Ζώδια και αστέρια: Κατερίνα Ζαρίφη - Γιάννης Σαββιδάκης: Δύο Κριοί αντιμέτωποι με τον Πλούτωνα

Κατερίνα Ζαρίφη και Γιάννης Σαββιδάκης. Δύο Κριοί που αμφότεροι έχασαν τον πατέρα τους! Ποιος ο ρόλος του Πλούτωνα στο ωροσκόπιό τους;

Ζώδια και αστέρια: Κατερίνα Ζαρίφη - Γιάννης Σαββιδάκης: Δύο Κριοί αντιμέτωποι με τον Πλούτωνα


Με τον Ερμή (ειδήσεις) σε αντίθεση με τον Πλούτωνα (θάνατος) σε κοσμικό επίπεδο μαθεύτηκε ότι τόσο ο Γιάννης Σαββιδάκης όσο και η Κατερίνα Ζαρίφη έχασαν αυτές τις ημέρες τους πατεράδες τους. Και στις δύο περιπτώσεις ο Ήλιος (πατέρας) προσβαλόταν από τον διελαύνοντα Πλούτωνα (θάνατος).

Στην περίπτωση του Γιάννη Σαββιδάκη, ο διελαύνων Πλούτωνας (θάνατος) έκανε άμεσα δυσμενή όψη (τετράγωνο) με τον Ήλιο του (πατέρας) και όπως αποκάλυψε χθες, Τετάρτη 23 Ιουλίου, ο ίδιος στο Happy Day: «Έχασα τον πατέρα μου πριν 12 ημέρες και δε με πειράζει να το πω. Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμένα. Έφαγα μια κατακεφαλιά, που δεν περίμενα. Ήταν άσχημα ο πατέρας μου... Η οικογένεια είναι μια ενέργεια. Οι ρίζες σου σού δίνουν μια ισορροπία σαν άτομο. Κι όταν χάνεται κάποιος άνθρωπος, αρχίζεις και χάνεις ένα δεκανίκι. Χάνεις το αλφάδι σου και "γέρνεις". Εγώ νιώθω, ότι "γέρνω". Θα κάνω πολύ καιρό να ισορροπήσω», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε «Ο πατέρας μου ήταν ένας Κρητικός πολύ δυνατός. Ήταν ένας γενναίος άνθρωπος».

Στην περίπτωση της Κριού Κατερίνα Ζαρίφη, που την Τρίτη, 22 Ιουλίου 2014 έχασε τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, ο διελαύνων Πλούτωνας έκανε έμμεσα δυσμενή όψη με τον Ήλιο της. Πιο συγκεκριμένα έκανε τετράγωνο με τον γενέθλιο Πλούτωνα ενεργοποιώντας τη γενέθλια αντίθεση Πλούτωνα (θάνατος) – Ήλιου (πατέρα). Λίγες ώρες πριν το δυσάρεστο γεγονός είχε γράψει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Όφου» και στη συνέχεια έγραψε: «Black days for all of us».

Το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Ήλιο, πέρα από συγκλονιστικά γεγονότα, η φύση των οποίων εξαρτάται και από τις γενέθλιες θέσεις και όψεις τους, έχει σκοπό μέσα από αυτά να φέρει μια στροφή ζωής που όσο και αν το άτομο προσπαθεί να εμποδίσει είναι αυτή που θα του επιτρέψει να μεγαλώσει και συναισθηματικά να ωριμάσει. Έτσι, συνήθως, μετά το πέρασμα του Πλούτωνα από τον Ήλιο, το νόημα της ζωής και της ύπαρξης επαναπροσδιορίζεται και ο άνθρωπος κάνει μια νέα αρχή!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved