Ζώδια και αστέρια: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύψεις για το πρώτο της ραντεβού με τον Σοφό

Αυτό που έμαθε στο πρώτο ραντεβού της με τον Θέμη Σοφό και το θεώρησε σημάδι ότι ο δικηγόρος είναι ο άντρας της ζωής της αποκάλυψε η Διδυμίνα Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ζώδια και αστέρια: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Αποκαλύψεις για το πρώτο της ραντεβού με τον Σοφό


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον Ωροσκόπο της στους Ιχθύες, ζώδιο που σχετίζεται με την θρησκεία, την εσωτερική και πνευματική ζωή του ανθρώπου, θεωρεί προστάτη της τον Άγιο Εφραίμ. Πριν από λίγες μέρες σαράντισε τη δεύτερη κόρη της, Μαίρη, στο μοναστήρι του Αγίου Εφραίμ και εξήγησε την ξεχωριστή σχέση που τη δένει με αυτό.

«Είναι ένα θαυματουργό μοναστήρι, στη Νέα Μάκρη, όπου μας πήγαιναν οι γονείς μας με την αδελφή μου από μικρές. Όταν μεγάλωσα, διατήρησα αυτή τη σχέση, γιατί ήταν ένα μέρος όπου ηρεμούσα» ανέφερε και πρόσθεσε: «Το ξεχωριστό με το συγκεκριμένο μοναστήρι ήταν πως και ο Θέμης πήγαινε εκεί από παιδί. Στο πρώτο ραντεβού, έμαθα πως μαζί με τον πατέρα του ήταν αμισθί δικηγόρος της μονής για πολλά χρόνια. Το θεώρησα κι αυτό ένα σημάδι για τη σχέση μας».

Ο Ερμής, στον αστρολογικό της χάρτη, που είναι κυβερνήτης του 7ου οίκου (σύζυγος) βρίσκεται στον 4ο οίκο (οικογένεια, παιδικά χρόνια) και κάνει θετική όψη με τον ωροσκόπο της στους Ιχθύες (θρησκεία, πνευματικά ενδιαφέροντα) δείχνοντας ότι με το σύζυγός της θα είχε κοινά παιδικά βιώματα και οικογενειακές συνήθειες και κοινό σημείο αναφορά στη σχέση τους θα ήταν η θρησκευτικότητα και η πνευματική ζωή.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved