) ενώ κάτω από το γυμνό γκράφιτι γράφεται η φράση «Game of Thrones».

Η Kate Middleton έχει αυτή την περίοδο στον αστρολογικό της χάρτη τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (διασυρμός) σε τετράγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό (αποκαλύψεις) στον Τοξότη (σε διεθνές επίπεδο).

Άραγε η Βασίλισσα Ελισάβετ σε τι κατάσταση βρίσκεσαι; Έχει κοντά της τα υπογλώσσιά της;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved