Ζώδια και αστέρια: Ποιος παρουσιαστής είπε «Καλός ο Βρεττός αλλά Ρέμος δεν θα γίνει ποτέ»;

«Ο Βρεττός έχει ωραίο γούστο γιατί έχει δίπλα του την Αραβανή αλλά τα μαγαζιά δεν τα γεμίζει»: Ποιος παρουσιαστής «τα έχωσε» στον τραγουδιστή;

Ζώδια και αστέρια: Ποιος παρουσιαστής είπε «Καλός ο Βρεττός αλλά Ρέμος δεν θα γίνει ποτέ»;


Μπορεί επί χρόνια ο Γιώργος Λιάγκας να έριχνε τις «μπηχτές» του τόσο για την Ευγενία Μανωλίδου όσο και για την τηλεοπτική της παρουσία, όμως τώρα είναι «φίλοι» καμάλιστα κάνουν μαζί ραδιοφωνική εκπομπή!

Έκπληξη; Αν ξέρεις ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι Δίδυμος και η Ευγενία Μανωλίδου Ιχθύς, σίγουρα όχι γιατί γνωρίζεις ότι και οι δυο αποτελούν από τα πιο ασταθή ζώδια του ζωδιακού και αλλάζουν γνώμη τόσο για πρόσωπα όσο και για πράγματα όχι στο δευτερόλεπτο... αλλά στο χιλιοστό του δευτερολέπτου. Στην περίπτωσή τους έχουν υπάρξει και προηγούμενες φορές που οι σχέσεις τους έγιναν πιο ζεστές και μετά πάγωσαν πάλι και αναμφίβολα με τον διελαύνοντα Ποσειδώνα (διάψευση προσδοκιών) να επηρεάζει αρνητικά τον Ήλιο (επαγγελματικές επιλογές) και των δύο, κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί και τη συνέχειά τους.

Πιο κάτω ακολουθεί ένας μεταξύ τους διάλογος από τη ραδιοφωνική εκπομπή τους για τον Ηλία Βρεττό για τον οποίο ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετείται αρνητικά σχετικά με τις προοπτικές εξέλιξής του ως τραγουδιστή ενώ η Ευγενία Μανωλίδου κάνει μια προσπάθεια να αντιεπιχειρηματολογήσει:
Γιώργος Λιάγκας: «Ο Βρεττός έχει καλή φωνή, αλλά Ρέμος δε θα γίνει ποτέ. Εγώ είμαι μεγάλος fan του Ρέμου. Ο Βρεττός πάντως έχει ωραίο γούστο, γιατί έχει δίπλα του την Ευαγγελία Αραβανή»
Ευγενία Μανωλίδου: «Ο Ηλίας Βρεττός είναι μικρός ακόμη. Δεν έχει την ηλικία του Ρέμου»
Γιώργου Λιάγκας: «Κι άλλοι είναι μικροί, αλλά τα γεμίζουν τα μαγαζιά»

Άραγε αν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο τον Ηλία Βρεττό όπως είχε βρεθεί το 2011 με την Ευγενία Μανωλίδου μετά από μια αντίστοιχη αρνητική κριτική θα δεχτεί ότι δεν τον θεωρεί έναν τραγουδιστή με σπουδαίο μέλλον ή θα αλλάξει γνώμη, όπως έκανε τότε;

Το δεύτερο είναι το πιο πιθανό! Κι αυτό γιατί οι Δίδυμοι αν και κατηγορούνται ότι είναι διπρόσωποι στην πραγματικότητα είναι όπως τα μωρά – παιδιά, δεν εμβαθύνουν δηλαδή σε αυτά που ξεστομίζουν παρά μόνο όταν έχουν μια δεύτερη ευκαιρία να το κάνουν και αυτό μόνο για εκείνη τη στιγμή.

Από την άλλη, σε πολλές περιπτώσεις, όπως λέει και η παροιμία «από παιδί (Δίδυμο) και από τρελό (Ιχθύ) μαθαίνεις την αλήθεια».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved