Η μεταμορφωτική και απρόβλεπτη Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Κριό

Πραγματοποιείται στις 8/10, 13:30 ώρα Ελλάδας

Η μεταμορφωτική και απρόβλεπτη Σεληνιακή Έκλειψη - Πανσέληνος στον Κριό

Η Σεληνιακή έκλειψη που συνοδεύει την Πανσέληνο στον άξονα του Κριού – Ζυγού θα είναι πολύ δυναμική και πολύ συνειδησιακή για αυτούς που βρίσκονται σε φάση επαγρύπνησης γιατί πιθανόν να έρθουν σε επαφή με τις ανώτερες δυνάμεις της ψυχής τους και αυτό να τους οδηγήσει σε μη αναμενόμενες κινήσεις καθώς κάνει ακριβείας όψη με τον Ουρανό που φέρνει πάντα το ξαφνικό στη ζωή μας.

Συγχρόνως όμως θα είναι και πολύ δημιουργική για πολλά άτομα που ανήκουν στο πύρινο τρίγωνο γιατί συμμετέχει ο Δίας που είναι στον Λέοντα αλλά και ο Άρης στον Τοξότη οι οποίοι κάνουν όψεις πολύ αρμονικές μεταξύ τους γι' αυτό η τριάδα Κριού, Λέοντα και Τοξότη αναγκαστικά θα αναβαθμιστεί και κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.
Η αυτογνωσία στην δεδομένη φάση θα είναι απαραίτητη για να μπορείς να σηκώσεις στους ώμους σου την ευθύνη των μεγάλων ζυμώσεων και αλλαγών σε προσωπικό επίπεδο. Επειδή συμμετέχουν σχεδόν όλοι οι τρανταχτοί πλανήτες που βοηθάνε να κοπεί με την μια ο Γόρδιος δεσμός πολλών θεμάτων που σε εγκλωβίζουν, το σίγουρο είναι ότι κάποια κίνηση θα κάνεις για να δηλώσεις ότι ήρθες σε επαφή με όλη αυτή την πλανητική ενέργεια είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Μπορεί ακόμα να ανακαλύψεις με ένα πολύ ξαφνικό τρόπο τον προορισμό σου.

Το καλό είναι ότι μαζί με το πρόβλημα θα υπάρχει και η λύση και αυτό είναι που καλείσαι να αντιληφτείς και μη σταθείς στη διαδεδομένη τρομολαγνεία η οποία πριν από κάθε έκλειψη γίνεται αντικείμενο αναφοράς και ενασχόλησης από πολλά άτομα και η οποία όπως φαίνεται είτε στο εσωτερικό είτε στο παγκόσμιο σκηνικό επιβάλλεται να υπάρχει για να μένουμε σε φόβο και απόσταση από τα πράγματα.

Σίγουρα θα φέρει και κάτι καλό γιατί σε αυτή συμμετέχει ο πλανήτης Δίας από το ζώδιο του Λέοντα αλλά και η Αφροδίτη από το Ζυγό που είναι οι δυο πλανήτες που φέρνουν τύχη αλλά και μια πιο ανεπτυγμένη οπτική για την ζωή και την εξέλιξή της. Και είναι αυτοί οι δύο που θα συμμετάσχουν στον εξωραϊσμό μας αλλά και την μεταμόρφωση της καρδιάς μας από την πύρινη λαίλαπα - τιμωρό σε ένα εξελιγμένο και συνειδητό δάσκαλο που δεν διστάζει να πάρει τον εκάστοτε δρόμο ανάλογα με τις ανάγκες του ή και καλύτερα να ενώσει τον νου με την καρδιά που αυτό είναι και το πιο δύσκολο γιατί θα δεις τα αληθινά σου προβλήματα και δεν θα τα δεχτείς να τα κουκουλώσεις με τον τρόπο που συνήθιζες να το κάνεις.
Το κυριότερο από όλα είναι ότι θα δεχτείς να συγχωρήσεις, να αποδεχτείς αλλά και να κατανοήσεις καταστάσεις που μπορεί να προκληθούν από την δράση και των άλλων πλανητών όπως του Ουρανού και του Πλούτωνα.

Η μικρή ή μεγάλη διάλυση θα γίνει αναγκαστικά από τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς αλλά και Αιγόκερους που θα προέλθουν μέσα από ισχυρές συνειδητοποιήσεις ότι κάτι αλλάζει και υποχρεωτικά δεν μπορεί να μην το ακολουθήσεις γιατί τότε θα πρέπει να το κουκουλώσεις. Για τον Δίδυμο, Λιοντάρι, Τοξότη και Υδροχόο τα πράγματα θα είναι πολύ καλά γιατί θα κάνουν ένα βήμα εμπρός αφού καταλάβουν καλύτερα τις δυνάμεις τους. Για τον Ταύρο, Παρθένο Σκορπιό και Ιχθύ οι καταστάσεις θα εξελιχτούν και αυτές μέσα από κρυμμένα κυρίως νοήματα αλλά αν έχουν το θάρρος να σηκώσουν την κουρτίνα όλο και κάτι θα ανακαλύψουν.
Γενικά αυτή η έκλειψη θα δημιουργήσει νέους πυρήνες εξελικτικούς σε παγκόσμιο επίπεδο και στο χέρι μας είναι να πάμε μπροστά ή τελικά να μείνουμε πίσω σε ατομικό επίπεδο. Ο γραμμικός χρόνος που ζούμε προχωράει είτε το θέλουμε είτε όχι με την βοήθεια του πλανητικού συστήματος το οποίο κάθε λίγο και λιγάκι δημιουργεί καινούργιες συνθήκες ύπαρξης ή εξαφάνισης ανάλογα με τις συμπαντικές ανάγκες. Στρατιώτες λοιπόν και φύλακες αυτή της θείας πλανητικής ενέργειας που συχνά μας «τραβάει για να ξυπνήσουμε», οφείλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Συμφώνα με τον Ηράκλειτο και το «τα πάντα ρεί» εμείς οφείλουμε να ακούσουμε αυτό το μήνυμα και χωρίς φόβο να σπάσουμε τα καλούπια που είμαστε και κρατάμε από φόβο γιατί δεν έχουμε βρει την λύση.

*Αν θέλετε να βρείτε τη θέση και τις όψεις της Σελήνης σας, πατήστε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved