Ζώδια και αστέρια: Ελένη Φουρέιρα - Οι καρδούλες, η selfie και το μήνυμα στον Σαμαρά

H ερωτική συναστρία Φουρέιρα - Σαμαρά και πως επηρεάζεται η σχέση τους από την Αφροδίτη!

Ζώδια και αστέρια: Ελένη Φουρέιρα - Οι καρδούλες, η selfie και το μήνυμα στον Σαμαρά


Η ιστορική νίκη της Εθνικής Ελλάδος και η πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ ξετρέλανε όλους τους Έλληνες και φυσικά το κορίτσι του Γιώργου Σαμαρά, την Ελένη Φουρέιρα, που αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα του έστειλε ένα μήνυμα... full in love!

Με τον διελαύνοντα Ερμή (μήνυμα) σε όψη με τον Ουρανό (διαδίκτυο) στο ωροσκόπιο της Ελένης Φουρέιρα, η τραγουδίστρια και κορίτσι του σκόρερ του νικητήριου γκολ της Εθνικής, γέμισε το instagram με καρδούλες κάτω από το μήνυμα «Μπράβο Ελλαδάρα» το οποίο συνόδευε φωτογραφία του αγαπημένου της Γιώργου Σαμαρά, από το γήπεδο της Βραζιλίας λίγα λεπτά μετά το γκολ του που έστειλε την Εθνική στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας και ο διεθνής παίχτης είχε τα χέρια του σε σχήμα καρδιάς!


Πολλοί λένε ότι γούρι για τον Γιώργο Σαμαρά ήταν η καυτή selfie φωτογραφία που του έστειλε η αγαπημένη του Ελένη Φουρέιρα μια μέρα πριν τον αγώνα της Εθνικής από την εμφάνισή της στα βραβεία Mad Video Music Awards. Δείτε τη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας μόνοι σας...

eleni-foureira

Το ζευγάρι Ελένη Φουρέιρα – Γιώργος Σαμαράς έχει στη συναστρία του Αφροδίτη σύνοδο με Δία, μια κλασσική όψη αγάπης, έρωτα και δεσμού. Πιο συγκεκριμένα ο Δίας στην 3η μοίρα του Υδροχόου του Γιώργου Σαμαρά κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη στην 4η μοίρα του Υδροχόου της Ελένης Φουρέιρα.

Η εν λόγω όψη «έρωτα και σχέσης» ενεργοποιήθηκε αυτές τις ημέρες από την διελαύνουσα Αφροδίτη που είναι στις πρώτες μοίρες των Διδύμων και για αυτό ο αέρας διαποτίστηκε από το σπιρτόζικο άρωμα... του έρωτα τους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved