Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ο Ποσειδώνας και η προφητεία

Το δεύτερο live του Dancing with the stars 5 ολοκληρώθηκε και έτσι ήρθε και η πρώτη αποχώρηση.

Ζώδια και αστέρια: DWTS5: Η αποχώρηση του Τριαντάφυλλου, ο Ποσειδώνας και η προφητεία

Από τα 14 ζευγάρια στην τελική δυάδα προς αποχώρηση βρέθηκαν η Νίκη Κάρτσωνα με τον Διονύση Κλαμπάνη, που ήταν τέταρτοι στην βαθμολογική κατάταξη με 29 βαθμούς και ο Τριαντάφυλλος με την Φωτεινή Παπασταύρου που ήταν προτελευταίοι, στην 13η θέση, με συνολική βαθμολογία 22 βαθμούς!

Την ώρα της αποχώρησης, λίγο μετά τη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, η διελαύνουσα Σελήνη (συναισθήματα) έκανε δυσμενή όψη με τον πλανήτη της απογοήτευσης, τον Ποσειδώνα (θλίψη) στον αστρολογικό χάρτη του Τριαντάφυλλου και ο τραγουδιστής μαζί με την παρτενέρ του ήταν το πρώτο ζευγάρι που αποχώρησε από το Dancing With The Stars 5.

Συγχρόνως, ο Ποσειδώνας συνδέεται και με τους οιωνούς και τα σημάδια και η δυσμενή όψη που δεχόταν ο προφητικός πλανήτης στο ωροσκόπιο του Τριαντάφυλλου δείχνει και τον αρνητικό οιωνό του τραγουδιού που χόρεψε ο Τριαντάφυλλος.

Πιο συγκεκριμένα τοpasso doble που χόρεψε δεν ικανοποίησε κριτές και κοινό, ενώ στο δεύτερο live του Dancing With The Stars 5 που ξεκίνησε η διαδικασία της αποχώρησης των διαγωνιζομένων, το κομμάτι ήταν το «The Final Count Town», ελληνιστί... η αντίστροφη μέτρηση!

Τραγούδι καλό πιθανόν για τελικό επικράτησης αλλά γρουσούζικο για διαγωνισμό με διαδικασία αποχώρησης, καθώς δείχνει ότι ο χρόνος της παραμονής του παίχτη στο διαγωνισμό τελειώνει! Και πράγματι στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου η εμπλοκή του Ποσειδώνα ήρθε και επιβεβαίωσε τον αρνητικό οιωνό!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved