Ζώδια και αστέρια: Πόσα πήρε η Τόνια Σωτηροπούλου για την ταινία James Bond;

Η Τόνια Σωτηροπούλου, τα χρήματα από την ταινία του James Bond και το μέλλον της.

Ζώδια και αστέρια: Πόσα πήρε η Τόνια Σωτηροπούλου για την ταινία James Bond;


Η Τόνια Σωτηρούπουλου ήταν χθες καλεσμένη της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα στην εκπομπή «Πρωινό». Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στην ταινία του James Bond και τα χρήματα που πήρε από αυτή.

Η Τόνια Σωτηρόπουλου είναι μια γοητευτική Ταύρος, που όπως δείχνει το τρίγωνο του Ήλιου της με τον Ποσειδώνα, το πρόσωπο της γράφει καλά στο φακό!

Το 2012 έπαιξε σε μια σκηνή της ταινίας του James Bond «Skyfall» παραγωγής της Metro-Goldwyn-Mayer. Η σκηνή δίπλα στον πρωταγωνιστή της ταινίας τον Ντάνιελ Γρέγκ ήταν στο κρεβάτι και διήρκησε μερικά δευτερόλεπτα!

Όπως αποκάλυψε η νεαρή ηθοποιός «Στον James Bond πήρα 6.000 λίρες, περίπου 8.000 ευρώ για τρεις ημέρες γυρισμάτων, αλλά εκεί ήμουν δώδεκα μέρες». Για συμμετοχή ούτε ενός λεπτού είναι καλά τα χρήματα ή για μια ταινία προϋπολογισμού 150 με 200 Εκατομμύριων δολαρίων είναι λίγα;

Όπως και να έχει η συμμετοχή της στην ταινία χουλιγουντιανής παραγωγής «Skyfall» που προβλήθηκε σε όλο τον κόσμο είναι ένα πολύ καλό στοιχείο για το βιογραφικό της που μπορεί μάλιστα να το αξιοποιήσει ιδιαίτερα την επόμενη διετία.

Τόσο ο διελαύνων Δίας (τύχη) όσο και ο διελαύνων Ουρανός (μεγάλες ευκαιρίες) ενεργοποιούν το γενέθλιο τρίγωνο μεταξύ του Ερμή στον Κριό και του Ουρανό στον Τοξότη που δείχνει απογείωση της καριέρας της σε θέματα τηλεόρασης και σινεμά εκτός της χώρας!

Διάβασε επίσης:

Τόνια Σωτηροπούλου: Μια Ελληνίδα στο πλευρό του James Bond

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved