Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 1η έως και 5 Σεπτεμβρίου;

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια

ΚΡΙΟΣ

aries

Προσπαθείς να προστατέψεις τα συναισθήματά σου αλλά και το κύρος σου, κυρίως με τον Ταύρο ή τον Παρθένο που μια σου δείχνουν ότι θέλουν να είστε μαζί και μια όχι. Μπορεί να μην έχεις καταλάβει ότι η προσωπικότητά σου είναι πολύ πληθωρική και γεμίζεις τον χώρο. Με το σεξαπίλ που διαθέτεις, το στυλ ή τις απαιτήσεις σου μπορεί να τρομάζεις. Καλύτερα να ντυθείς πιο απλά και να μην κάνεις εμφανίσεις τόσο πολύ εκκεντρικές ή ακόμα και εξεζητημένες. Το ιδανικό σου είναι η συντροφικότητα που μόνο στα μάτια ενός Ζυγού θα την ανακαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ

taurus

Ανανεώνεσαι γιατί έρχεσαι σε επαφή με το πρόσωπο που θέλεις και το κυριότερο μπορεί να ακούσεις και κάποια λόγια που θα είναι πολύ ιδιαίτερα για σένα. Έχει μπει μέσα σου το μικρόβιο του έρωτα και αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα απολαύσεις όμορφες στιγμές με ένα Λιοντάρι ή Τοξότη. Ο Υδροχόος από την άλλη ζητάει μεγαλύτερη φιλικότητα και πιθανόν να μην έχεις διάθεση να την δείξεις γιατί πιστεύεις ότι με αυτόν τον τρόπο απομακρύνεστε. Η επιμονή σου με τον Σκορπιό που είναι το άλλο σου μισό δεν θα σου βγει σε κακό αρκεί να μην έχετε αντιπαλότητα μεταξύ σας και κυρίως σε θέματα επαγγελματικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

gemini

Έρχεσαι κάπως στα ίσα σου γιατί θα αρχίσεις να επικοινωνείς με ένα πιο εύκολο τρόπο και αυτό θα σου δώσει την άνεση της επαφής. Ο Ζυγός μπορεί τελικά να αποδείξει ότι αξίζει να είναι κοντά σου. Αυτό που σου αρέσει είναι να πηγαίνεις σε πολλά μέρη και να διασκεδάζεις με το πρόσωπο που είστε μαζί. Αν έχεις μοναξιές προτιμάς να φλερτάρεις μέχρι να βρεις το ιδανικό πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις ότι είσαι μοναδικός/η. Κυρίως ο Τοξότης μπορεί να έχει ένα ιδιαίτερο τρόπο να σε προσεγγίζει. Αν σχετίζεσαι με Παρθένο καλό είναι να μιλήσεις στην γλώσσα του και να κάνετε από κοινού πράγματα που τα έχει ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

cancer

Κρατάς κάποιες επιφυλάξεις γιατί δεν θέλεις να εκτεθείς σε ένα Σκορπιό. Επειδή είσαι σε φάση που μπορείς να κάνεις τρέλες, πιθανόν να γνωρίσεις ένα νεώτερο πρόσωπο εντελώς ξαφνικά και να σου δώσει ό, τι καλύτερο έχεις πάρει μέχρι τώρα. Για αυτό μην κολλάς σε τυπικότητες. Ο έρωτας δεν έχει ηλικία. Όλα μπορεί να τα υιοθετήσει αρκεί να υπάρχει το δυνατό συναίσθημα που κάνει την καρδιά να κτυπάει άτσαλα. Επειδή διαθέτεις αρκετή δύναμη να συγχωρήσεις ένα πρόσωπο που πιθανόν να σου είχε κάνει κακό από το παρελθόν, καλό θα ήταν του στείλεις ενέργεια αγάπης για να ξεμπερδεύεις μια και καλή από το παρελθόν σου.

ΛΕΩΝ

leo

Η Αφροδίτη συνεχίζει να δίνει γοητεία αλλά και βασιλική υπόσταση σε εσένα που έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα κουνήσεις καθόλου το δακτυλάκι σου και θα περιμένεις να γίνουν όλα με ένα μαγικό τρόπο. Αυτό δεν γίνεται ούτε στα παραμύθια. Ζήσε, φλερτάρισε και πάνω από όλα ερωτεύσου για να περάσεις καλά. Ο Σκορπιός σίγουρα θα παίξει κάποιο ρόλο αλλά όσο υπάρχουν αναστολές και εγωισμοί θα παραμένετε στην ίδια κατάσταση. Αν πάλι έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα έχεις μια θαυμάσια επικοινωνία με έναν Ζυγό. Ενημερώσου πάντως για κάποια θέματα ώστε να μην πιαστείς αδιάβαστος/η που αφορούν την σχέση σου γιατί μερικές φορές σε απορροφάει τόσο πολύ ο εαυτός σου που μπορεί να ξεχάσεις και ημερομηνίες επετείων ή γενεθλίων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

virgo

Ο Ήλιος που είναι στο ζώδιο σου συνεχίζει να σε ξυπνάει με τον τρόπο του και να σε βοηθάει να βρίσκεις την δύναμή σου. Επειδή θα βρεθείς σε μια πολύ λεπτή θέση, καλύτερα είναι με τον Κριό να θέσετε από την αρχή τους όρους σας για να μην έχετε μετά διάφορα παρατράγουδα. Η συντηρητικότητα που έχεις σαν προσωπικότητα δεν σε αφήνει να προσπεράσεις ένα δύσκολο παρελθόν που πιθανόν να είχε ένας Υδροχόος και μπορεί να γυρνάς συνέχεια στα ίδια και τα ίδια με ερωτήσεις. Αν θέλεις να περάσεις όμορφα σταμάτα να σκαλίζεις τα παλιά αλλά και το μέλλον.

Μην αφήνεις χρόνο χαμένο, μπες και πάλι στο παιχνίδι κι εμείς σου προτείνουμε εδώ την καλύτερη λύση!

Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

libra

Ο Ερμής που μπαίνει στο ζώδιό σου σίγουρα θα προσθέσει στην προσωπικότητά σου ένα κομμάτι εκλεπτυσμένης επικοινωνίας αλλά και μια γλυκύτητα στην ομιλία που δεν θα ξεκολλάει κανένας από πάνω σου. Αρκεί να αποφασίσεις τι θέλεις να κάνεις με τον Αιγόκερω γιατί μπορεί κάποιες ξαφνικές διαφορές να σας χωρίσουν. Η κρυφή επικοινωνία με τον Ταύρο σε βάζει να σκεφτείς αν αξίζει να έχεις τέτοιου είδους σχέσης που σε κάνει να διακινδυνεύεις συνέχεια. Βέβαια σου αρέσει πάρα πολύ αλλά πιθανόν να μην υπάρχουν προοπτικές. Αν βρεθείς σε ένα ταξίδι πιθανόν να μιλήσεις πολύ περισσότερο με ένα επεισοδιακό Τοξότη που θα σου φανεί η χαρά της ζωής.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

scorpio

Βάζεις την λογική και δεν πέφτεις με τα μούτρα πάνω σε ένα άτομο που σου αρέσει εδώ και πολύ καιρό αλλά δεν μπορούσες εύκολα να το προσεγγίσεις. Η αδυναμία που ίσως δείξεις σε ένα Υδροχόο θα είναι τελικά το αδύνατό σου σημείο γιατί μάλλον δεν θα μπορέσεις ούτε με αυτόν τον τρόπο να τον προσεγγίσεις γιατί ό, τι και να λες είτε δεν σε πιστεύει είτε σου λέει ότι κάτι δεν καταλαβαίνεις καλά. Προσπάθησε να βελτιώσεις ένα κομμάτι του χαρακτήρα σου και κυρίως τον τρόπο που επικοινωνείς γιατί είσαι αρκετές φορές θυμωμένος/η είτε με τον εαυτό σου είτε με το πρόσωπο που είστε μαζί αλλά χωρίς ουσιαστική αιτία. Μάλλον νιώθεις πλήξη και ανία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

sagittarius

Έχεις πολλές έγνοιες κι ίσως ξεχάσεις με ποιο τρόπο θέλεις να ζεις την προσωπική σου ζωή. Αν σχετίζεσαι με Παρθένο, περισσότερο θα ασχοληθείς με τα θέματα υγείας του που συνήθως φοβάται και μετά με τις αληθινές ανάγκες της σχέσης σας. Πιθανόν να φύγεις για ένα διάστημα γιατί δεν θέλεις να βρίσκεσαι στην μέση κάποιων ιδιοτροπιών που μπορεί να βγουν αυτή την περίοδο από τον/την σύντροφο. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις ανοικτές τις κεραίες σου για να μην πέφτεις ούτε και να νιώσεις μίζερα επειδή το άλλο άτομο που είσαι μαζί νιώθει έτσι. Μην αμφιβάλεις όμως για τα συναισθήματα ενός Ιχθύ που είναι πολλά και πλούσια για σένα. Αλλά καλύτερα βοήθησε και εσύ με τον τρόπο σου να έρθετε πιο κοντά και να μιλήσετε αληθινά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

capricorn

Νιώθεις ότι δεν θέλεις να συμβιβαστείς αλλά να ορίσεις την προσωπικότητά σου μέσα από πράξεις που θα φανούν και θα δώσουν τον στίγμα σου. Ακόμα και αν δεν αξίζει το άτομο που είστε μαζί όσο εσύ πιστεύεις, εσύ την προσπάθεια σου την έχεις κάνει και θα νιώσεις ότι έχεις μέσα σου μια σωστή πυξίδα που σε καθοδηγεί. Η συμφωνία με έναν Παρθένο μπορεί να έχει λογική βάση και να μην αισθάνεσαι την ανάγκη να εκφραστείς πολύ έντονα συναισθηματικά. Πάντως θα χρειαστείς καλύτερο χειρισμό στις σχέσεις από εδώ και πέρα και πνεύμα συντροφικότητας, κυρίως με τον Ζυγό για να μπορέσει να μείνει μαζί σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

aquarius

Όσο και να μην θέλεις να ξεχωρίζεις, κάνεις κάποια εξτρήμ πράγματα τα οποία δεν είναι εύκολο να τα κρύψεις. Μπορεί να σε συγκινήσει το πρόβλημα ενός Παρθένου ή Σκορπιού και από εκεί που είχες εξαφανιστεί και ήθελες να κάνεις την ζωή σου, τώρα δίνεις ρεσιτάλ προσφοράς και φροντίδας. Επειδή δεν πιάνεσαι πουθενά και πάντα έχεις απρόβλεπτη συμπεριφορά καλύτερα να σχετιστείς με άτομα που σε καταλαβαίνουν. Αλλιώς θα δυσκολευτείς να είσαι μαζί με κάποιους. Αυτό τον καιρό ένας Κριός που επαναστατεί μπορεί να σε «πιάσει» καλύτερα από όλους. Το στυλ σου όμως είναι μοναδικό ό, τι και να κάνεις και δεν πρέπει να το χάσεις για κανένα λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ

pisces

Ανταποκρίνεσαι περισσότερο στις ανάγκες της συντροφικότητας με ένα Παρθένο και προσπαθείς να ηρεμήσεις για να περάσεις καλά. Από την άλλη ένα άτομο που έχεις βάλει μέσα στην καρδιά σου μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα γιατί και εσύ αυτή την περίοδο ξέρεις τι θέλεις. Το ταίριασμαδεν είναι εύκολο λόγω της μεγάλης ευαισθησίας που διαθέτεις αλλά το Λιοντάρι, χωρίς να το καταλάβεις, θα σε κάνει να το εμπιστευτείς. Είναι όμως ρίσκο γιατί σαν χαρακτήρες δεν ταιριάζετε και πρέπει να αγαπηθείτε πάρα πολύ για να μπορέσετε να τα βρείτε μεταξύ σας. Αυτό που χρειάζεται είναι να σταματήσεις να βάζεις τον εαυτό σου σε υποδεέστερη θέση γιατί αυτό είναι που θα σου φέρει τις δυσκολίες και στο ψυχολογικό επίπεδο και στο πρακτικό.

Μην αφήνεις χρόνο χαμένο, μπες και πάλι στο παιχνίδι κι εμείς σου προτείνουμε εδώ την καλύτερη λύση!

* Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για σένα τα άστρα τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved