Ζώδια και αστέρια: Το «καρφί» της Μανωλίδου για τη Σπυροπούλου

Την πιο πικρή κουβέντα -και για άλλους την πιο εύστοχη- ατάκα είπε η Ευγενία Μανωλιδου για το trailer της νέας εκπομπής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου «Σπίτι μου, σπιτάκι μου».

Ζώδια και αστέρια: Το «καρφί» της Μανωλίδου για τη Σπυροπούλου


Το νέο trailer της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου που παίζει συνεχώς στον Alpha με τη νεαρή παρουσιάστρια και την παρέα της πάνω σε ένα τραμπολίνο, ιδέα που το κανάλι θεωρεί πρωτότυπη και ξεχωριστή, σχολίασε η Ευγενία Μανωλιδου στη ραδιοφωνική εκπομπή που έχει με τον Γιώργο Λιάγκα.

Η γνώμη της γνωστής μαέστρου με τον Ερμή (σκέψεις, απόψεις) στον Υδροχόο (που κεντρίζουν, σοκάρουν ή αποκαλύπτουν) είναι πότε αποκαλυπτική ή εκκεντρική και πότε αντιδραστική και ανάποδη, όμως πάντα... κόντρα σε κάθε προσδοκία!

Ιδού πως εξήγησε το λόγο που δεν της αρέσει το trailer της παρουσιάστριας: «Θεωρώ πως το trailer με το τραμπολίνο είναι λίγο δυσοίωνο. Και στη Eurovision είχαμε τραμπολίνο, αλλά είδατε πως τα πήγαμε...»!

Περιμέναμε να βρεθούμε ψηλά και βρεθήκαμε χαμηλά! «Καρφάκι» δηλαδή της Ευγενίας Μανωλίδου σχετικά με το πού νομίζει ότι θα φτάσει η Σπυροπούλου με την νέα της εκπομπή και πού τελικά θα καταλήξει...

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved