Ζώδια και αστέρια: Νίκος Βέρτης: «Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο»

Με τον διελαύνοντα Ερμή (συνέντευξη) σε σύνοδο με το γενέθλιο Πλούτωνα (σεξουαλική – κρυφή ζωή) ο Νίκος Βέρτης μίλησε για όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί για αυτόν κι απάντησε για πρώτη φορά για το αν είναι ομοφυλόφιλος.

Ζώδια και αστέρια: Νίκος Βέρτης: «Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο»


«Τα πρώτα χρόνια με έλεγαν Τούρκο, μετά Αλβανό. Μετά είπαν ότι ο πατέρας μου είναι πολύ πλούσιος και εξαιτίας του έκανα καριέρα. Ο καθένας έλεγε ό,τι ήθελε. Πράγματα που δεν ισχύουν δεν με απασχολούν» δήλωσε ο γνωστός τραγουδιστής που με τρεις πλανήτες στην συνεσταλμένη και εργατική Παρθένο έχει μια ρεαλιστική αντιμετώπιση απέναντι στα όσα φέρνει συχνά μαζί της η δημοσιότητα που συνοδεύει τη λαμπερή και επιτυχημένη δουλειά του, που υπαγορεύει ο Ήλιος στον Λέοντα.

Όσον αφορά για το αν έχει ομοφυλόφιλες σχέσεις, με τον Ουρανό (εκσυγχρονισμός, ελευθερία ) στον Σκορπιό (σεξουαλική ζωή) -ανήκει στη γενιά που γεννήθηκε στα τέλη του 1970 και στις αρχές του 1980 και η οποία καλείται χωρίς ταμπού να ερευνήσει βαθύτερα σεξουαλικά ζητήματα και σε πολλές περιπτώσεις θα είναι πιο φιλική και ανοιχτή προς τους ομοφυλόφιλους- και ως εκ τούτου απάντησε: «Καταρχήν έχω μεγαλώσει στην Ολλανδία και μισώ τους ανθρώπους που ντρέπονται για τις ιδιαιτερότητές τους. Αν είσαι gay, δεν πρέπει να ντρέπεσαι να το πεις. Είχα παιδικούς φίλους gay, οι οποίοι δεν ντρέπονταν για αυτό. Αν ήμουν gay, λοιπόν, δεν θα ντρεπόμουν με τίποτε να το πω δημόσια».

Τέλος, με τον Ερμή (δηλώσεις, απαντήσεις) σε σύνοδο με τον Άρη (αντιδράσεις) στο ωροσκόπιό του, αν και συχνά είναι άμεσες και γρήγορες, λόγω ότι και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στην Παρθένο, η λογική διαπρέπει. Κάπως έτσι στο ερώτημα αν θα εκνευριζόταν αν τον φλέρταρε ένα gay είπε: «Δεν θα τσαντιζόμουν. Εξαρτάται, βέβαια, και από τον τρόπο. Γνωστός άνθρωπος με φλέρταρε με χυδαιότητα και γλίτωσε το ξύλο στο δευτερόλεπτο, χωρίς όμως να νιώθω την ανάγκη να αποδείξω τι είμαι. Όσα λάθη και να έχω κάνει στη ζωή μου, η ηθική μου είναι πάντα ψηλά και μακάρι όλοι οι άντρες να φορούσαν τα παντελόνια που φοράω!».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved