Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 27/6 έως και 29/6

Πώς θα περάσεις το τριήμερο;

ΚΡΙΟΣ

Έχεις κάποιες ευαισθησίες και ίσως κάνεις παράπονα τα οποία δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σου αλλά όλα μπορεί να συμβούν γιατί υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας και δεν είναι εύκολο να τον παρακάμψεις. Οικογενειακές έγνοιες θα σε προβληματίσουν και θα σε κάνουν να εκφράζεσαι με περισσότερη τρυφερότητα αλλά και διάθεση προστασίας. Από την Κυριακή το απόγευμα και μετά, θα νιώσεις ξαφνικά μια μεγάλη αυτοπεποίθηση και θα βρεις άμεσες λύσεις στα προβλήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ενθουσιάζεσαι με κάποια αποτελέσματα που μπορεί αφορούν και στα δικά σου πρόσωπα. Αν αυτές τις ημέρες συναντήσεις άτομα αγαπημένα θα σου κάνει καλό γιατί θα είσαι μαζί τους και αυτό θα σου θεραπεύσει κάποιες δύσκολες στιγμές. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα δεις ότι θα νιώσεις πολύ καλύτερα και θα έχεις καλές επαφές με τους γύρω σου. Όσο μπορείς γαλήνεψε την καρδιά σου για να έχεις και σωματική ηρεμία. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο το δημιουργικό σου κομμάτι αλλά ίσως έχεις και μια εγωιστική άποψη που μπορεί να μην σε αφήσει να δεις εύκολα το συμφέρον σου. Το Λιοντάρι είναι το άτομο που στέκεται δίπλα σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη συνεχίζει το ανάλαφρο οδοιπορικό της και με τον τρόπο της σε βοηθάει να κερδίσεις περισσότερο σε προσωπικές επαφές αλλά επειδή χρειάζεται και από την πλευρά σου να ξεπεράσεις κάποια θέματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει νεύρα ή θυμό, καλό είναι να συγχωρέσεις και να μην κρατάς κάτι κακό μέσα σου. Η εξωτερική σου εμφάνιση θα βελτιωθεί. Θα σε βλέπουν οι άλλοι και θα σου λένε τι ακριβώς έχεις κάνει και φαίνεσαι τόσο ανανεωμένος/η. Έχεις κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες κι ίσως τις παραδεχτείς γιατί θα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να έχεις μια καλή σχέση με τα άτομα της οικογένειας σου. Δεν χρειάζεται να έχεις εξάρτηση αλλά μόνο αγάπη. Από την Κυριακή το μεσημέρι αλλάζει το τοπίο κι η διάθεσή σου θα είναι περισσότερο ανεβασμένη γιατί θα πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου και θα πάρεις αποφάσεις πολύ σημαντικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη θα σου δώσει την αποφασιστικότητα για να βγεις από ένα αδιέξοδο το οποίο μερικές φορές σε βαραίνει αρκετά και θα δεις ότι θα κάνεις αλλαγές ακόμα και στην διατροφή σου ή σε κάποιες κακές συνήθειες που έχεις ανάγκη να κόψεις. Η ψυχική σου επαφή θα μεγαλώσει και η ενέργεια θα ρέει μέσα σου, αρκεί να την αφήσεις και να μην την χαλάσεις με γκρίνια ή με άγχος το οποίο μερικές φορές δεν σου αφήνει καθόλου χώρο για εσωτερική ελαφρότητα. Η θάλασσα και όπου μπορείς να έρθεις περισσότερο σε επαφή με την φύση θα σε χαλαρώσει και θα σου πάρει όλα τα προβλήματα. Αφιέρωσε χρόνο για τον εαυτό σου και θα δεις ότι θα έχεις δύναμη για την επόμενη εβδομάδα. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις την ανάγκη να εκφράσεις περισσότερο τα συναισθήματά και θα έχεις ζεστασιά. Ο Υδροχόος θα είναι πολύ κοντά σου.

ΛΕΩΝ

Έχεις κάποιες οικογενειακές ή συναισθηματικές έγνοιες οι οποίες σου φέρνουν μια μικρή μελαγχολία. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, βρίσκεις διεξόδους με φίλους και με άτομα που περνάς καλά. Η προσπάθεια που κάνεις για να επιβιώσεις και να βρεις τον εαυτό σου είναι τόσο σημαντική που το νιώθεις ότι τελικά θα φτάσεις στο ποθητό αποτέλεσμα. Αρκεί να μην σε τυραννάει το εγώ σου και θεωρείς ότι οι άλλοι δεν σε σέβονται. Η επαφή με ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι Ιχθύς σε έλκει αρκετά αλλά δεν θέλεις να υπάρχει ο αποσυντονισμός μεταξύ σας γιατί μερικές φορές βγαίνεις τελείως από το πρόγραμμά σου. Κάποιες καλλιτεχνικές δραστηριότητες θα σου κάνουν καλό γιατί θα εκφραστείς άμεσα και άνετα. Από την Κυριακή και μετά, θα έχεις τέτοια δυναμική παρουσία και γενικά ένα τέτοιο εύρος επικοινωνίας και γοητείας όπου εύκολα θα γίνουν πράγματα που θέλεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μερικές φορές περνάς μια δοκιμασία την οποία, αν θέλεις, μπορείς να την σταματήσεις χρησιμοποιώντας συναισθήματα προστασίας που νιώθεις για τον εαυτό σου και τους άλλους. Δουλειές του σπιτιού και φροντίδα, ακόμα και για τα ζωάκια σου ή για φίλους που νιώθεις σαν οικογένειά σου θα σε ευχαριστήσουν και θα σου δώσουν την εσωτερική χαλάρωση που έχεις ανάγκη. Η φύση, ο κήπος και γενικά δουλειές του σπιτιού και τακτοποίηση στις ντουλάπες σου και στα συρτάρια σου θα σε ανακουφίσουν. Η Κυριακή είναι μια ημέρα που μπορεί να την περάσεις κάπως κλειστά είτε είσαι με παρέα είτε έχεις μόνος/η γιατί θα θέλεις να συγκεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Αν δεν είσαι σε σχέση θα καθίσεις με τον εαυτό σου για να του προσφέρεις κάποιες καλές στιγμές.


sunastria

ΖΥΓΟΣ

Περνάς από διάφορες εσωτερικές και εξωτερικές ευαισθησίες οι οποίες φαίνονται ότι σε ζορίζουν γιατί σου δημιουργούν ενοχές ή οικογενειακά προβλήματα αλλά αν τις αναλύσεις καλύτερα θα δεις ότι είναι μια αντίδραση από το περιβάλλον σου για να σε έχουν περισσότερο δίπλα τους. Ο Καρκίνος θα είναι κοντά σου αλλά με διαφορετικές ανάγκες από τις δικές σου. Λύσεις υπάρχουν και θα τις βρεις κυρίως αν δεν βαρέσεις γροθιά στο μαχαίρι με τον Αιγόκερω και προσπαθήσεις να τον καταλάβεις γιατί έχει και αυτός τις δικές του επιθυμίες και απόψεις για το πώς θα πρέπει να είστε μέσα στην σχέση και κυρίως αν έχετε μαζί οικογένεια. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα που θα ηρεμήσουν όλες οι αντιδράσεις και εσύ θα νιώσεις ότι μπορεί να εκφραστείς πολύ καλύτερα και με μεγαλύτερη ελευθερία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσωτερική ανάγκη για ποιότητα και αναβάθμιση, νοσταλγία για κάποιες όμορφες οικογενειακές στιγμές και φωτογραφίες που τις αποτυπώνουν, θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι τίποτε δεν χάνεται από μέσα σου, αρκεί να έχεις την δυνατότητα να απομονώσεις τις δυσκολίες και να σταθείς μόνο εκεί που σου δίνει χαρά. Ο Καρκίνος θα έρθει πιο κοντά σου και θα σε αγκαλιάσει με τον τρόπο του. Μπορεί να νιώθεις μερικές φορές ότι χάνεσαι αλλά οι εσωτερικές σου δυνάμεις ποτέ δεν σε αφήνουν να πέσεις. Για λίγο βρίσκεσαι σε πτώση και μετά ξανανεβαίνεις προς τα πάνω. Πάντως αυτή την περίοδο παίρνεις ένα μάθημα πως να αφήνεσαι ακόμα και σε κάποια πιο ανάλαφρα πράγματα τα οποία άλλες φορές τα σνόμπαρες γιατί ήθελες βάθος. Η Κυριακή θα είναι η ημέρα του πάθους και του έρωτα κυρίως με Λιοντάρι και Υδροχόο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις κάποιες εσωτερικές συγκρούσεις οι οποίες μπορεί να σου δημιουργούν ακόμα και ενοχές για το πώς έχεις σταθεί απέναντι σε κάποια άτομα της οικογενείας σου, χωρίς να σημαίνει ότι δεν τους έχεις δώσει καλά πράγματα αλλά με τον δικό σου τρόπο. Η μαγειρική και οτιδήποτε αφορά στο σπίτι και τη φροντίδα του θα σε τραβήξει πολύ περισσότερο και θα κάνεις φιλότιμες προσπάθειες να συμμαζέψεις τον χώρο που μένεις ή ακόμα και το εξοχικό σου για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και λίγο. Ο Καρκίνος είναι ένα πρόσωπο που με τον τρόπο του σε εξελίσσει. Από την Κυριακή και μετά θα θυμηθείς ότι έχεις ανάγκη να ταξιδέψεις και να κάνεις καινούργια πράγματα και μέσα από αυτό θα οργανωθείς περισσότερο γιατί μερικές φορές πέφτεις σε μια αδράνεια που δεν πηγαίνει στον χαρακτήρα σου. Η γυμναστική και γενικά η σωματική άσκηση πάντα σου κάνει καλό για αυτό δεν πρέπει να τα αφήνεις σχεδόν ποτέ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις προχωρήσει και κάνεις βήματα γιατί βλέπεις κι εσύ ότι χρειάζεσαι άτομα δίπλα σου και έχεις ανάγκη και να σε προσέχουν αλλά και να προσέχεις κι έτσι βγαίνει προς τα έξω η ευαίσθητη φύση σου η οποία δεν φαίνεται τις πιο πολλές φορές, επειδή βάζεις μια μάσκα για να σταθείς προς τα έξω και να μην πληγώνεσαι. Η επιτυχία για σένα έχει να κάνει και με το είδος των γνωριμιών σου οι οποίες σε κάνουν και νιώθεις κοινωνική δύναμη αλλά χρειάζεσαι μερικές φορές και την οικογένεια για να σε στηρίξει και το ζητάς ή το δείχνεις με τον τρόπο σου. Η επιθυμία σου να κάνεις μια νέα αρχή σε κάποιες σχέσεις και να γίνουν όλα όπως τα έχεις μέσα στο μυαλό σου θα σε κάνει να προσπαθήσεις περισσότερο. Πάντως αυτή η Νέα Σελήνη που γίνεται στον άξονά σου θα σε ενεργοποιήσει πάρα πολύ ώστε να πάρεις αποφάσεις για να ζήσεις με ένα πρόσωπο ή να προχωρήσεις ακόμα και σε γάμο. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να χρειάζεσαι περισσότερο χώρο και χρόνο για να αναπνεύσεις και πιθανόν να θέλεις να σου δώσουν μεγαλύτερη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές έχει κραδασμούς από διάφορες συναισθηματικές εντάσεις τις οποίες εσύ πιθανόν να μην μπορείς να αντέξεις γιατί σου φαίνονται κάπως παρατραβηγμένες από την πλευρά των άλλων και κυρίως από την οικογένεια σου. Φροντίδες υπερβολικές και γενικά δουλειές που μπορεί να μην σε εκφράζουν απόλυτα θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις για λίγο τις δικές σου συνήθειες και να κάνεις ακόμα και κάποιες αγγαρείες. Η διατροφή και γενικά το μαγείρεμα με υγιεινές συνθήκες θα είναι κάτι που θα μάθεις γιατί έχεις ανάγκη να αλλάξεις κάποιες συνήθειες που κατά την γνώμη σου δεν σου κάνουν καθόλου καλό. Από την Κυριακή και μετά, θα δώσεις μεγαλύτερη βάση στο να εκφραστείς και να δημιουργήσεις κάποιες συνθήκες που θα σε κάνουν να φανείς και να δώσεις τις δικές σου εκτιμήσεις. Το Λιοντάρι και ο Σκορπιός θα σε αναγκάσουν έμμεσα σε αυτό γιατί μερικές φορές πιθανόν να μην πιστεύουν σε αυτά που μπορείς να κάνεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Έχεις την ευχέρεια να ξεδιπλώσεις τα συναισθήματά σου με ένα τρόπο πολύ ευαίσθητο και συγχρόνως δυναμικό. Η κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή μπορεί να μην είναι εύκολη για σένα γιατί θα πρέπει να κάνεις πολλούς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις οι οποίες στην ουσία δεν σου αρέσουν αλλά δεν υπάρχει άλλος δρόμος για να φτάσεις στον σκοπό σου και να μην βγεις εκτός παιχνιδιού. Το καλό είναι ότι με τον Καρκίνο που πολλές φορές υπάρχουν τριβές θα υπάρχει μια καλύτερη αντιμετώπιση και θα κατανοήσεις περισσότερο τον ψυχισμό του. Ο Ζυγός συνεχίζει να σε βάζει σε δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις γιατί κάπου μπορεί να έχει χαθεί το παιχνίδι και από τις δυο πλευρές και πρέπει συνειδητά να αλλάξεις την στάση σου και αναλάβεις και τις δικές σου ευθύνες. Η Κυριακή θα είναι ημέρα που θα σε κάνει να βγάλεις και ένα μικρό δείγμα των γνώσεών σου γιατί μπορεί να σε κοντράρει ένα πρόσωπο για το τι ακριβώς ξέρεις και τι όχι για αυτό θα έχεις ανάγκη να φανείς και ξεχωρίσεις.

*Θέλεις να μάθεις τι προβλέπουν για εσένα τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved