Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 5/9 έως και 7/9

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Νιώθεις ότι χρειάζεσαι μια αποτοξίνωση από όλους και όλα για αυτό προτιμάς να μείνεις είτε με τον εαυτό σου είτε με πολύ εκλεκτά άτομα που έχουν ποιότητα και στυλ. Από το Σάββατο και μετά θα νιώσεις ότι θέλεις να δεις και πάλι κάποιους φίλους σου που έχεις χάσει είτε έχετε απομακρυνθεί. Όταν βρίσκεσαι σε φιλικό περιβάλλον είσαι ο εαυτός σου. Αυτή η περίοδος είναι κάπως περίεργη για σένα και οι εξωτερικές συνθήκες δεν σου αρέσουν και πάρα πολύ. Για αυτό φρόντισε να μείνεις με ανθρώπους που έχετε κοινά ενδιαφέροντα για να μην υπάρχει αυτή η τεράστια απόσταση που νιώθεις μερικές φορές. Η απομάκρυνση από τον Αιγόκερω μπορεί να είναι προσωρινή γιατί βλέπεις ότι κάτι σου δίνει αλλά με ένα τρόπο που εσύ νιώθεις ότι θα χάσεις τα ηνία από τα χέρια σου. Με το Λιοντάρι ή Παρθένο μπορεί να βρεθείτε μέσα σε παρέα και να γίνει κάτι πολύ ξαφνικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη και αυτό σου δίνει την ευκαιρία να βρεις και πάλι τα κουτάκια σου ή την σταθερότητά σου που νιώθεις ότι μερικές φορές χάνεται λόγω των συνθηκών. Από το Σάββατο και μετά θα χρειαστεί να φερθείς κάπως πιο απελευθερωμένα γιατί μπορεί να έχεις κλείσει και πάλι τα κανάλια σου και να νιώθεις ότι υπάρχει ένα τοίχος ανάμεσα σε εσένα και τους άλλους. Για αυτό αν γίνεις περισσότερο φιλικός/η και έχεις ευκολία στην προσέγγιση θα νιώσεις αμέσως την χαρά της ομάδας και της παρέας. Μην δίνεις και πολύ βάση σε κάτι που μπορεί να σε στεναχωρήσει. Άστο να φύγει και κυρίως μην κρατάς μέσα στην καρδιά σου κακίες και θυμό για άτομα που ήταν παλιά πολύ κοντά σου. Πιθανόν να μην ήξεραν και αυτοί τι ακριβώς έκαναν. Ο Υδροχόος έχει κάποια επιρροή πάνω σου παρόλο που υπάρχουν δυσκολίες λόγω της διαφορετικότητάς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η πολιτική σου τις πιο πολλές φορές πετυχαίνει το ακατόρθωτο, δηλαδή καταφέρνεις να κάνεις πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Αυτό βέβαια μπορεί να φαίνεται στα μάτια των άλλων κάτι πολύ ιδιαίτερο αλλά εσύ πιθανόν να μην λαμβάνεις ευχαρίστηση γιατί έχεις το ανικανοποίητο μέσα σου. Εκτίμησε αυτά που κάνεις και που έχεις για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου που τον τελευταίο καιρό τον έχεις βάλει στην άκρη. Η φιλική σχέση είναι πιο εύκολη από το να δημιουργήσεις κάτι από την αρχή και να μπεις σε μια κατάσταση που μπορεί να σου φέρνει την αίσθηση της μεγάλης ευθύνης. Το φλερτ με το εξωτερικό και γενικά με καινούργια πράγματα που μπορεί να σου φαίνονται βουνό σε πρακτικό επίπεδο θα σου δώσει ώθηση να κάνεις πράξεις αντί μόνο να σκέφτεσαι. Ο Ζυγός μπορεί να είναι το πρόσωπο που θα ταιριάξεις γιατί έχει μια γενική αρμονία στον τρόπο που κινείται και σκέφτεται. Με τον Παρθένο όμως έχεις κάποιο κόλλημα γιατί νιώθεις ότι μπορεί να σε καλύψει με τον καλύτερο τρόπο αλλά υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχεις πολλές δουλειές στο κεφάλι σου και αυτό σου κάνει πολύ καλό γιατί θα έχεις αρκετή απασχόληση. Ο στόχος σου είναι να εμβαθύνεις περισσότερο αυτή την περίοδο και να δεις κατάματα κάποια πράγματα που πιθανόν να τα έχεις καταλάβει αλλά χρειάζεται να τα εμπεδώσεις καλύτερα. Προσπαθείς με τον τρόπο σου να αλλάξεις την προσωπική σου ζωή αλλά δεν μπορείς ακόμα να ξεφύγεις από τις επιρροές ή συμπεριφορές του παρελθόντος. Το ότι χρειάζεσαι να μιλήσεις περισσότερο σε φίλους και δεν σε πειράζει να εκτεθείς θα είναι επιτακτική ανάγκη. Χρειάζεται να ξέρεις πώς να διαχειριστείς τον Υδροχόο γιατί με τον τρόπο του σου ανοίγει κάπως το μυαλό και βλέπεις τα πράγματα περισσότερο διευρυμένα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις ευκαιρία να βρεθείς με τον Σκορπιό που όμως και εκεί χρειάζεται να δείξεις την εσωτερική σου πειθαρχία γιατί σε παρασύρει στα δικά του θέλω και δεν μπορείς να το αποφύγεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με άτομα που έχουν κάτι πιο προχωρημένο και καινούργιο να σου πουν.

ΛΕΩΝ

Κρατάς τους τύπους και τα προσχήματα και ο στόχος σου είναι να αποκτήσεις μια μεγαλύτερη αντοχή απέναντι σε κάποιες καταστάσεις που δεν είναι και πολύ εύκολες. Αν έχεις γεννηθεί από τα μέσα του τρίτου δεκαήμερου και μετά, πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια κατάσταση περίεργη γιατί νιώθεις μέσα σου μια ένταση η οποία θα γίνει αρκετά μεγαλύτερη την Κυριακή. Πιθανόν να υπάρχουν διάφορα ρεύματα μέσα σου που είναι τελείως αντίθετα από τις αρχές σου και θα πρέπει εσύ να τα εξομαλύνεις. Ίσως χάσεις για λίγο την πίστη σου ή την εμπιστοσύνη σου σε κάποια πράγματα που έχεις βάλει στόχο. Καλύτερα να διαλέξεις να είσαι με πολύ θετικά άτομα αυτές τις ημέρες για να μην σε επηρεάσουν με την μαυρίλα τους ή με διάφορες περίεργες ιδέες. Προτίμησε αν μπορείς να βρεθείς με άτομα που έχουν κέφι και αντιμετωπίζουν την ζωή πολύ αισιόδοξα. Η σχέση με Υδροχόο μπορεί να σε κάνει να υποφέρεις για λίγο επειδή δεν θα δείχνει το ενδιαφέρον που εσύ θέλεις για να νιώσεις ότι αγαπιέσαι. Πρόσεξε τις εντάσεις με φίλους και κυρίως για οικονομικά θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα ξεκινήσει μια καλή περίοδο από το Σάββατο και μετά αφού θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και όλο και κάτι καλό θα εισπράξεις. Αρκεί να αφήσεις την καρδιά σου και το πνεύμα σου ελεύθερο και να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα για σένα και για τους άλλους. Βέβαια το πρώτο σου μέλημα θα είναι με ποιο τρόπο θα αφιερώσεις τον χρόνο σου σε άτομα που σε έχουν ανάγκη. Από την άλλη σίγουρα θα σε τραβήξει ένα πρόσωπο που θα έχει την ανάγκη σου και κυρίως θα έχει κάποιο πρόβλημα και θα πρέπει εσύ να το επιλύσεις. Η σχέση με Ιχθύ θα είναι ακόμα καλύτερη από άλλες φορές γιατί θα έρθετε κοντά αφού θα έχετε βρει ένα κοινό σημείο επικοινωνίας και επαφής. Το πιο σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται να σκέφτεσαι την μοναξιά σου και την ησυχία σου γιατί με αυτό τον τρόπο δεν είναι εύκολο να είσαι μέσα σε μια σχέση χωρίς καβγάδες και εντάσεις. Η συντροφιά ενός Υδροχόου μπορεί να μην σε εκφράζει και πάρα πολύ αλλά τουλάχιστον θα σε βγάλει από την πλήξη και την αδράνεια γιατί είναι σημαντικό κάποιος να σε διδάσκει θέματα αυτογνωσίας για να καταλαβαίνεις περισσότερο τον εαυτό σου.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Θα βάλεις στην άκρη κάποιες διαφορές που υπάρχουν με άλλα άτομα και αυτό θα σου φέρει μια καλύτερη επαφή. Αλλά προς το παρόν επειδή έχεις και την ανάγκη να μένεις περισσότερο μόνος/η μπορεί να μην σε νοιάζει και πολύ. Το καλό είναι ότι σου έχει δοθεί το σύνθημα και θα κινηθείς με στόχο να αλλάξεις κάτι στον εσωτερικό σου κόσμο. Από το Σάββατο και μετά θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα και μπορεί να συμμετάσχεις σε μια μεγάλη κοινωνική εκδήλωση ή θα πας σε ένα γάμο όπου θα βρεθείς με πολλά δικά σου πρόσωπα από το παρελθόν. Αυτό θα σε κάνει να νιώσεις πολύ άνετα γιατί για σένα το μοίρασμα είναι σημαντικό. Επειδή όμως χρειάζεσαι σαν καλλιτεχνικό πρόσωπο που είσαι να έχεις και εμπνεύσεις καλό θα είναι να μην αφήσεις καθόλου τις καλλιτεχνικές ή δημιουργικές σου ασχολίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθείς με τον τρόπο σου να δράσεις γιατί έχεις ανάγκη να υπάρχει το δικό σου στίγμα. Αν έχεις γεννηθεί κυρίως το τρίτο δεκαήμερο θα δεις ότι θα βρεθεί μια λύση η οποία θα σε ικανοποιήσει. Αλλά από το Σάββατο και μετά θα νιώσεις μια μεγάλη πίεση είτε από φίλους είτε από καταστάσεις που θα σε ενοχλήσουν και θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι μπορεί να μην είναι τα πράγματα όπως εσύ τα βλέπεις και ότι χρειάζεσαι να ανοιχτείς ακόμα και σε άγνωστες καταστάσεις που μπορεί να μην σου αρέσουν με την πρώτη ματιά αλλά μάλλον σου χρειάζονται γιατί παίρνεις επιπλέον πληροφορίες και εμπειρίες. Η επαφή σου με τον Υδροχόο θα είναι αρκετά δύσκολη αλλά πολύ ποιοτική. Αν δεν θέλεις να την χαλάσεις καλά θα κάνεις να δεις τα καλά σημεία που έχετε μεταξύ σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ζορίζεσαι από τις καταστάσεις που πιθανόν να σου έχουν πέσει όλες μαζί. Ο στόχος σου είναι να καταλάβεις γιατί και πως πρέπει να ακολουθήσεις την πεπατημένη για να μπορέσεις να συμβιβαστείς με τις αντιξοότητες που υπάρχουν. Αυτό που σε δυσκολεύει είναι να κάνεις δίαιτα, να μπεις σε ένα πρόγραμμα είτε γυμναστικής ή σε κάτι που μέχρι τώρα δεν είχες δώσει και πολύ σημασία και θα αφορά κυρίως την υγεία σου. Το να προσφέρεις είναι για σένα κάτι που σε κάνει να νιώθεις πολύ δύναμη και ενέργεια. Οι φίλοι ή εκεί που θα βρεθείς μπορεί να μην είναι και τόσο χαρούμενα αλλά εσύ θα προσπαθήσεις να μετατρέψεις το περιβάλλον και την διάθεσή των γύρω σου γιατί δεν σου αρέσει να βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογία. Μια κρυφή σκέψη για ένα πρόσωπο μπορεί να λήξει άδοξα γιατί θα δεις μια άλλη πραγματικότητα διαφορετική από τη δική σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα μπεις σε πράγματα που σου είναι γνώριμα και από αυτό θα νιώσεις ανακούφιση. Πιθανόν να βρίσκεσαι σε μια φάση ανασυγκρότησης, κυρίως αν έχεις διαλέξει να περάσεις το χρόνο σου με πρόσωπα που μπορεί να σου προσφέρουν μια συγκεκριμένη ποιότητα και θα τους προτιμήσεις από κάποιες άλλες συνηθισμένες παρέες. Το ότι σκέφτεσαι με ποιο τρόπο να αυξήσεις τα οικονομικά σου θα είναι για σένα μια μεγάλη εκτόνωση γιατί μερικές φορές δεν σου αρέσει να το μοιράζεσαι με άλλα πρόσωπα για να μην φαίνεται ότι έχεις αδυναμία. Η ευαισθησίας όμως μερικές φορές σε επηρεάζει και δεν βλέπεις ξεκάθαρα τα πράγματα. Η αδυναμία σου σε οτιδήποτε ηλεκτρονικό, κομπιούτερ ή οτιδήποτε άλλο σου χρειάζεται που να σε βάζει μέσα στα πράγματα, σε κάνει να μην μπορείς να αντισταθείς σε κάποιες αγορές οι οποίες θα είναι πολύ χρήσιμες. Το Λιοντάρι που πιθανόν να έχεις για φίλο σου ή πολύ στενό σου συνεργάτη σε απελευθερώνει από κάποιες εσωτερικές φοβίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Από εκεί που είσαι πολύ μετρημένος/η και σκεφτικός/η, ξαφνικά θα κάνεις μια στροφή και θα ξαναγίνεις ο εαυτός σου, διατηρώντας την δική σου σφραγίδα. Η σχέση με το Λιοντάρι μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη αλλά βγάζει από μέσα σου στοιχεία τα οποία δεν είναι και πολύ εύκολο να αναγνωρίσεις. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα σου παρουσιαστεί η ευκαιρία να δείξεις την δύναμή σου αλλά σε καταστάσεις σύνθετες και πολύπλοκες. Μπορεί να υπάρξει η ανάγκη να καταλάβεις τα πιο δύσκολα πράγματα και όχι τα απλά. Πιθανόν να βρίσκεσαι σε ταξίδι και να διαπραγματεύεσαι όλα αυτά που παλιά δεν τολμούσες. Όσο περισσότερο θάρρος έχεις για την ζωή τόσο πιο εύκολα θα γίνουν όλα. Γενικά καλό είναι να προσέχεις τις εντάσεις ελέγχοντας αυτά που θα πεις ή θα κάνεις μαζί με κάποια άτομα που έχετε από κοινού έναν στόχο.

ΙΧΘΥΕΣ

Αλλάζεις διάθεση και προσπαθείς να καταλάβεις και τα προβλήματα των άλλων αλλά όχι σε θεωρητικό επίπεδο αλλά σε πρακτικό. Η εμπειρία είναι αυτή που θα σου δώσει την γνώση. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα διαπιστώσεις ότι θα δεις κατάματα την αλήθεια σε μια σχέση και κυρίως θα προσπαθήσεις να εμπιστευτείς περισσότερο κάποια άτομα που είναι κοντά σου και προσπαθούν να σε εξυπηρετήσουν. Η αγάπη για την προσφορά και την φροντίδα των άλλων ή ακόμα και με μικρά ζωάκια θα σε βοηθήσει να περάσεις ώρες χωρίς να πλήξεις και συγχρόνως να προσφέρεις και κάτι καλό στους γύρω σου. Επειδή ξεκινάει μια αλλαγή σε εσένα και θα αρχίσει να φαίνεται η επιρροή σου απέναντι στους άλλους θα ήταν καλό να σταματήσεις κάθε αντιπαλότητα που έχεις μέσα σου για να μπορέσεις να λύσεις τα προβλήματα της καρδιάς σου.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved