Ζώδια και αστέρια: Όλη η αλήθεια για την κόντρα Κωστόπουλου – Καπουτζίδη

Σαράκι που τον τρώει και δεν λέει να ξεχάσει είναι για τον Πέτρο Κωστόπουλο η διαφωνία με τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ζώδια και αστέρια: Όλη η αλήθεια για την κόντρα Κωστόπουλου – Καπουτζίδη


Τα ετερώνυμα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται. Και αν δεν το ξέρεις αγαπητέ αναγνώστη του astrology.gr ο Λέων και ο Υδροχόος ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία. Μοιάζουν περισσότερο από όσο δείχνουν καθότι είναι και τα δύο ζώδια του σταθερού σταυρού! Τι σημαίνει αυτό; Εμμένουν και σε ό,τι λένε και κάνουν είναι αμφότεροι ανυποχώρητοι! Η διαφορά τους είναι στον τρόπο που το κάνουν. Ο Λέων προτάσσει τη δράση, το μεγαλείο και την «έξω καρδιά του» και ο Υδροχόος τη διανόηση, την τρέλα και την ιδιορρυθμία του.

Στην προκειμένη, κόντρα έχει «σκάσει» στην ελληνική showbiz μεταξύ του Υδροχόου Πέτρου Κωστόπουλου και του Λέοντα Γιώργου Καπουτζίδη. Σημειωτέον, τα δυο ζώδια στον ζωδιακό κύκλο βρίσκονται... απέναντι!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος στο κείμενό του «Έτσι έζησα το Πρωινό μου» αναφέρει χαρακτηριστικά: «Δύο με χάλασαν. Ένας ο Καπουτζίδης, (άλλη φορά θα εξηγήσω το γιατί) και μια που λυπάμαι να πω το όνομα της, τέλος πάντων, πρωτοεμφανιζόμενη στα τριάντα της ως character στην τηλεόραση».

Για την ιστορία (της κόντρας) να αναφέρουμε ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είχε κοντραριστεί με τον Πέτρο Κωστόπουλο πριν από μήνες. Ο ηθοποιός είχε δεχτεί να βγει live λόγω της σχέσης του με το κανάλι του Mega μόνο στην εκπομπή του Κωστόπουλου πριν τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που παρουσίασε μαζί με τη Δέσποινα Βανδή. Την επόμενη μέρα το «Πρωινό mou» σχολίασε τον τελικό του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού με μεγάλη δόση ειρωνείας, ενώ ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε ότι ούτε καν την είδε. Λίγο καιρό αργότερα, που ήταν πάλι καλεσμένος, ο Καπουτσίδης εξέφρασε ανοιχτά ότι δεν του είχε αρέσει αυτή η στάση του Κωστόπουλου. Μάλιστα τα αίματα «άναψαν» μεταξύ τους αλλά φάνηκε ότι εκεί τελείωσε. Αυτό όμως δεν ίσχυσε για τον Πέτρο Κωστόπουλος που με 5 πλανήτες στο υδάτινο στοιχείο (συναίσθημα στο φουλ) έχει την τάση να τα «κρατάει μέσα του».

Από την άλλη, ο Γιώργος Καπουτζίδης με περισσότερη φωτιά (εκδήλωση) και αέρα (διανόηση) στο ωροσκόπιο του, συνήθως έχει θυμό εκείνης της στιγμής και έχει την τάση να βγάζει πιο άμεσα και γρήγορα από μέσα του ό,τι τον απασχολεί και να σκέφτεται περισσότερο παρά να πλημμυρίζεται από έντονα συναισθήματα. Ως εκ τούτου, πιο εύκολα όταν εκφράσει τη δυσαρέσκεια του λέει «φευ, πάει τελείωσε».

Κάπως έτσι όταν βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό του «ΦΜ Live» ο ηθοποιός απάντησε στη δήλωση του Κωστόπουλου χωρίς την πρόθεση να δώσει συνέχεια λέγοντας: «Είχαμε μία διαφωνία, δεν ήξερα όμως ότι χαλάστηκε τόσο πολύ. Ωστόσο, εγώ πέρασα πολύ ωραία και τις δύο φορές που πήγα. Τη δεύτερη χαλάστηκε κι εγώ είχα χαλαστεί με κάτι και με ρώτησε γιατί χαλάστηκα και διάφορα τέτοια» ενώ πρόσθεσε: «Εγώ πέρασα πολύ ωραία και, παρά τη διαφωνία μας, συμπαθέστατοι και πολύ καλοί οικοδεσπότες. Κι αν είχαμε και μια διαφωνία στην τηλεόραση, νομίζω ότι την εκφράσαμε και οι δύο με πολύ ειλικρινή και ήπιο τρόπο. Εγώ δε χαλάστηκα από αυτό καθόλου».

Τελικά στο τέλος ποιος μένει πιο χαρούμενος; Αυτός που συναισθηματικά αναμασάει ότι τον έχει ενοχλήσει ή αυτός που λέει «τα είπαμε, τα συζητήσαμε, πάει τελείωσε, πάμε για άλλα!»;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved