Ζώδια και αστέρια: Ποιος έπεισε τον Αυτιά να αφήσει τον Παπαδάκη;

Ο Γιώργος Αυτιάς μιλώντας για την εποχή που αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη για να ξεκινήσει δική του, αποκάλυψε ποιο ήταν το πρόσωπο που τον προέτρεψε!

Ζώδια και αστέρια: Ποιος έπεισε τον Αυτιά να αφήσει τον Παπαδάκη;


Ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς ως Λέων δεν μπορεί με τίποτα τον δεύτερο ρόλο! Όπως ο ήλιος στο ηλιακό σύστημα της γης είναι ένας (!) έτσι και ο Γιώργος Αυτιάς είναι, το νιώθει, το προβάλλει... ένας και μοναδικός! Το ίδιο ισχύει για κάθε άνθρωπο αλλά μόνο οι Λέοντες περισσότερο από κάθε άλλο εκπρόσωπο του ζωδιακού το πιστεύουν, το βιώνουν, το διεκδικούν και το επιβάλλουν τόσο δυνατά!

Συγχρόνως, στον αστρολογικό του χάρτη ο φιλόδοξος Ήλιος του στον Λέοντα κάνει σύνοδο με τον Ουρανό, τον πλανήτη της ανεξαρτητοποίησης, όψη που δείχνει ότι δεν μπορεί τις σχέσεις εξάρτησης και η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο πιο μεγάλο επαγγελματικό βήμα της καριέρας του! Εκείνο που από συνεργάτης της καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα» στον Ant1 έγινε ο κεντρικός παρουσιαστής της δικής του εκπομπής στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha!

«Καλή η προπόνηση αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξεις και μπάλα» είναι το πιστεύω του Λέοντα Γιώργου Αυτιά και ο Νίκος Χατζηνικολάου ήταν το πρόσωπο που τον ενθάρρυνε να «παίξει μπάλα» σε δική του εκπομπή!

Στη μεταξύ τους συναστρία ο γενέθλιος Άρης στον Καρκίνο (υποκίνηση) του Νίκου Χατζηνικολάου κάνει σύνοδο με την φιλόδοξη όψη στο ωροσκόπιο του Γιώργου Αυτιά Ήλιου – Ουρανού («ανεξαρτητοποιούμαι και κάνω κάτι δικό»)!

Όταν ο Γιώργος Αυτίας ήταν έτοιμος για κεντρικός παρουσιαστής, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, Νίκος Χατζηνικόλαου εμφανίστηκε στη ζωή του και τα πράγματα στην επαγγελματική του ζωή πήραν το δρόμο του πεπρωμένου του!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved