Ζώδια και αστέρια: Λιάγκας - Κωνσταντινίδου: Νέα κόντρα στη showbiz;

Η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Ωχ Ηλέκτρα», Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, ήταν η μόνη που έλειπε χθες από το «Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε τον λόγο της απουσίας της. Η απάντηση που πήρε και η σπόντα που έριξε δεν ήταν «καρφί», ήταν «ταβανόπροκα»!

Ζώδια και αστέρια: Λιάγκας - Κωνσταντινίδου: Νέα κόντρα στη showbiz;


Δέκα πασίγνωστοι άντρες ηθοποιοί που παίζουν στην παράσταση «Ωχ Ηλέκτρα» γέμισαν χθες το πλατό της εκπομπής «Το Πρωινό». Ωστόσο, έλειπε η μοναδική γυναίκα πρωταγωνίστρια, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη αναρωτήθηκε: «Μια γυναίκα είχατε, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου γιατί δεν την φέρατε μαζί;».

«Είχε μια σοβαρή υποχρέωση η Ελισάβετ εδώ και πάρα πολύ καιρό και ήταν αδύνατο να την ακυρώσει» απάντησε ο ηθοποιός.

Τότε ο παρουσιαστής, με τον διελαύνοντα Ερμή (σχόλια, ερωτήσεις) στους Διδύμους (κουβέντα να γίνεται, απέξω – απέξω, αστείο) «κολλημένο» αυτό τον καιρό σε μοίρες που σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνά του (υπαινιγμός, καχυποψία, βάθος) είπε με νόημα: «Δεν έχει κάτι άλλο, να μη μας γουστάρει; Μπορεί να μη μας γουστάρει και να μην ήρθε. Προσωπικά δεν έχουμε αλλά ποτέ δεν ξέρεις...».

Δείτε σε video στο gossip-tv.gr πώς αντέδρασε ο Πέτρος Φιλιππίδης και η Φαίη Σκορδά στους υπαινιγμούς του Γιώργου Λιάγκα που τελευταία του έχουν γίνει συνήθεια!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved