Ζώδια και αστέρια: Ελεωνόρα Μελέτη: Το sex στην Γ΄ Λυκείου, ο μεγαλύτερος και το one night stand!

Λίγο πριν την σημερινή πρεμιέρα της εκπομπής της στο Epsilon με την εκπομπή «#Hashtag» η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε μια συνέντευξη στην οποία μίλησε με ειλικρίνεια, και μάλιστα αφοπλιστική, για το sex!

Ζώδια και αστέρια: Ελεωνόρα Μελέτη: Το sex στην Γ΄ Λυκείου, ο μεγαλύτερος και το one night stand!


Η παρουσιάστρια με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα μπορούσε όσον αφορά στην ερωτική της ζωή, να είναι σφίγγα! Όμως, αυτό δεν ισχύει! Κι αυτό γιατί η Αφροδίτη της Ελεονώρας Μελέτη (έρωτας) κάνει όψη με τον Ουρανό (αποκαλύψεις)! Ακόμα, κι αν η Αφροδίτη της στο Σκορπιό κατά καιρούς επιδιώκει τη μυστικότητα και την ιδιωτικότητα, ο Ουρανός ξαφνικά επαναστατεί και ζητά ωμή ειλικρίνεια.

Έτσι η παρουσιάστρια μίλησε για την πρώτη της φορά αποκαλύπτοντας πως έκανε sex στα 17 της όταν πήγαινε Γ΄ Λυκείου.

Η σύνοδος Αφροδίτης – Ουρανού είναι μια αντιφατική όψη που δημιουργεί μια συνεχή αίσθηση ανικανοποίητου σε ερωτικά ζητήματα! Μπορεί η φύση της Αφροδίτης (δεσμός) να είναι να δοθεί, να κάνει αγαπηθεί και να ενωθεί, ο Ουρανός (ελευθερία) όμως δεν θέλει ευθύνες, ούτε κάνει συμβιβασμούς και υποχωρήσεις. Ο μόνος τρόπος να ικανοποιηθεί το αίτημα της Αφροδίτης για έρωτα, ένωση και δέσμευση είναι να γίνει με έναν «ελεύθερο/πρωτότυπο» και πάνω από όλα «ειλικρινή» τρόπο. Έτσι, η παρουσιάστρια δηλώνει «Βεβαίως και έχω απιστήσει. Και την επόμενη μέρα πήγα και του το είπα». Αυτή όμως η «ειλικρίνεια» του Ουρανού εμποδίζει το βαθύ δέσιμο που επιδιώκει η Αφροδίτη της στο Σκορπιό.

Ως εκ τούτου με την Αφροδίτη (ένωση) σε σύνοδο με τον Ουρανό (απρόσωπα, εγκεφαλικά, ασύμβατα) η παρουσιάστρια είναι φορές που βιώνει την ερωτική της ζωή όπως στην πρώτη της φορά δηλαδή «πιο αδιάφορη πεθαίνεις», όπως αποκάλυψε.

Και κάπως έτσι, όσο κι αν η Αφροδίτη της στο Σκορπιό ζητά πάθος και συναισθηματικό δέσιμο, ο Ουρανός θα πειραματίζεται - «Απωθημένο μου είναι να κάνω one night stand» είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξη- θα αμφισβητεί τα καθιερωμένα και θα της απαντά στο συναίσθημα.... με εγκεφαλικότητα και «πρωτότυπες – ελεύθερες» εμπειρίες.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved