Ζώδια και αστέρια: Σμαράγδα Καρύδη: Το νέο λουκ, η συνεργασία με τον Καπουτζίδη και το Celebrity Game Night

Σε πιο πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής της βρίσκεται η Λέων Σμαράγδα Καρύδη. Η ηθοποιός με τον διελαύνοντα Ουρανό (τηλεόραση) σε τρίγωνο με τον Ήλιο της (εργασία) φέτος εκτός από το Celebrity Game Night που θα παρουσιάζει για δεύτερη χρονιά στο Mega, ετοιμάζεται να παίξει στο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Ζώδια και αστέρια: Σμαράγδα Καρύδη: Το νέο λουκ, η συνεργασία με τον Καπουτζίδη και το Celebrity Game Night


Επτά σχεδόν χρόνια πέρασαν από τότε που η Σμαράγδα Καρύδη πρωταγωνιστούσε «Στο παρά πέντε» του Γιώργου Καπουτζίδη. Τότε είχε το ρόλο της Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρου και για... χάρη της δεν είχε διστάσει να αλλάξει την εικόνα της υιοθετώντας ένα άφρο κατσαρό look, σήμα κατατεθέν τότε της αφελούς ξανθιάς και πλούσιας κληρονόμου με τις αστείες ατάκες.

Φέτος η όμορφη ηθοποιός «παίζει» και πάλι με τα μαλλιά της! Αυτή τη φορά αποφάσισε να κάνει μια τεράστια αλλαγή στο χρώμα τους. Από ξανθιά έγινε καστανή! Αφορμή στάθηκε η συμμετοχή της στο σίριαλ «Εθνική Ελλάδος» και, όπως εξομολογήθηκε, ήταν δική της ιδέα. Μια μέρα όπως αποκάλυψε τηλεφώνησε στο Γιώργο Καπουτζίδη και του είπε «Γιώργο, σκέφτομαι να κάνω τα μαλλιά μου καστανά για αυτόν τον ρόλο». Εκείνος της απάντησε «Δεν το πιστεύω! Ήθελα όλη την εβδομάδα να στο πω και δεν ήξερα πώς θα το πάρεις». Αυτό είναι που λένε τα μεγάλα μυαλά συναντιούνται!

Η λαμπερή Λέων από ξανθιά έγινε... καστανή! Είναι όμως πράγματι μια πετυχημένη ιδέα; Το αφρο-ξανθό look στο ρόλο Ντάλιας Χατζηαλεξάνδρο ήταν εκκεντρικό και δεμένο με την «αλλού ντα λου» προσωπικότητά της συμπαθούς αφελούς πλούσιας κληρονόμου. Είχε το γούστο του!

Το νέο ίσιο καστανό look της ηθοποιού, από την άλλη, προς το παρόν δεν έχει βρει το στυλ που θα το απογειώσει! Μπορεί όμως να συμβεί στη συνέχεια ή να μας το κρατά για έκπληξη για το Celebrity Game night ή την «Εθνική Ελλάδος» ! Ο διελαύνων Ουρανός που δείχνει όχι μόνο το ασυνήθιστο αλλά και ξεχωριστό στυλ σε θετική όψη με τον Ήλιο της θα της δώσει πολλές και extra πρωτότυπες ιδέες για να το εξελίξει και να κλέψει την παράσταση όχι μόνο με το ταλέντο αλλά και το στυλ της!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved