Ζώδια και αστέρια: Λάκης Λαζόπουλος - Το τζόκερ, το γηροκομείο και η θέση του Προέδρου Δημοκρατίας

Ο Λάκης Λαζόπουλος με τον επαναστατικό Ουρανό (αποκαλύψεις) στον 7ο (στους άλλους) και τον έξυπνο Ερμή του στους Διδύμους (σκέψεις - λόγια) στον 4ο οίκο (συναισθηματική δεκτικότητα) μπορεί να λέει και να αποκαλύπτει αυτά που νιώθουν οι άλλοι αλλά δεν ξεστομίζουν.

Ζώδια και αστέρια: Λάκης Λαζόπουλος - Το τζόκερ, το γηροκομείο και η θέση του Προέδρου Δημοκρατίας

Σε ερώτηση λοιπόν που του έθεσαν για τον αν θα δεχόταν την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας απάντησε: «Πρόκειται για μια θέση που διακτινίζεται στο πουθενά. Είναι θέση γηροκομείου αυτή. Αντί να κερδίσεις το τζόκερ και να ζήσεις καλά, σου δίνουν τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας».

Εμμέσως πλην σαφώς ο γνωστός κωμικός αποδοκιμάζει όλους όσους έχουν ως στάση ζωής την ανευθυνότητα (έτσι κάνουν όλοι) και τον ωχαδερφισμό (σιγά μωρέ) και επιζητούν να βολευτούν σε μια θέση, χωρίς ευθύνες, και για χάρη των ανέσεων να κάνουν τα στραβά μάτια στα πάντα.

Με τον αντιδραστικό του Άρη στον Υδροχόο και μάλιστα στον 1ο οίκο που δείχνει τα αιτήματα της προσωπικότητας, ο Λάκης Λαζόπουλος με τον δικό του τρόπο και όπως εκείνος θεωρεί σωστό μάχεται για να διαδώσει νέες ιδέες και αξίες!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved