Ζώδια και αστέρια: Μυριέλλα Κουρεντή: «Έτσι νίκησα την ανορεξία»

«Με έλεγαν χοντρή» εξομολογείται η Μυριέλλα Κουρεντή που πέρασε νευρική ανορεξία στα δεκατέσσερά της χρόνια! Πως το ξεπέρασε;

Ζώδια και αστέρια: Μυριέλλα Κουρεντή: «Έτσι νίκησα την ανορεξία»


«Είσαι χοντρή» είναι ένα σχόλιο ταπείνωσης, που κανένα κοριτσάκι δεν θέλει να ακούσει! Όλο όμως και πιο συχνά ένα κορίτσι ακούει αυτή τη φράση, ακόμα κι αν δεν είναι, αφού θεωρείται η No 1 ατάκα για να χλευαστεί ένα κορίτσι ανεξάρτητα από το πραγματικό του βάρος.

Η Μυριέλλα Κουρεντή που, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ο ψυχισμός της είναι ευαίσθητος από τις απόψεις των άλλων και κάποιος φορές παρασύρεται από αρνητικές καταστάσεις όπως δείχνει η αντίθεση με τον Ποσειδώνα και αγχώνεται για την γνώμη των άλλων σε θέματα πρωτιάς όπως υποδεικνύει το τετράγωνο με τον Άρη, είχε βρεθεί στα 14 χρόνια της αντιμέτωπη με την νευρική ανορεξία η οποία, όπως εξομολογήθηκε, προήλθε: «από το άγχος και άλλα ψυχοσωματικά, σε συνδυασμό με τον πρωταθλητισμό, με έλεγαν χοντρή, ενώ δεν ήμουν».

Η στήριξη της οικογένειάς της την βοήθησε να το ξεπεράσει και μέσα από τις δυσκολίες, όπως δείχνει ο δυναμικός Άρης της στον Κριό, ο οποίος είναι κορυφαίος στο ταυ – τετράγωνο που σχηματίζουν οι Αφροδίτη – Ποσειδώνας – Άρης, ενώ τονίζει την ευαισθησία και δείχνει την περιπέτεια της ηθοποιού να αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση!

«Ευτυχώς, είχα γονείς που πάντα με στήριζαν. Τους το είπα και το ξεπεράσαμε. Όταν συνειδητοποίησα πως είχα χάσει εντελώς τον εαυτό μου, έκανα ένα «τσακ», γύρισα το διακόπτη και τον ξαναβρήκα» αναφέρει η Μυριέλλα Κουρεντή.

Μπορεί λοιπόν αγαπητέ αναγνώστη του astrology.gr να μην μπορείς να αλλάξεις τους άλλους και την συμπεριφορά τους, μπορείς όμως πάντα να αλλάξεις τη δική σου αντίδραση σε αυτή και να νιώσεις καλά με τον εαυτό σου!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved