Ζώδια και αστέρια: Η… εξ Ουρανού εμφάνιση της Ιωάννας Λίλη στο τσάι κυριών

Άφησε τους πάντες άναυδους το look της Ιωάννας Λίλη στο τσάι για τις γυναίκες των βουλευτών της ΝΔ στον κήπο της οικίας του πρωθυπουργικού ζεύγους.

Ζώδια και αστέρια: Η… εξ Ουρανού εμφάνιση της Ιωάννας Λίλη στο τσάι κυριών


Με τη διελαύνουσα Σελήνη το Σάββατο 4/10 στο πιο προχώ ζώδιο του ζωδιακού, τον Υδροχόο, η Ιωάννα Λίλη έκανε μια εμφάνιση στο τσάι κυριών, που παράθεσε η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά Γεωργία για τις συζύγους των βουλευτών και ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, που ξάφνιασε και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Ο Ουρανός που κυβερνά το ζώδιο του Υδροχόου είναι ο πλανήτης που πάει κόντρα στους τύπους και τα πρέπει. Το dress code που επέλεξαν όλες οι κυρίες ήταν σικ ταγέρ και φορέματα, εκτός από την Ιωάννα Λίλη! Εκείνη, αντί για ένα συντηρητικό σύνολο που είναι σύνηθες για την περίσταση, επέλεξε μια πολύ extreme εμφάνιση κάνοντας όπως προστάζει ο εκκεντρικός Ουρανός... την ανατροπή!

Το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια «έσκασε» μύτη στο τσάι κυριών με στυλ που θύμιζε ροκ σταρ! Φορώντας λευκό σακάκι με τζιν παντελόνι με γυρισμένα τα μπατζάκια για να φαίνονται τα μποτάκια της και έχοντας τα μαλλιά της κοτσιδάκια τύπου ράστα η Ιωάννα Λίλλη άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Μιλάμε για εμφάνιση πολύ προχώ! Πάντως, αν και ήταν σαν τη μύγα μες το γάλα, η εμφάνισή της θα μπορούσε να ανοίξει νέους δρόμους στο dress code των τσάι κυριών!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved