ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

«Κερδίστε ένα iPadMini»

Στην Κηφισιά Αττικής σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2014, η εταιρεία με την επωνυμία «DPG DIGITAL MEDIA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» (εφεξής «ΕΤΑΙΡΕΙΑ»), και διακριτικό τίτλο "DPG DIGITAL MEDIΑ" η οποία εδρεύει στην Κηφισιά Αττικής, επί του 14ουχλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας, όπως νόμιμα εκπροσωπείται, διοργανώνει διαγωνισμό – δημόσια προσφορά για τους επισκέπτες/αναγνώστες της ιστοσελίδας www.astrology.gr.

Σκοπός των παρόντων αναλυτικών όρων (εφεξής οι «ΟΡΟΙ») είναι ο καθορισμός των όρων συμμετοχής στο διαγωνισμό κάθε ενδιαφερόμενου και της ανάδειξης νικητών στο πλαίσιο αυτού.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους. Η τυχόν μεταβολή των όρων θα πραγματοποιείται κατόπιν προηγούμενης ανακοίνωσης στον οικείο διαδικτυακό τόπο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ www.astrology.gr ή σε μέσα μαζικής ενημέρωσης της επιλογής της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και θα είναι δεσμευτική για κάθε συμμετέχοντα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τροποποίηση.

1. Δικαίωμα συμμετοχής – διαδικασία συμμετοχής. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες-επισκέπτες της σελίδας του διαδικτυακού τόπου www.astrology.gr στο twitter που έχουν ολοκληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν προσωπικό λογαριασμό στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης twitter. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω του διαδικτυακού τόπου www.astrology.gr στο twitter, κάνοντας retweet το μήνυμα «Κάνε Retweet αυτό το μήνυμα και μπες στον διαγωνισμό του @astrologygr και κέρδισε ένα IPAD! Λήγει στις 22/12.» ή άλλα retweets που περιέχουν τη συγκεκριμένη φράση «Διαγωνισμός! Κάνε Follow @astrologygr και RT αυτό το μήνυμα και κέρδισε ένα iPad Mini» και θα περικλείουν και φωτογραφία (Α), είτε ακολουθώντας τα βήματα μέσω της εφαρμογής GLEAM στην ιστοσελίδα του astrology.gr (κάνοντας follow στην ιστοσελίδα του astrology.gr στο twitter, retweet του μηνύματος : «Κάνε Retweet αυτό το μήνυμα και μπες στον διαγωνισμό του @astrologygr και κέρδισε ένα IPAD! Λήγει στις 22/12.» και υποβάλλοντας τη συμμετοχή του πατώντας στο αντίστοιχο πεδίο της εφαρμογής) (Β).

Για τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό δυνάμει του παρόντος όρου, νόμιμος δικαιούχος οιουδήποτε δικαιώματος που προβλέπεται ρητά (π.χ. συμμετοχής στην κλήρωση, δώρου σε περίπτωση ανάδειξης) είναι μόνον το πρόσωπο του οποίου χρησιμοποιήθηκε ο λογαριασμός twitter για τη λήψη συμμετοχής στο διαγωνισμό και εφόσον προκύπτει ταυτοπροσωπία με το φυσικό πρόσωπο που διεκδικεί το δώρο. Με την υποβολή της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στο διαγωνισμό, ο ενδιαφερόμενος ρητά αποδέχεται τους Όρους Χρήσης του διαδικτυακού τόπου www.astrology.gr καθώς και την αποστολή σε αυτόν e-mails με ενημερωτικό και διαφημιστικό χαρακτήρα από τους διαδικτυακούς τόπους των οποίων έχει την εμπορική εκμετάλλευση η Εταιρεία ή συνδεδεμένες με αυτή εταιρείες.

2.Αποκλειόμενα πρόσωπα. Οι εργαζόμενοι της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια έως και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι αυτών, δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό.

3.Αντικείμενο Διαγωνισμού: Το δώρo που προκηρύσσεται είναι ένα (1) iPadMini (MD 543HB/AwifiCellular 16 GB) σε λευκό χρώμα.

4.Προθεσμία συμμετοχής στο διαγωνισμό: Η συμμετοχή στην κλήρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί κατά τα ανωτέρω από την Δευτέρα 15/12/2014 ώρα 12:00, έως την Δευτέρα 22/12/2014 ώρα 24:00.

5.Ανάδειξη νικητή του διαγωνισμού: Ο μοναδικός (1) νικητής του διαγωνισμού θα αναδειχθεί με κλήρωση. Ο νικητής του διαγωνισμού θα κερδίσει το υπό τον όρο 3 του παρόντος περιγραφόμενο δώρο. Από την κλήρωση θα αναδειχθούν επίσης δύο (2) επιλαχόντες νικητές οι οποίοι θα κληθούν να παραλάβουν το δώρο σε περίπτωση άρνησης, απόκλισης ή αδιαφορίας του νικητή κατά τη σειρά που κληρώθηκαν.

6.Τόπος χρόνος και διαδικασία ανάδειξης νικητή του διαγωνισμού: Ο μοναδικός (1) δικαιούχος καθώς και οι δύο (2) επιλαχόντες νικητές θα αναδειχθούν έπειτα από κλήρωση την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 στα γραφεία της Εταιρείας. Με την ολοκλήρωση της κλήρωσης συντάσσεται και το σχετικό πρακτικό της κληρώσεως παρουσία δικηγόρου. Το σχετικό πρακτικό φυλάσσεται από την διοργανώτρια εταιρεία για χρονικό διάστημα ενός μήνα.

7.Φύση Διαγωνισμού: Το δώρο του διαγωνισμού είναι ήδη προκαθορισμένο και συγκεκριμένο, και αποκλείεται η μεταβίβαση η ανταλλαγή ή η εξαργύρωσή του. Σε περίπτωση που το πρόσωπο που θα αναδειχθεί νικητής του διαγωνισμού έχει δηλώσει λανθασμένα ή ανακριβή στοιχεία κατά τη συμπλήρωση των στοιχείων του η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη χορήγηση του δώρου.

8.Ειδοποίηση νικητή. Ο νικητής θα ειδοποιηθεί από την ΕΤΑΙΡΙΑ μέσω email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό. Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η επικοινωνία με τον νικητή για οποιονδήποτε λόγο (υποβολή λανθασμένων στοιχείων κατά τη συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής, αδιαφορία, απουσία του νικητή κτλ) έως την Τετάρτη 31/12/2014 ώρα 12:00 ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής κατά τη σειρά που κληρώθηκε, ο οποίος θα κληθεί να αποδεχθεί ρητώς το δώρο εντός τριών ημερών από την ειδοποίηση του. Πέραν της προθεσμίας αυτής ο επιλαχών νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επί του δώρου και το δώρο θα μείνει αδιάθετο.

9.Παραλαβή δώρου. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει αυτοπροσώπως από τον νικητή από τα γραφεία της εταιρείας (14οχλμ Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας – τηλ 2103503000) με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας του νικητή εντός δέκα ημερολογιακών ημερών από την αποδοχή του δώρου. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν μπορεί να παραλάβει αυτοπροσώπως το δώρο του, το πρόσωπο που θα εξουσιοδοτηθεί ειδικά, θα πρέπει να επιδείξει εξουσιοδότηση από τον νικητή με γνήσιο υπογραφής του, αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας του νικητή και την αστυνομική ταυτότητά του ιδίου. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Αττικής το δώρο θα σταλεί ταχυδρομικώς αφού ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του, με αποστολή από την διοργανώτρια εταιρεία στο χώρο διαμονής του νικητή. Σε περίπτωση που η εταιρεία που θα αναλάβει την αποστολή δεν μπορέσει να παραδώσει το δώρο για οποιονδήποτε λόγο (απουσία του νικητή, λανθασμένα ή ελλιπή στοιχεία κτλ) στη διεύθυνση που δηλώθηκε από τον νικητή, η επαναποστολή θα γίνει με έξοδα του νικητή. Η Εταιρεία δεν θα φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που κατά την αποστολή του δώρου το δώρο αλλοιωθεί ή καταστραφεί. Κατά την παραλαβή του δώρου ο νικητής, ή το εξουσιοδοτημένο από αυτόν πρόσωπο θα κληθεί να υπογράψει δήλωση παραλαβής και αποδοχής του δώρου, άλλως η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την παράδοσή του και ο νικητής θα χάνει κάθε δικαίωμα επ’ αυτού.

10.Τύχη δώρου σε περίπτωση κλήρωσης αποκλειόμενου προσώπου. Στην περίπτωση που κάποιος συμμετέχων εργάζεται στις εταιρείες της παραγράφου 2, ή είναι συγγενικό του πρόσωπο έως και β΄ βαθμού και ανακηρυχθεί νικητής, ή σε περίπτωση που αναδειχθεί νικητής ανήλικο πρόσωπο, το δώρο θα κληθεί να παραλάβει επιλαχών νικητής.

11.Συναίνεση του δικαιούχου σε διαφημιστική προβολή. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει το όνομα και να δημοσιεύσει φωτογραφίες του νικητή στο site της ή/και σε οποιαδήποτε έντυπο ή μέσα μαζικής ενημέρωσης και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος όπως ενδεικτικά της παραλαβής του δώρου. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ επίσης διατηρεί το δικαίωμα στη χρήση του ονόματος του νικητή και της φωτογραφίας του για λόγους διαφημιστικής προβολής από την ίδια, χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημίωσης. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί, δίνει το δικαίωμα στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ να αρνηθεί την χορήγηση του σχετικού δώρου. Ο δικαιούχος δηλώνει ότι συγκατατίθεται στη χρήση των οποιαδήποτε αρχείων προβολή (βίντεο, φωτογραφία κλπ) που υλοποιήθηκαν κατά την διάρκεια του διαγωνισμού ή της παραλαβής του δώρου.

12. Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων. Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη/συμμετέχοντα στο διαγωνισμό διέπεται από τους όρους της παρούσας και τις σχετικές διατάξεις τόσο του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997, Π.Δ. 207/1998 και αρ. 8 Ν. 2819/2000) όσο και του Ευρωπαϊκού Δικαίου (Οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ). Τα στοιχεία των συμμετεχόντων δε γνωστοποιούνται σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές), αλλά διαφυλάσσεται ο προσωπικός τους χαρακτήρας. Η Εταιρεία διατηρεί αρχεία με τα στοιχεία αυτά αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης/συμμετέχων στο διαγωνισμό έχει τη δυνατότητα, αφού επικοινωνήσει με το αρμόδιο τμήμα και διαπιστώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, να ζητήσει τη διαγραφή, διόρθωση ή αλλαγή του. Ο συμμετέχων στο διαγωνισμό ρητώς και ανεπιφύλακτα συμφωνεί να εγγράφεται ως μόνιμο μέλος στον ιστότοπο www.astrology.gr και τους λοιπούς ιστότοπους που η Εταιρεία εκμεταλλεύεται εμπορικά.

13.Περιορισμός ευθύνης εταιρείας. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν, για λόγους που βρίσκονται έξω από την σφαίρα του ελέγχου της τα διατηρούμενα αρχεία της αλλοιωθούν ή καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς .

14.Δημοσιότητα όρων διαγωνισμού: Oι όροι του παρόντος Διαγωνισμού θα είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.astrology.gr καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

15.Επιφύλαξη δικαιώματος τροποποίησης. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους του διαγωνισμού, να αλλάξει τα προσφερόμενα δώρα, να παρατείνει ή να συντομεύει τη διάρκειά του Διαγωνισμού και χωρίς προειδοποίηση.

Για την Εταιρεία

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved