Ζώδια και αστέρια: Ποιος έκανε άγρια επίθεση στο Γιάννη Πλούταρχο;

«Από κομμωτή με κίτρινα νύχια τον κάναμε τραγουδιστή». Ποιος επιτίθεται στον Γιάννη Πλούταρχο;

Ζώδια και αστέρια: Ποιος έκανε άγρια επίθεση στο Γιάννη Πλούταρχο;


Ο Γιάννης Πλούταρχος είναι Τοξότης και ως παιδί του τυχερού και χαρωπού Δία όχι μόνο έχει κάνει μεγάλη επιτυχία ως τραγουδιστής αλλά έχει κερδίσει και τον τίτλο του «καλού παιδιού» της δισκογραφίας από την αρχή της καριέρας του.

Αν και για την κατάστρωση του αστρολογικού του χάρτη δεν υπάρχει ώρα γέννησης, η Σελήνη του μάλλον βρίσκεται στον καλόκαρδο Λέοντα σε αρμονική σχέση με τον Ήλιο του, γεγονός που θα ταίριαζε σε ένα «καλό παιδί» όπως τον έχει βαπτίσει ο κόσμος.

Αυτές τις ημέρες ο διελαύνων Άρης (επίθεση) κάνει όψη συνόδου με τον Ήλιο του (προσωπικότητα) ενώ συγχρόνως ο γενέθλιος Άρης του (πόλεμος, κόντρα) δέχεται δυσαρμονική όψη από τον Ωροσκόπο της Ηλιακής Έκλειψης στον Σκορπιό στις 24/10 -στους παλμούς της οποίας έχει ήδη αρχίσει να δονείται το αστρολογικό σκηνικό- δείχνοντας επίθεση προς την προσωπικότητα και το προφίλ του!

Κάπως έτσι ο Ανδρέας Μπονάτσος έκανε σκληρές δηλώσεις για τον τραγουδιστή λέγοντας: «Εγώ ήμουν αυτός που του έγραψε τα πρώτα του τραγούδια, όπως το «Σε κουβαλάω παντού» και άλλα στον παρθενικό του δίσκο, και με τον Γιωργο Μακράκη τον... βαφτίσαμε Πλούταρχο. Εκείνος όμως μάλλον τα ξέχασε όλα αυτά. Τον θυμάμαι που πρωτοήρθε στο σπίτι μου και ήταν ένα παιδί με κίτρινα νύχια από τις βαφές, ένας κομμωτής κουρασμένος και τον κάναμε τραγουδιστή».

Τα λόγια είναι σκληρά αλλά, αν μη τι άλλο, αυτός που τα ακούει πέρα από την πικρία του συνθέτη καταλαβαίνει ότι ανεξάρτητα από τι έχει προκύψει μεταξύ τους ο Γιάννης Πλούταρχος πριν γίνει τραγουδιστής δεν φοβόταν τη δουλειά. Τα χέρια του ήταν κιτρινισμένα γιατί δούλευε να βγάλει το ψωμί του και αυτό δεν τον υποτιμά... αντίθετα τον τιμά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved