Ζώδια και αστέρια: Άννα Παναγιωτοπούλου: «Συνέχεια παίρνω χάπια. Είμαι καταθλιπτική από μικρή»

Για την κατάθλιψη που έχει από παιδί μίλησε η σπουδαία κωμική ηθοποιός Άννα Παναγιωτοπούλου.

Ζώδια και αστέρια: Άννα Παναγιωτοπούλου: «Συνέχεια παίρνω χάπια. Είμαι καταθλιπτική από μικρή»


Καλεσμένη στην εκπομπή του Θοδωρή Αθερίδη «Αργά» βρέθηκε η Άννα Παναγιωτοπούλου που έχει σκορπίσει άφθονο γέλιο στους τηλεθεατές μέσα από τις πετυχημένες σειρές στις οποίες έχει συμμετέχει, όπως η «Μαντάμ Σουσού», «Οι τρεις Χάριτες» και «Ντόλτσε Βίτα».

Με τον διελαύνοντα Ερμή (ειδήσεις, συζητήσεις) στον Σκορπιό (θέματα ψυχισμού, άγνωστες πτυχές) να ενεργοποιεί τη δυσαρμονική όψη Σελήνης (συναισθηματική) - Ποσειδώνα (θλίψη) στο ωροσκόπιο της Άννας Παναγιωτοπούλου, η ηθοποιός εξομολογήθηκε πως πάσχει από κατάθλιψη τονίζοντας ότι δεν μπορεί να ζήσει χωρίς τα χάπια της.

«Συνέχεια παίρνω. Δεν γίνεται αλλιώς. Είμαι καταθλιπτική από μικρή. Είχα πάντα έφεση σε αυτό. Κάποια στιγμή που έπαθα κρίση πήγα σε γιατρό. Μου είπε ότι έβλεπε ότι ήμουν καταθλιπτική από το στόμα μου, από το χαμόγελό μου. Όταν έκανα σήριαλ έπαιρνα χάπια υπνωτικά για να κοιμηθώ» είπε χαρακτηριστικά.

Στην δυσαρμονική όψη Σελήνης – Ποσειδώνα ανακούφιση μπορεί να προσφέρει η τέχνη και ό,τι σχετίζεται με την πνευματική εξέλιξη. Η ενασχόληση με την υποκριτική είναι μια δημιουργική διέξοδος για την ηθοποιό με αγκάθι όμως το άγχος της επιβίωσης μέσα από αυτή. Καθότι η όψη Σελήνης – Ποσειδώνα απαιτεί αδιαφορία για υλικά αγαθά και προσήλωση στα πνευματικά, πράγμα δύσκολο όταν δεν υπάρχουν με άλλο τρόπο τα προς το ζην.

Συγχρόνως, όμως ανακούφιση μπορεί να προσφέρει και η ζωή στη φύση και, δεν είναι τυχαίο που η ηθοποιός, για όταν είχε την οικονομική δυνατότητα να αποσυρθεί στην Τήνο, αποκάλυψε: «Μόνο στην Τήνο μπορώ να ζήσω χωρίς χάπια γιατί εκεί είμαι ήρεμη και χαλαρή».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved