Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 4/7 έως και 6/7

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχεις αρχίσει τις διαπραγματεύσεις και οι τόνοι κατεβαίνουν. Αυτό θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να σκέφτεσαι περισσότερο με κατανόηση. Επειδή θα κάνεις νέες γνωριμίες πιθανόν να σε ενθουσιάσει ένας Αιγόκερως και θα προσπαθήσεις αυτές τις ημέρες να συναντηθείτε ξανά. Μπορεί βέβαια να εκπλαγείς, αν μάθεις ότι έχει δεσμό. Αυτό όμως δεν θα σε σταματήσει, γιατί από κάποιες συζητήσεις που θα κάνετε μπορεί να σου αναφέρει ότι περνάει μεγάλη κρίση. Εσύ προσπάθησε να έχεις αρμονικές σχέσεις με όλους και κυρίως με τον εαυτό σου για να περάσεις καλά. Το Σάββατο μπορεί να νιώθεις μια έντονη τάση να κάνεις πολλά πράγματα και κυρίως να βρεις λύσεις σε ένα αδιέξοδο σου. Την Κυριακή θα χαλαρώσεις όμως και θα περάσεις πολύ όμορφα με φίλους και παρέες.

ΤΑΥΡΟΣ

Έχεις στους ώμους σου το βάρος πολλών θεμάτων και χρειάζεται να ισορροπήσεις άμεσα. Η δυσαρμονία σε χαλάει και σου δημιουργεί κακή διάθεση. Τα θέλεις όλα να τα βλέπεις τακτοποιημένα και άνετα. Κυρίως μέσα στον χώρο του σπιτιού σου, έχεις ανάγκη να υπάρχει φινέτσα και ποιότητα. Η επαφή με ένα Ζυγό φέρνει όλα αυτά αλλά σε αγχώνει γιατί δεν μπορείς να διαχειριστείς αυτό το πολύ επικοινωνιακό κομμάτι που έχει. Προτιμάς πάντως, αυτές τις ημέρες, να ασχοληθείς περισσότερο με την οικογένειά σου και να καλύψεις και κάποιες επικοινωνιακές δυσλειτουργίες που υπάρχουν για να νιώθεις καλύτερα. Η γνώση θα σου χτυπήσει την πόρτα και πιθανόν να μπεις σε χώρους που έχουν επαφή με πολλά νέα και πρωτότυπα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα περάσεις όμορφα όλες τις ημέρες, αν βέβαια εξαιρέσεις κάποιες οικογενειακές εμπλοκές και προβλήματα που σου είναι δύσκολο να λύσεις αυτή τη στιγμή με τα κοντινά σου πρόσωπα. Όλα τα υπόλοιπα που σε περιτριγυρίζουν, φίλοι και κοινωνική ζωή πηγαίνουν καλά. Θα κάνεις δειλά βήματα με ένα Αιγόκερω, ο οποίος μπορεί να σου δημιουργεί ενοχές και γι' αυτό μέσα σου επαναστατείς. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, αν δεν έχεις πολλές δουλειές να τακτοποιήσεις, είναι να ακούσεις μουσική και να βρεθείς κοντά στην φύση. Αυτή θα σου λύσει όλα τα θέματα με το δικό της μαγικό τρόπο. Φυσικά, το αγαπημένο σου βιβλίο δεν θα λείψει από το χέρι σου. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει σε όλες τις νέες γνωριμίες αλλά και στις παλιές γιατί θα αναπτύξει μέσα σου το αίσθημα της αγάπης και της κατανόησης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες εμπειρίες θα σε κάνουν να ενταχθείς στην κοινωνία σαν ενεργό μέλος και θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον πράγματα που αφορούν την τέχνη και την ομορφιά. Γενικά, θα νιώθεις ένα άγχος ότι δεν μπορείς να τα προλάβεις όλα και υπάρχουν πολλά θέματα που έχεις να ολοκληρώσεις. Όμως αυτό μπορεί να είναι και μια υπερβολή που δημιουργεί το μυαλό από το άγχος. Αν βγουν στην επιφάνεια νομικά θέματα, φρόντισε να τα λύσεις χωρίς μεγάλες αντιπαλότητες. Ένας Ζυγός ή κάποιος Τοξότης θα είναι κοντά σου αλλά υπάρχει περίπτωση να σου δημιουργούν ανασφάλεια με τον τρόπο που συμπεριφέρονται και λειτουργούν. Άνοιξε τα φτερά σου και ψάξε βαθιά μέσα στην καρδιά σου. Το δυνατό σου ένστικτο θα σε οδηγήσει σωστά αρκεί να το ακούσεις. Η οικογένεια πάντα θα είναι εκεί για να αναπληρώνει τα κενά σου, και για αυτό φρόντισε να είσαι με τα άτομα που αγαπάς.

ΛΕΩΝ

Σίγουρα θα κινηθείς σε πολύ κοσμικούς κύκλους και θα κάνεις όλων των ειδών τις επαφές. Έχεις πάρει αποφάσεις να μην χάνεις τον χρόνο σου με άτομα αδιάφορα και επιφανειακά. Γι' αυτό θα επιδιώξεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε κόσμο που σε αποδέχεται και σε θαυμάζει. Μερικές φορές και ο θαυμασμός είναι αναγκαίος αρκεί να μην ξεπερνάει τα όρια και γίνεται ναρκισσισμός. Πάντως, όλες σου οι σχέσεις θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις στη δουλειά σου. Εάν θέλεις να μεταπηδήσεις από έναν τομέα σε κάποιον άλλο, αυτές οι ημέρες μπορούν να σε οδηγήσουν στον κατάλληλο άνθρωπο γι' αυτή τη δουλειά. Ένα μικρό ταξιδάκι θα σε χαλαρώσει και θα σε φέρει σε πιο ουσιαστική επαφή με ένα Κριό ή Ζυγό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διεκδικείς με τον δικό σου τρόπο και πάνω απ' όλα δεν έχεις καμία όρεξη να μείνεις στον αέρα. Οι χειρισμοί σου όλοι θα είναι λεπτοί και έξυπνοι. Πολλά πράγματα βγαίνουν από μέσα σου αυτό το χρονικό διάστημα και σε καταπιέζουν, οπότε η ανοχή σου γίνεται μηδενική. Για σήμερα τουλάχιστον, οτιδήποτε σε ενοχλήσει θα το χειριστείς με ευχέρεια και τακτ. Η διατροφή σου θα είναι καθοριστική για ένα θέμα υγείας που μπορεί να ανακύψει, πρόβλημα που ίσως προέρχεται από το άγχος που κουβαλάς καθημερινά. Η χαλάρωση στον ήλιο και η καλή παρέα θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Ένας Κριός μπορεί να σε θέλει πολύ, σε ερωτικό επίπεδο αλλά εσύ κάτι φοβάσαι, γιατί δεν εμπιστεύεσαι τον παρορμητικό του χαρακτήρα. Χρειάζεται να του κάνεις πολλά τεστ για να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Η αυτοκυριαρχία και η αυτοεκτίμηση επανέρχονται. Θα κατορθώσεις αυτό που θέλεις αλλά πάνω από όλα θα το κάνεις μόνος σου χωρίς την επέμβαση άλλων. Σίγουρα θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις γιατί βρίσκεσαι στο χείλος μιας απόφασης. Αυτό θα το νιώσεις έντονα στο πετσί σου και θα σε κάνει να κινείσαι με γρήγορους ρυθμούς. Πολλά παιχνίδια παίζονται αυτές τις ημέρες και παρόλο που θα είσαι με τον εαυτό σου καλά, μπορεί να σε ταρακουνήσουν. Σε αναγκαστικές λύσεις και τελικές αποφάσεις μπορεί να σε φέρουν τερτίπια και τρικλοποδιές άλλων. Η ψυχραιμία και πάνω από όλα το ισορροπημένο αίσθημα και η λογική θα είναι βοηθοί σε αυτή τη προσπάθεια, ιδιαιτέρως ό, τι αφορά οικογενειακά θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είσαι σε μία φάση που έχεις έντονη την ανάγκη να κοιτάξεις τον εαυτό σου και να περιποιηθείς κατά κάποιο τρόπο τις πληγές σου. Βέβαια, η σκέψη ενός ατόμου που δεν είναι δίπλα σου σε ενοχλεί αλλά τουλάχιστον θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη σε όλες σου τις προσωπικές υποθέσεις. Έχεις καταλάβει ότι τελικά τίποτε δεν γίνεται αν δεν πατάς γερά στα πόδια σου. Η φιλική επαφή με έναν Κριό θα αποφορτίσει το αρνητικό κλίμα και θα συζητήσεις μαζί του πιο ήρεμα, κυρίως αν έχετε να ασχοληθείτε με οικονομικά ζητήματα. Το να βρεθείς με λίγους και καλούς φίλους θα σε βοηθήσει να αποτινάξεις τη βαριά ενέργεια του Κρόνου που έχεις πάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προετοιμάζεσαι να περάσεις πολύ καλά και αυτό σου ανεβάζει την διάθεση και σε κάνει να φέρεσαι πολύ ανοιχτά σε όλους. Κάποια χρήματα που περιμένεις θα έρθουν ξαφνικά και θα σε ανακουφίσουν από διάφορες οικονομικές δυσπραγίες. Επίσης, είναι καλή περίοδος να συζητήσεις ανοιχτά με άτομα που ακόμα δεν τα γνωρίζεις πολύ καλά. Αυτό πιθανά να ενοχλήσει το πρόσωπο που είστε μαζί. Μπορεί να σου κάνει καβγά γιατί νιώθει ότι δεν μπορεί να σε εμπιστευτεί. Ιδιαίτερα αν είναι Καρκίνος δεν θα του αρέσουν τα δικά σου ανοίγματα. Όμως εσύ επειδή δεν έχεις όρεξη να τσακωθείς γιατί βλέπεις ότι είναι μάταιο, θα λήξεις το θέμα πολύ πιο εύκολα από ό, τι νόμιζες. Ένας Δίδυμος θα σε βοηθήσει να κλείσεις μια δουλειά ή θα σου γνωρίσει πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν σε κάποιο στόχο σου. Γενικά, όλες οι επαφές και οι σχέσεις σε βοηθούν αρκεί να μην ανακατεύεσαι και να μην ρωτάς πολλά πράγματα για την ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σηκώνεις σημαία άσπρη προς όλους και όλα. Και παρόλο που σε τρώει κάτι από μέσα σου να μιλήσεις ανοιχτά και να ξεφουρνίσεις οτιδήποτε δεν σου αρέσει στους άλλους, συγκρατιέσαι γιατί πολύ απλά καταλαβαίνεις ότι τώρα θα χαλάσουν όλα. Με έναν Καρκίνο έχετε έρθει πιο κοντά αλλά υπάρχουν διάφοροι καλοθελητές, οι οποίοι είτε σε διαβάλλουν είτε σε αδικούν. Γι' αυτό χρειάζεται να ζυγιάσεις τα πράγματα και να φροντίσεις να βγάλεις έξω όλα τα ζιζάνια. Η πίεση από την δουλειά και τις υποχρεώσεις είναι μεγάλη και εσύ μπορεί να μην βλέπεις κάποια λύση άμεση. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να φροντίσεις τον εαυτό σου και όλα τα άλλα θα έρθουν. Αν σχετίζεσαι με Κριό ή Ζυγό προσπάθησε να μη βγάζεις επιθετικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ένταξή σου σε μια ομάδα θα σε βγάλει από την μοναχικότητά σου και θα σε βάλει να σκέφτεσαι περισσότερο συλλογικά παρά ατομικά. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθούν οι λύσεις που αναζητάς χωρίς να αγχώνεσαι. Ένας Καρκίνος κινείται πολύ περίεργα απέναντι σου και εσύ δεν θέλεις και πολύ για να σκεφτείς ότι κάτι γίνεται που δεν θα μπορείς εύκολα να το ελέγξεις. Το ενδιαφέρον ενός Ταύρου παραμένει σταθερό αλλά κάπου-κάπου νιώθεις ότι μπορεί να σε πνίγει και δεν εκτιμάς αυτό που σου δίνει. Έχεις ανάγκη να ξεμπλοκαριστείς και να κερδίσεις χρήματα, οπότε μπορεί να συμφωνήσεις σε μια συνεργασία που τώρα σου φαίνεται βουνό. Ένας Λέων δεν περιμένει απομόνωση από την πλευρά σου αλλά επιζητεί την ενεργό συμμετοχή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Βρίσκεσαι σε μια μεγάλη λιμνοθάλασσα και νιώθεις ότι πρέπει να κολυμπήσεις με μακροβούτια για να πλησιάσεις άτομα και καταστάσεις που σου έχουν γυρίσει την πλάτη. Το νιώθεις και εσύ ότι με ένα καλό λόγο, με το ενδιαφέρον του άλλου μπορείς να δεις μπροστά σου λύσεις και είναι ό, τι καλύτερο μπορείς να έχεις για να αποφύγεις τις κακοτοπιές. Το καλλιτεχνικό σου πνεύμα σε υποχρεώνει κατά κάποιο τρόπο να σκέφτεσαι ρομαντικά για έναν Καρκίνο ή έναν Σκορπιό. Κι ένας Δίδυμος όμως σε αναστατώνει αλλά δεν σου δίνει και πολλά περιθώρια να μπεις στην ζωή του γιατί είναι συνέχεια ήξεις αφήξεις. Μην αναλώνεσαι σε κουβέντες ανούσιες και σε θέματα αδιάφορα και πεζά. Συγκεντρώσου στις δικές σου υποθέσεις. Μια εξόρμηση στη φύση και μια βόλτα στη θάλασσα μπορεί να σε ανανεώσει και να απομακρύνει τις δυσάρεστες και αρνητικές σκέψεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved