Ζώδια και αστέρια: Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έβγαλε selfie με τον Ομπάμα; Που τον συνάντησε;

Φωτογραφία με τον Αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα έβγαλε πολύ γνωστός Έλληνας τραγουδιστής και την ανέβασε στα social media.

Ζώδια και αστέρια: Ποιος Έλληνας τραγουδιστής έβγαλε selfie με τον Ομπάμα; Που τον συνάντησε;


Ο Νίκος Βέρτης με τον γενέθλιο Ήλιο στον Λέοντα, το ζώδιο της δόξας και μάλιστα σε όψη με τον Δία τον πλανήτη που σχετίζεται με το εξωτερικό και την επιτυχία, γνωρίζει συχνά εξέχουσες προσωπικότητες ή διασημότητες.

Μια από αυτές ήταν πριν από λίγες μέρες, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα! Που βρέθηκαν; Στο Άμστερνταμ! Ο Νίκος Βέρτης βρίσκεται εκεί στα πλαίσια καλοκαιρινής του περιοδείας. Με τον διελαύνοντα Ερμή (βόλτες, συναντήσεις) στον Καρκίνο (μουσείο) ο τραγουδιστής επισκέφθηκε γνωστό μουσείο κέρινων ομοιομάτων της πόλης, στην είσοδο του οποίου βρισκόταν και το ομοίωμα του Αμερικανού Προέδρου!

Η έκπληξη του τραγουδιστή ήταν τόσο μεγάλη που πόζαρε δίπλα του και έβγαλε αμέσως φωτογραφία. Άλλωστε πόσες φορές στη ζωή του θα είχε την ευκαιρία δει πλανητάρχη από κοντά;

4276b10a2f60a11468c36edcb18f5e87f03c54bd.452.800.bc0fe3d22b9b387ff3b37cadfe37a0aedd99a880

Ο διελαύνων Ερμής (επίσκεψη, επαφή, μήνυμα) ήταν σε τρίγωνο με τον γενέθλιο Ουρανό του (διαδίκτυο) και ο δημοφιλής τραγουδιστής ανήρτησε τη φωτογραφία από τη συνάντηση του με τον Ομπάμα στο μουσείο στα στα social media γράφοντας: «Μια βόλτα στο Amsterdam και δείτε ποιον συνάντησα έξω από το Madame Tussauds».

Με τον διελαύνοντα Ερμή σε τρίγωνο με το Ποσειδώνα αυτές τις ημέρες ευνοούνται ιστορίες με μπόλικη... φαντασία!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved