Ζώδια και αστέρια: Τι αποκάλυψε ο Ρουβάς για την κόρη του Αριάδνη και τη νονά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη;

Θα πιάσει το λάδι της νονάς Μαριάννας Βαρδινογιάννη στη βαφτιστήρα της, την μικρή κόρη του Σάκη Ρουβά, τη νεοφώτιστη Αριάδνη, όπως επιθυμεί και πιστεύει ο διάσημος μπαμπάς της;

Ζώδια και αστέρια: Τι αποκάλυψε ο Ρουβάς για την κόρη του Αριάδνη και τη νονά της, Μαριάννα Βαρδινογιάννη;


Λίγες μέρες μετά τη βάπτιση του τρίτου παιδιού του και δεύτερης κόρης του, της μικρής Αριάδνης, ο Σάκης Ρουβάς δήλωσε χαρούμενος για τις στιγμές απόλυτης οικογενειακής χαράς που έζησε στην Ερμιόνη στη βάπτιση της κόρης του με την Κάτια Ζυγούλη και τόνισε ότι είναι «ευγνώμων που βάπτισε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη την κόρη μου».

Η μικρή Αριάδνη, όπως και ο μπαμπάς της, είναι Αιγόκερως. Δεν είναι όμως το μόνο κοινό που έχει η μικρή με τον μπαμπά της. Όπως και εκείνος, έχει τον Ήλιο σε όψη με τον Πλούτωνα που δείχνει μια ισχυρή προσωπικότητα με την ικανότητα να επηρεάζει τις μάζες.

Επίσης, όπως και ο διάσημος μπαμπάς της, έχει τον Ήλιο στον Αιγόκερω σε τρίγωνο με τη Σελήνη στην Παρθένο, που δείχνει προσωπικότητα που, στο μέτρο των δυνατοτήτων της, προσφέρει στους άλλους και είναι άνθρωπος χρήσιμος στην κοινωνία. Ο κορυφαίος Έλληνας star αποτελεί τον αγγελιοφόρο στις δραστηριότητες του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο αλλά και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και, όπως φαίνεται από τον αστρολογικό χάρτη της Αριάδνης, και για εκείνη η προσφορά θα είναι αυτονόητη.

Η πεποίθηση του Σάκη Ρουβά ότι η Μαριάννα Βαρδινογιάννη θα είναι «ένα πάρα πολύ ωραίο πρότυπο για το παιδί μου για όλη του τη ζωή» θα αποδειχθεί πραγματικότητα!

Το λάδι της νονάς της, της Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως Μαριάννας Βαρδινογιάννη, θα πιάσει!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved