Ζώδια και αστέρια: Άνθιμος Ανανιάδης: Ένας άπιστος Δίδυμος ή ένας σταθερός εργένης;

Το κέρατο πέφτει σύννεφο στην ερωτική ζωή του Δίδυμου Άνθιμου Ανανιάδη ή προτιμά να είναι εργένης και να «χτυπά» περιστασιακούς στόχους;

Ζώδια και αστέρια: Άνθιμος Ανανιάδης: Ένας άπιστος Δίδυμος ή ένας σταθερός εργένης;


Ο Άνθιμος Ανανιάδης που έγινε γνωστός από τη σειρά «Μαρία η άσχημη» κυνηγά πλέον το όνειρο του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Για λίγες μέρες βρέθηκε στην Αθήνα και σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε μεταξύ άλλων για τις σχέσεις.

Ο νεαρός ηθοποιός έχει μια πολυαστρία στους Διδύμους, ζώδιο που ως γνωστόν δεν φημίζεται για την σταθερότητά του. Αντίθετα, ως ζώδιο του αέρα και μεταβλητό βαριέται εύκολα και αναζητά εναλλαγές! Από την άλλη, έχει μια Αφροδίτη (σχέσεις) στον Ταύρο (σταθερότητα) η οποία, αν και ευνοεί να μείνει πιστός σε μια σχέση, η αντίθεση που κάνει με τον Πλούτωνα (εξαναγκασμός) δείχνει ότι στο τέλος καταλήγει να νιώθει τη σχέση θηλιά στο λαιμό!

Κάπως έτσι ο Δίδυμος ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι στο Λος Άντζελες έκανε μια σχέση με μια Ελληνοαμερικανίδα που κράτησε για τρία χρόνια αλλά διαλύθηκε γιατί ένιωθε ότι πλησίαζε η στιγμή που δεν θα μπορούσε να είναι πλέον πιστός και θα πήγαινε με άλλες γυναίκες.

«Έκανα τρία χρονιά σχέση, με την Ελληνοαμερικανίδα. Ήταν όμορφη σχέση και δύσκολη, αλλά την κατέστρεψα εγώ. Φοβήθηκα ότι δεν θα είμαι σωστός απέναντι της, ότι δεν θα μπορούσα να μην πάω με άλλες γυναίκες» είπε και πρόσθεσε: «Αυτή την εποχή αναζητώ μια ωραία χημεία. Δεν ξέρω αν και τώρα είμαι πιο έτοιμος για κάτι παραπάνω. Μπορεί να ξυπνήσω έτσι και μετά να αλλάξω γνώμη. Είναι περίεργος ο χαρακτήρας μου».

«Το να κερατώνεις τον/την σύντροφο σου είναι σαν να τρως όταν είσαι χορτάτος» λέει μια ινδική παροιμία, μόνο που στην περίπτωση του Δίδυμου Άνθιμου Ανανιάδη ισχύει το εξής: Όταν χορταίνει (Αφροδίτη στο Ταύρο) νιώθει ότι βαρυστομαχιάζει (αντίθεση με Πλούτωνα) και αναζητά την εποχή που ελεύθερα τσιμπολόγαγε χωρίς ποτέ να χορταίνει (πολυαστρια στους Διδύμους)! Περί ορέξεως... ουδείς λόγος!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved