Η όψη Ήλιου - Πλούτωνα και η Έλενα Παπαβασιλείου!

Η Ρένα Κολιοπάνου προβλέπει τη φύση των γεγονότων που θα φέρει η όψη αντίθεσης Ήλιου - Πλούτωνα στη ζωή της Έλενας Παπαβασιλείου!

Η όψη Ήλιου - Πλούτωνα και η Έλενα Παπαβασιλείου!

Με αφορμή το γενέθλιο χάρτη της Έλενας Παπαβασιλείου, που ανήκει στο ζώδιο του Αιγόκερω και ήταν παρούσα την Παρασκευή 4/7 στην πρωινή εκπομπή του HIT 889, η Ρένα Κολιοπάνου αναλύει τις επιπτώσεις της όψης Ήλιου-Πλούτωνα σε ένα γυναικείο ωροσκόπιο.

hit elena papavasileiou

Πιο αναλυτικά, αυτήν την εποχή ο Πλούτωνας βρίσκεται στον Αιγόκερω και ο Ήλιος στον Καρκίνο. Ο Ήλιος στο ωροσκόπιο μιας γυναίκας δείχνει τη σχέση της ζωής της, το σύζυγο ή τον πατέρα της.

Όταν ο Πλούτωνας έχει όψη αντίθεσης με τον Ήλιο, όπως συνέβη την Παρασκευή 4/7, σηματοδοτεί καθοριστικές αλλαγές και γεγονότα που μεταμορφώνουν ριζικά τη ζωή και το συναισθηματικό κόσμο όσων επηρεάζονται.

Τα παρορμητικά ζώδια, Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως, δέχονται περισσότερο την επιρροή της αντίθεσης που σχηματίζει ο Ήλιος με τον Πλούτωνα, αλλά η δυναμική της όψης αυτής απλώνεται μέχρι το φθινόπωρο.

Ακούστε τη συνεργάτιδα του astrology.gr να προβλέπει τη φύση των γεγονότων που θα φέρει η όψη αντίθεσης Ήλιου - Πλούτωνα στη ζωή της Έλενας Παπαβασιλείου, καλεσμένης στην εκπομπή της Ναταλί Τσάβεζ και του Γιώργου Παπαδημητράκη (Κόκκινα Χαλιά) στον νέο ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης!

{youtube}AQqXzt1gX0o{/youtube}

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr για iphones, ipads και ipods εδώ

* Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved