Ζώδια και αστέρια: Ελεονώρα Ζουγανέλη -Το μάντρα που τη βοήθησε να χάσει 60 κιλά!

Ποια ήταν η επιλαμβανόμενη φράση κινητοποίησης της τραγουδίστριας για να πετάξει από πάνω της 60 κιλά;

Ζώδια και αστέρια: Ελεονώρα Ζουγανέλη -Το μάντρα που τη βοήθησε να χάσει 60 κιλά!


Η Ελεονώρα Ζουγουνέλη με αφορμή τις εμφανίσεις της στις 7 και στις 8 Νοεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου θα τραγουδήσει Μελίνα Μερκούρη, έδωσε μια συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τη πιο δύσκολη περίοδο της ζωή της, το διάστημα δηλαδή που έκανε προσπάθειες να αδυνατίσει.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει στον αστρολογικό της χάρτη Αφροδίτη τετράγωνο με Δία, μια συνήθη αστρολογική όψη που συναντάται σε πρόσωπα που έχουν την τάση να έχουν παραπάνω κιλά.

Συγχρόνως, όμως, ο πλανήτης της δίαιτας, του ελέγχου και του περιορισμού, ο Κρόνος, σχηματίζει θετική όψη με την Αφροδίτη της, ευνοώντας να μπαίνει φρένο στην τάση για την αγάπη στην χωρίς όριο απόλαυση του φαγητού.

Το κίνητρο για δίαιτα, περιορισμό και αυτοέλεγχο το δείχνει το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο Κρόνος. Και στην περίπτωση της Ελεωνόρας Ζουγουνέλη είναι στον σκληρό και συνάμα βαθιά υπαρξιακό και μεταμορφωτικό Σκορπιό!

Το ζώδιο του Σκορπιού σχετίζεται με κάθε έννοια θανάτου, όχι μόνο βιολογικού αλλά και συναισθηματικού, υπαρξιακού, ψυχολογικού. Και η Ελεονώρα αποκάλυψε: «πριν την αλλαγή ένιωθα ότι δεν ζω!». Με τόσα πολλά περιττά κιλά δεν ζούσα τη ζωή που ήθελα και δεν ήμουν ευτυχισμένη».

Έτσι η τραγουδίστρια για να χάσει 60 κιλά και να αλλάξει τελείως το σώμα της αλλά και καταφέρει να βιώνει τη ζωή της με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο της ζωής είπε σκληρές αλήθειες στον εαυτό της «Επιθυμούσα να αλλάξω την εικόνα και τη ζωή μου και έθεσα σκληρά θέματα στον εαυτό μου».

Και μια από αυτές τις σκληρές αλήθειες που λειτούργησε ως μάντρα, δηλαδή ως φράση αποδέσμευσης του νου από το φαγητό και βαθιάς συνειδητοποίησης – αφοσίωσης στη ζωή που ήθελε να ζει ήταν «Ή ζεις ή δεν ζεις!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved