Ζώδια και αστέρια: Ζέτα Μακρυπούλια - Ο Δίας είναι κουβαρντάς μα με τον Κρόνο δεν έχει χρόνο για πιο πολλά!

Η όμορφη ηθοποιός και επιτυχημένη παρουσιάστρια ως Λέων μπορεί να κρατά τα σκήπτρα της λάμψης, να κάθεται στο βασιλικό θρόνο της showbiz και συγχρόνως να αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Ζώδια και αστέρια: Ζέτα Μακρυπούλια - Ο Δίας είναι κουβαρντάς μα με τον Κρόνο δεν έχει χρόνο για πιο πολλά!

«Ζέτα, πες το ναι! Και πάρε λευκή επιταγή να βάλεις το ποσό που θες!». Αυτή, ήταν σύμφωνα με δημοσιεύματα η κατάληξη επαγγελματικής συζήτησης που είχε μέσω τηλεφώνου η Ζέτα Μακρυπούλια ενώ βρισκόταν για διακοπές στην Πάρο με το σύντροφό της Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Ελέω οικονομικής κρίσης επαγγελματικές προτάσεις που συνοδεύονται από φράσεις «βάλε εσύ όσα μηδενικά θες» θεωρούνται κυριολεχτικά βγαλμένες από άλλη εποχή. Εκείνη, των παχιών αγελάδων, που έχει περάσει ανεπιστρεπτί αλλά όχι για την Ζέτα Μαρκυπούλια! Η όμορφη ηθοποιός και επιτυχημένη παρουσιάστρια ως Λέων μπορεί να κρατά τα σκήπτρα της λάμψης, να κάθεται στο βασιλικό θρόνο της showbiz και συγχρόνως να αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας η περιζήτητη ηθοποιός και παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση για να παρουσιάσει στο κανάλι ETV τα καλλιστεία «Σταρ Ελλάς - Μις Ελλάς 2015» με αμοιβή... όσα επιθυμεί! Με τον γενναιόδωρο διελαύνοντα Δία (τύχη, χρήματα) σε σύνοδο με τον Ήλιο της (εργασία) η Ζέτα Μακρυπούλια φέρεται να άκουσε «Πες ναι! Και θα πάρεις λευκή επιταγή για να βάλεις το ποσό που θες!».

Συγχρόνως, ο διελαύνων Κρόνος (ανταμοιβή) βρίσκεται στον 2ο οίκο (οικονομικά) στον αστρολογικό της χάρτη σε αρμονική όψη με τον γενέθλιο Δία (επιτυχία, ευημερία) δείχνοντας ότι είναι μια περίοδος που οι κόποι της εξαργυρώνονται σε χρήμα! Ο Κρόνος όμως συμβολίζει και το χρόνο και τους τύπους και τους όρους και δεν θα πρέπει για χάρη του χρήματος ούτε αποκλειστικά συμβόλαια να σπάσει ούτε να κουραστεί σε σημείο που θα εξαντληθεί. Πάν μέτρο άριστον!

Έτσι, η λαμπερή Ζέτα φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στο αποκλειστικό συμβόλαιο με το το Μega για να παρουσιάσει το μουσικό talent show «Rising star», το οποίο θα προβληθεί τον Ιανουάριο, ως αντίπαλο δέος του «The Voice» στον ΑΝΤ1 και συγχρόνως στη φιλόδοξη θεατρική παράσταση «Ωραία μου κυρία» που αναμένεται να σηκώσει αυλαία την περίοδο των γιορτών των Χριστουγέννων.

Το πρόγραμμα της λοιπόν είναι πλούσιο και αν και τα λεφτά είναι πολλά δεν έχει χρόνο... για περισσότερα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved