Πώς θα περάσεις το τριήμερο με την Πανσέληνο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 11/7 έως και 13/7

Πώς θα περάσεις το τριήμερο με την Πανσέληνο;

ΚΡΙΟΣ

Αμφιβάλλεις για τα αισθήματα ενός ατόμου μέσα στην οικογένεια σου και γι' αυτό κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να ισορροπήσετε. Παράμεινε ο εαυτός σου και μη δημιουργείς άσχημα συναισθήματα και τύψεις για κάτι που μπορεί κιόλας να μην έχεις κάνει. Η Πανσέληνος θα σου δημιουργήσει κάποια μελαγχολία και κυρίως θα σου διαφοροποιήσει κάποιες προσωπικές απόψεις. Ένα θέμα της οικογένειας σε ενοχλεί ιδιαίτερα και θέλεις να βρεις μια λύση, χωρίς όμως να καταλήξεις σε σοβαρό αποτέλεσμα. Από την Κυριακή και μετά, θα απελευθερωθείς και θα έρθεις πιο κοντά με φίλους, που είχατε απομακρυνθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος του Σαββάτου θα σε βρει σε πολύ καλή συναισθηματική κατάσταση, γιατί θα υπάρχει ηρεμία γύρω σου. Κάποιες φιλοδοξίες δημιουργούνται και γεμίζουν κάποια συναισθηματικά κενά, αφού σκοπεύεις να τα καλύψεις αποκτώντας γρήγορα προστασία, αγάπη και αποδοχή. Διαθέτεις αυτή την περίοδο δυνατό ένστικτο και ακολουθείς τις επιταγές της οικογένειας και ιδιαίτερα ενός πολύ κοντινού σου Διδύμου ή Αιγόκερω. Από το Σάββατο και μετά, θα αποδράσεις με φίλους σε μέρη που δεν έχεις ξανασυναντήσει. Πάντως, αυτή την περίοδο, νιώθεις την ανάγκη να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς και καλύτερα για να μην πάει χαμένη η προσπάθειά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επεξεργάζεσαι κάποιες πληροφορίες τις οποίες όμως δε χειρίζεσαι σωστά, λόγω της μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης που σου δημιουργεί η Πανσέληνος. Να προσέξεις γιατί μπορεί να έχεις μια υποτροπή στις υποθέσεις σου, καθώς παρασύρεσαι από το συναίσθημα και δεν αφήνεις τη λογική σου να επικρατήσει. Κάποια οικονομικά θέματα, κυρίως κληρονομικά, θα δημιουργήσουν εντάσεις και αμφιβολίες. Η επαφή με έναν Αιγόκερω θα κρατηθεί σε μυστικό επίπεδο. Φοβίες θα βγουν στην επιφάνεια και θα σε εγκλωβίσουν. Από την Κυριακή κι ύστερα, θα ανασάνεις γιατί θα προκύψουν καλύτερες προϋποθέσεις, θα αλλάξεις αρκετά τον τρόπο που σκέφτεσαι και θα αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πιθανόν να συζητήσεις για θέματα σπουδών, που θα επιλυθούν σύντομα, πράγμα που θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος κινείται στον άξονά σου και θα σου ασκήσει μεγάλη επιρροή. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσεις περισσότερο τη δύναμή της. Έντονες φιλοδοξίες και επιθυμίες θα προκύψουν σε θέματα οικογενειακών και φιλικών σχέσεων, γάμου και στενών συνεργασιών. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς όλη αυτή την ενέργεια, γιατί αναδύονται παράπονα ή απαιτήσεις από τους γύρω σου, οι οποίες δεν έχουν ικανοποιηθεί. Μια ξαφνική ανατροπή μπορεί να συμβεί στα σχέδιά σου και ιδιαίτερα αν έχεις προγραμματίσει ένα ταξίδι ή ένα σεμινάριο σε άλλη περιοχή. Μια ανατροπή που θα σε αναστατώσει και πιθανόν να δημιουργήσει εσωτερική ένταση, την οποία, όμως, εύκολα θα ελέγξεις. Αν έχεις προβλήματα με το αυτοκίνητο ή γενικά με τα ηλεκτρικά, καλό είναι να κάνεις γρήγορα τις απαραίτητες επιδιορθώσεις, για να μην αφήσουν μακροχρόνια προβλήματα. Από την Κυριακή θα απομονωθείς γιατί μπορεί να νιώθεις πιο απόμακρος/η από τον κοινωνικό σου περίγυρο.

ΛΕΩΝ

Έχεις κάποιες ενοχές και εσωτερικά άγχη που είναι δύσκολο να ισορροπήσεις. Η Πανσέληνος βγάζει στην επιφάνεια έντονα συναισθήματα. Δίνεις βάση στη γνώμη κάποιων ατόμων που ασκούν ένα είδος εξουσίας και επιρροής πάνω σου. Προτεραιότητα σου είναι η επίλυση κάποιων συναισθηματικών θεμάτων, γι' αυτό μη φοβάσαι να ασχοληθείς με αυτά που σε αφορούν άμεσα. Μια σημαντική σχέση με έναν Αιγόκερω θα σε προβληματίσει, γιατί θα κάνεις απολογισμό και θα ανακαλύψεις ότι κάπου σε έχει απογοητεύσει. Ένα πρόσωπο από την οικογένεια σου μπορεί να εμφανίσει κάποια προβλήματα υγείας, σωματικά ή ψυχολογικά, οπότε θα χρειαστεί να το φροντίσεις και να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Από την Κυριακή, θα ηρεμήσεις περισσότερο και θα ασχοληθείς με το κοινωνικό σου προφίλ. Μη φανείς στενόμυαλος/η, αποδέξου τη γνώμη των άλλων και λάβε πιο ομαδικές αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος αναμοχλεύει συναισθήματα που θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί να έχεις την απαραίτητη νηφαλιότητα, διάθεση και αυτοπεποίθηση. Όλα είναι στο χέρι σου και αυτό ακριβώς θα σου δείξει η Πανσέληνος, αφού φέρνει καταστάσεις που σε ωριμάζουν. Πάντως σε θέματα σχέσεων είσαι απόλυτος/η. Δε σε ενδιαφέρει να διατηρήσεις μια σχέση, η οποία δε σε εκφράζει πια. Γι' αυτό μπορεί να μη συνεχίσεις με έναν Καρκίνο, ακόμα κι αν τον θέλεις, και θα προτιμήσεις να μείνετε φίλοι. Η διακοπή μιας φιλίας σίγουρα θα σε στεναχωρήσει αλλά τουλάχιστον θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα μάθεις πότε αξίζει κάποιος να είναι φίλος σου και πότε όχι. Ένας Υδροχόος μπορεί να εμφανιστεί την Κυριακή για να κάνετε κάποια πράγματα μαζί.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος ανασύρει επίπονα συναισθήματα, τα οποία, ίσως, να μη γίνεται να διαχειριστείς. Ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δευτέρου δεκαήμερου θα επαναστατήσεις ενάντια σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογενειακή εξουσία. Μπορεί να μην αντέχεις άλλο την καταπίεσή της και θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν. Η επαφή με έναν Καρκίνο ή έναν Αιγόκερω σίγουρα θα σε προβληματίσει γιατί έχετε διαφορετική κοσμοθεωρία. Μην αφήνεις όμως τα αρνητικά αισθήματα να σε κατακλύζουν, γιατί θα σε καταρρακώσουν. Προσπάθησε να δεις τα πράγματα πιο χαλαρά. Δε χρειάζεται να ανακατευτείς με πολλά ζητήματα, διατήρησε τη ψυχραιμία σου και θα δεις ότι από την Κυριακή όλα θα μπουν σε μια τάξη και εσύ θα περάσεις πολύ καλύτερα, γιατί θα παίζεις στο δικό σου γήπεδο και θα νιώθεις σιγουριά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπορείς να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και θα ξεπεράσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα τα προβλήματα σου. Βάλε τη λογική σου μπροστά για να λύσεις κάποια πρακτικά θέματα που σε απασχολούν. Ένας Κριός θα σε αναστατώσει και αυτό θα σε οδηγήσει σε κάποια συμπεράσματα. Από την Κυριακή και μετά, θα χρειαστεί να γίνεις περισσότερο φιλικός και να συναισθάνεσαι τις απαιτήσεις τις ομάδας. Θα διαφωνήσεις με τις επιθυμίες κάποιων ατόμων, πράγμα που θα σου φέρει αναστάτωση. Ένας Υδροχόος σε απασχολεί οπότε προσπάθησε να είσαι ανοιχτόμυαλος/η για να καταλάβεις τις ανάγκες του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε προβληματισμό θα σε βάλουν συναισθήματα και οικογενειακές υποχρεώσεις, που θα πυροδοτήσει η Πανσέληνος. Έχεις πολλά μέτωπα ανοιχτά και νιώθεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Κάθε εμπειρία που ζεις σε κάνει πιο ώριμο/η και πιο συνειδητοποιημένο/η. Είναι μια εποχή που διαχειρίζεσαι και τακτοποιείς τις υποχρεώσεις σου προς τρίτους, όπως εφορία, τράπεζες και γενικότερα, όλα τα οικονομικά και νομικά σου ζητήματα. Η Κυριακή αποτελεί καμπή στην παραπάνω πορεία, καθώς θα νιώσεις πιο άνετα, θα επικοινωνείς καλύτερα και θα βγεις με φίλους ή με την παρέα σου. Πάντως έχεις γύρω σου κόσμο που σε έχει αγκαλιάσει και χαίρεις ιδιαίτερης εκτίμησης και αποδοχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος που γίνεται στον άξονά σου είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σου. Ξεδιπλώνει κάποιες εσώτερες αλήθειες που προσπαθούσες να αγνοήσεις. Έχεις τη διάθεση να συγκεντρωθείς στο σπίτι και να βρεθείς με ανθρώπους από το οικογενειακό ή φιλικό σου περιβάλλον. Μάλλον θα απορρίψεις καινούργιες, πρωτοπόρες ή εναλλακτικές προτάσεις και πιθανόν να αποχωρήσεις από οποιοδήποτε σχήμα σε κάνει να νιώθεις ανασφάλεια και αναποτελεσματικότητα. Από τις 13/7 και μετά, θα ασχοληθείς με τις υποθέσεις ενός σπιτιού και θα κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσεις την εξουσία και τον έλεγχο. Ο απολογισμός των οικονομικών σου δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και θα αποφασίσεις να κάνεις συνεργασίες για να αυξήσεις τα έσοδά σου ή θα εντατικοποιήσεις τις προσπάθειές για να πιάσεις το στόχο σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις πολλές και ποικίλες υποθέσεις να ασχοληθείς, από θέματα γονέων και οικογένειας μέχρι έντονων συναισθηματικών καταστάσεων. Και αυτό γιατί έκρυβες μέσα σου όλες τις σκέψεις πάνω σε αυτά τα θέματα, γιατί δεν μπορούσες να τα διαχειριστείς και προτιμούσες να αδιαφορείς. Ένας Καρκίνος και ένας Σκορπιός εμπλέκονται σημαντικά σε αυτά τα θέματα. Η Πανσέληνος θα σε υποχρεώσει να ασχοληθείς με πράγματα που παλιά απεχθανόσουν, γιατί τα θεωρούσες παλιομοδίτικα και ξεπερασμένα. Θα σε αναγκάσει, επίσης, να ασχοληθείς και με πράγματα που είχες παραμελήσει λόγω πολλών εργασιών. Από την Κυριακή κι έπειτα, θα τα αφήσεις όλα πίσω σου και θα ξυπνήσεις αρκετά ανανεωμένος/η, επειδή, πολύ απλά, θα καταλάβεις ότι όλα λύνονται, ιδιαίτερα αν παραμείνεις σταθερός/η στις προσωπικές σου απόψεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα ξεχάσεις κάποια προβλήματα που έχεις και θα στραφείς σε οικογενειακές υποθέσεις. Ίσως με την Πανσέληνο να χρειαστεί να δεχτείς κάποιες αλλαγές στη ζωή σου, που άλλες φορές δε θα μπορούσες, γιατί πια λειτουργείς αρκετά ρεαλιστικά και λογικά, οριοθετώντας τα συναισθήματά σου. Η υπερβολική κοινωνικότητα σε ακολουθεί σαν στίγμα, την οποία προσπαθείς να αποτινάξεις αλλά δε γίνεται να την αποχωριστείς. Η φλυαρία μπορεί να σε κάνει να χάσεις για λίγο το μέτρο. Η Κυριακή είναι η ημέρα που μπορείς να ξεκουραστείς και να περάσεις πιο δημιουργικά με το πρόσωπο που είστε μαζί. Με έναν Λέοντα θα έρθετε πιο κοντά και θα ανοίξετε βαθύτερες συζητήσεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved