Ο γενναιόδωρος Δίας στο Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Δες πως θα σε επηρεάσει η είσοδος του Δία στο Λέοντα

Ο γενναιόδωρος Δίας στο Λέοντα και πόσο θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο

Ο Δίας μπαίνει στο Λέοντα στις 16.7.2014. Κάνει την εμφάνισή του και πάλι, μετά από 12 χρόνια, σε αυτό το ζώδιο και δίνει μια ζεστή νότα μαζί με μια μεγαλοπρεπή εμφάνιση και ως εκ τούτου κλέβει τις εντυπώσεις. Θα υπάρξει μια έντονη στροφή προς την ποιότητα και την προσωπική έκφραση. Η ατομική προσπάθεια θα επιβραβεύεται καθώς θα υπάρχει μια ξεκάθαρη πορεία προς τους επιδιωκόμενους στόχους.

Ο Λέων είναι το ζώδιο της χαράς, της έκφρασης και του έρωτα. Υπό την επιρροή του Δία, κύριο μέλημα των ανθρώπων γίνεται η έκφραση της διάθεσής τους. Ο καλοπροαίρετος ενθουσιασμός θα είναι το βασικό χαρακτηριστικό της περιόδου και η αφοσίωση σε ένα ιδανικό θα είναι μια από τις κύριες εκφάνσεις του. Μέχρι να μας εγκαταλείψει, στις 10.8.2015, θα συνεχίσει να απλώνεται με μια παντοδυναμία που θα σκορπά την αισιοδοξία και τη λάμψη του. Για να μη γίνει όμως τυραννικός, πρέπει να φροντίσουμε η προβολή του «εγώ» μας να γίνεται μέσα από την αγάπη και όχι το πάθος για πρωτιά.

Κριός

Σίγουρα είσαι από τους ευνοούμενους και από τους πρώτους που θα πουν «επιτέλους, θα περάσω και πάλι καλά». Η περίοδος των «ισχνών αγελάδων» έχει παρέλθει και τη θέση τους παίρνουν πια οι «παχιές αγελάδες». Οι στόχοι σου θα κατευθύνονται από το κλασικό μότο σου «εγώ θα τα καταφέρω, γιατί αξίζω». Η σιγουριά αυτή θα σε βοηθήσει να αναδειχθείς και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Ο ερωτισμός, το πάθος για δημιουργία και η επιθυμία για ένα παιδί είναι τα πράγματα που θα σε εξελίξουν ψυχικά. Πρόσεχε όμως το τζόγο ή άλλα τυχερά παιχνίδια, γιατί ναι μεν μπορεί να πιστέψεις ότι η τύχη σου χαμογελά στα οικονομικά, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο. Η αλλαγή στη δουλειά σου πιθανόν να σου ταιριάζει, να σε ανανεώνει και να νιώθεις ότι βρίσκεις και πάλι τον εαυτό σου.

Ταύρος

Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Θα θέλεις οπωσδήποτε να προβληθείς και μάλιστα μέσα από τις προσωπικές σου επιτυχίες. Θα υπάρξουν στιγμές που η απολυτότητά σου θα βγει και πάλι στην επιφάνεια. Καλό θα ήταν, όμως, να σε διακρίνει η ζεστασιά και η αγάπη για το ωραίο και όχι για το πομπώδες. Είναι η καλύτερη περίοδος για να δημιουργήσεις πιο γερές βάσεις στην οικογένεια και στο σπίτι σου. Μπορεί, επίσης, να γίνεις κοινωνός μιας υπερβολής από την οποία δε θα είναι εύκολο να ξεφύγεις. Φρόντισε να κάνεις προσεκτικά ανοίγματα, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σου μπορεί να πεις το «ναι» ακόμα και σε θέματα που παλαιότερα αμφισβητούσες. Ο έρωτας για ένα Λιοντάρι μπορεί να σου χτυπήσει την πόρτα.

Δίδυμοι

Σίγουρα θα φανείς μέσα από την προσωπική σου έκφραση. Ίσως βρεθείς ξαφνικά να διδάσκεις, να γράφεις ένα βιβλίο, να κάνεις κάποιες σπουδές που εδώ και καιρό είχες κατά νου, αλλά είχες αμελήσει. Η αγάπη προς τον εαυτό σου και τα ωραία πράγματα θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της περιόδου, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσεις να δεις τη ζωή σου με πιο αισιόδοξη ματιά, απομακρύνοντας τις δυσοίωνες σκέψεις του παρελθόντος. Τα ταξίδια θα είναι το φόρτε σου και θα ξεκινήσεις τις απόπειρες αποδράσεων και πάλι. Μια νέα γνωριμία, μέσω ενός κοινού γνωστού, θα σε ενθουσιάσει και δε θα αφήσει περιθώρια διαφυγής. Οι σχέσεις που πιθανόν να είχαν διαταραχτεί με συγγενικά πρόσωπα, τώρα αμβλύνονται και θα γίνει μια προσπάθεια επαναπροσέγγισης.

Καρκίνος

Μετά το πέρασμα του Δία από το ζώδιο σου, τη σκυτάλη παίρνει ο Λέων και σου δίνει αρκετές ευκαιρίες να υλοποιήσεις όλες τις ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν αυτή τη χρονιά. Τώρα μπορείς να κάνεις τον απολογισμό σου και να αποκτήσεις μια διαφορετική και περισσότερο αισιόδοξη στάση απέναντι σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα στα οικονομικά σου, χωρίς να σημαίνει ότι χρειάζεται να κάνεις υπερβολές και πομπώδεις κινήσεις για να σε θαυμάσουν και να σε αποθεώσουν. Διάλεξε σεμνά να κινηθείς για να αποφύγεις διάφορα παρατράγουδα. Η διάθεση να αγοράσεις ή να πουλήσεις κοσμήματα ή χρυσό, τώρα θα γίνει μεγαλύτερη.

Λέων

Έχεις την τιμητική σου μιας και ο Δίας θα ευνοεί για ένα μεγάλο διάστημα αποκλειστικά το ζώδιο σου. Την ενέργειά του θα την νιώσεις για τα καλά, αφού θα σε απελευθερώσει από τις περισσότερες δεσμεύσεις και θα σου δώσει αισιοδοξία, ζωντάνια, ενέργεια, μεγαλοπρέπεια, ομορφιά και πάνω από όλα μια προσωπική επιτυχία. Το καλό είναι ότι θα αντιμετωπίσεις την ζωή με άλλο μάτι και θα αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα. Κάποια άτομα που είναι δίπλα σου θα δικαιωθούν για την πίστη τους σε σένα γιατί ό, τι πήρες θα τους τα επιστρέψεις τώρα διπλά. Αυτό που σίγουρα θα αλλάξει είναι ο τρόπος που βλέπεις την ζωή και όλα τα πράγματα γύρω σου. Θα ηγηθείς μιας νέας κατάστασης με μεγάλη επιτυχία.

Παρθένος

Όλα θα κινούνται σε μυστικό επίπεδο. Μια ξαφνική τύχη που θα προκύψει, θα σε κάνει να αισθάνεσαι ότι ήρθε από το σύμπαν, αποκλειστικά και μόνο, για σένα. Το ρητό «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει» περιγράφει το πνεύμα αυτής της περιόδου. Είναι σημαντικό να ανοίξεις την καρδιά σου και να προσφέρεις απλόχερα βοήθεια και συμπόνια στα πρόσωπα που έχουν πραγματικά την ανάγκη σου. Έτσι θα αποκτήσεις σημαντικές εμπειρίες και θα εξελιχθείς πνευματικά και ηθικά. Κάποια στιγμή θα νιώσεις ότι έχεις έναν Άγγελο στο πλευρό σου, που σε σώζει από τις δυσκολίες και τις κακοτοπιές, γι' αυτό το ενδιαφέρον σου για υπερβατικά και πνευματικά ζητήματα θα αυξηθεί κατά κόρον.

Ζυγός

Χτίζεις και πάλι την καλή σου εικόνα. Δείχνεις το καλύτερο σου πρόσωπο και ανταμείβεσαι γι' αυτό. Η αυξημένη δημοτικότητά σου, σου δίνει αυτοπεποίθηση και γίνεσαι ιδιαίτερα δημοφιλής στις διάφορες, παλιές και νέες, παρέες σου. Η ζεστασιά που θα εκπέμπεις θα βοηθήσει κι εσένα, να γυρίσεις το ρολόι πίσω και να αρχίσεις κάποιες σχέσεις από την αρχή. Μια πολύ δυνατή φιλία, που θα ξεκινήσει από τώρα, αργότερα μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι πιο δυνατό, αφού θα έχει διαφορετική αρχή και πολλά κοινά σημεία. Ακόμη και στα επαγγελματικά, το έδαφος είναι πρόσφορο για μια νέα αρχή, εξαιτίας των καινούργιων και ευοίωνων συνθηκών που προκύπτουν.

Σκορπιός

Πολλές καταστάσεις θα σε πιέζουν και θα δίνεις υποσχέσεις εκπλήρωσης, γιατί δε θα μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Πρόσεχε τις μεγαλοστομίες και τους διθυράμβους, γιατί κατά τη διάρκεια ολοκλήρωσης των έργων σου, ίσως χρειαστεί μια ποικιλία εναλλακτικών χειρισμών και όχι μια σταθερή οδός, που προμήνυες. Ξεπέρασε τις φοβίες και τις αμφιβολίες που σε κρατούν πίσω, γιατί αναμένονται επεκτάσεις στους στόχους και τις δουλειές σου, που χρειάζονται τη στήριξη και τον αγώνα σου. Θα αναλάβεις την ηγεσία και πολλές αρμοδιότητες σε υποθέσεις, που παλαιότερα φοβόσουν να διαχειριστείς και το ρίσκο αυτό θα σε δικαιώσει. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα τον πολλαπλασιασμό των φιλοδοξιών σου, γι' αυτό έχε στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι η υπερβολή μπορεί να σε οδηγήσει στον εγωισμό και την υπεροψία.

Τοξότης

Ο πήχης ανεβαίνει και θα πετύχεις πολλά, επειδή ακριβώς προσπαθείς να ανταποκριθείς επάξια στις απαιτήσεις. Οι επιδιώξεις σου στο εξωτερικό θα ευοδωθούν και θα βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον, περισσότερο κερδοφόρο για σένα. Η φιλοσοφία, οι τέχνες και οι πνευματικές ενασχολήσεις σε ενδιαφέρουν έντονα και προσπαθείς να στραφείς σε αυτούς τους τομείς. Μπορεί να θελήσεις να γράψεις ένα βιβλίο, να αυξήσεις τις γνώσεις σου, ιδιαίτερα σε θέματα διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων ή δικαίου. Η θρησκευτικότητα και την πίστη στο Θεό σε απασχολεί εξίσου και μπορεί να επισκεφτείς τόπους μεγάλης θρησκευτικής σημασίας. Η επαφή με έναν Λέοντα θα πιάσει τόπο και μπορεί η σχέση σας να οδηγήσει σε γάμο, ακόμα και εκτός συνόρων. Μια νομική σου υπόθεση θα κλείσει γρήγορα και πιθανότατα υπέρ σου.

Αιγόκερως

Οι συνεργασίες σου θα είναι έντονες και απαιτητικές. Η επινοητικότητα σου θα σε βοηθήσει να διαχειριστείς χρήματα, κυρίως, άλλων ενώ μπορεί να ασχοληθείς επαγγελματικά με τις ασφάλειες. Αν υπάρχουν και άλλες όψεις στο ωροσκόπιό σου, θα έχεις τη δυνατότητα να κερδίσεις χρήματα από κληρονομιά ή από έναν συνεταιρισμό. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί περισσότερο σε συνδυασμό, μάλιστα, με ερωτικό πάθος. Μπορεί να ερωτευτείς ένα Λέοντα, ο οποίος υπήρχε στη ζωή σου από παλιά αλλά τώρα οι συνθήκες είναι έτοιμες για να ζήσεις κοντά του. Επειδή θα έχεις τάση προς την υπερβολή, να προσέξεις τον τρόπο που θα πλησιάσεις και θα συνεργαστείς με τους συναδέλφους σου.

Υδροχόος

Είναι μια εποχή που έχεις την τάση να ανταλλάζεις έντονα συναισθήματα με το σύντροφό σου και τους κοντινούς σου ανθρώπους. Η ψυχολογία σου θα ανέβει και γίνεσαι πιο ανοιχτός στις σχέσεις σου. Η απόφαση να συζήσεις με ένα πρόσωπο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κολλήματα που είχες μέχρι τώρα, πράγμα που θα βελτιώσει και τη σχέση σας. Οι συνεργασίες σου μπορεί να γίνουν ένα αγκάθι, καθώς στην αρχή φαίνονται να πληρούν όλες τις προϋποθέσεις, στη συνέχεια, όμως, μπορεί να σε απογοητεύσουν. Προσπάθησε να δείχνεις τον αληθινό σου εαυτό και να φροντίζεις με αγάπη τα κοντινά σου άτομα. Αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική ή με μια ομάδα θα έχεις την υποστήριξη πολλών.

Ιχθύες

Χρειάζεται να δείξεις δημιουργικότητα και μεγάλη αφοσίωση σε οτιδήποτε κάνεις, ιδιαίτερα σε πράγματα της καθημερινότητας, για να ξεπεράσεις καταστάσεις που μερικές φορές σε υπερβαίνουν. Η προσπάθεια σου θα είναι συστηματική, συνεχόμενη και επίπονη, ώστε να γεφυρώσεις τα πιθανά χάσματα ανάμεσα στις πράξεις και στα σχέδια που θέλεις να αναπτύξεις. Η καλή διάθεση και η θετική σκέψη θα μετρήσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Η γενναιοδωρία που θα δείξεις προς τους συνεργάτες και στους γύρω σου θα είναι ένα βήμα που θα κάνεις για να βελτιώσεις τις σχέσεις σας. Δε χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι υπεροπτικά, λόγω της υπεροχής που νιώθεις, γιατί αυτό θα αναχαιτίσει την πρόοδο των επαφών σου. Γενικά η υγεία σου θα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θα αναρρώνεις εύκολα. Να προσέξεις μόνο μην πάρεις βάρος.

*Αν θέλεις να βρεις τη θέση και τις όψεις του Δία σου, πάτησε εδώ

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved