Ζώδια και αστέρια: Η Καλομοίρα και η τρελή ιδέα του άντρα της που ξεπουλάει!

Η φρενίτιδα των selfie φωτογραφιών έγινε αιτία για να κάνει χρυσές δουλειές ο σύζυγος της Καλομοίρας. Ο Γιώργος Μπούσαλης δημιούργησε ένα έξυπνο gadget -το οποίο ήδη χρησιμοποιούν η Κιμ Καρντάσιαν και η Μαρία Μενούνος -και φυσικά... ξεπουλάει!

Ζώδια και αστέρια: Η Καλομοίρα και η τρελή ιδέα του άντρα της που ξεπουλάει!


Ο Ήλιος της Καλομοίρας στον κοινωνικό και πρωτοποριακό Υδροχόο αφενός δείχνει την αγάπη της για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και, αφετέρου δείχνει πράγματα για τον σύζυγό της (Ήλιος), όπως το ενδιαφέρον του για τα gadgets (Υδροχόος).

Ο άντρας της Καλομοίρας, μαζί με τον γαμπρό του, Αγάπιο Παπαδαμαντίου, πουλά θήκες κινητών από ειδικό τζελ πολυορεθάνης, ώστε όποιος τις αγοράζει να τραβάει την τέλεια selfie. Η θήκη «Exofab» χρησιμοποιείται ήδη από διασημότητες ανάμεσα σε αυτές, η Κιμ Καρντάσιαν και η Μαρία Μενούνος και κάνει θραύση στην Αμερική.

Το ζώδιο του Υδροχόου κυβερνείται από τον Ουρανό (τεχνολογία, εφευρετικότητα) ο οποίος στο ωροσκόπιο της Καλομοίρας αυτή την περίοδο δέχεται θετικές όψεις από τους διελαύνοντες Ουρανό (μεγάλη επιτυχία, προώθηση, δημοσιότητα) και Δία (χρυσές δουλειές), δείχνοντας ότι το έξυπνο gadget όχι μόνο «τα σπάει» αλλά και ξεπουλάει! Πάντα τέτοια παιδιά!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved