Ζώδια και αστέρια: Πάολα - Η δυναμική Καρκίνος που έχει άστρο

Χρόνια πολλά στην Πάολα που γιόρτασε τα γενέθλιά της (25 Ιουνίου): Μια από τις καλύτερες λαϊκές φωνές, έχει κερδίσει την αγάπη του κόσμου με τα τραγούδια, το πάθος της και τον χαρακτήρα της.

Ζώδια και αστέρια: Πάολα - Η δυναμική Καρκίνος που έχει άστρο


Η Καρκίνος τραγουδίστρια με τον Ήλιο, τον πιο λαμπερό αστέρα, στον Καρκίνο, το ζώδιο που συμβολίζει τη νύχτα, έχει όλα τα φόντα να είναι η βασίλισσα (Ήλιος) στη νυχτερινή ζωή (Καρκίνος) χάρη στο ταλέντο της (Ήλιος) που αγγίζει τις ψυχές του κόσμου (Καρκίνος). Σαφώς δεν αρκεί μόνο η θέση του Ήλιου της στον Καρκίνο. Οι όψεις του Ήλιου με τον ξεσηκωτικό Άρη, τον αισθαντικό Ποσειδώνα και τον πανίσχυρο Πλούτωνα είναι αυτές που βεβαιώνουν ότι μπορεί... να κρατήσει τα σκήπτρα της επιτυχίας!

Η δυναμική σύνοδος του Ήλιου (χάρισμα, προσωπικότητα) σε σύνοδο με τον Άρη (πρωτιά, άνδρας) δείχνει ότι η τραγουδίστρια, αν και Καρκίνος, δεν είναι πλασμένη να είναι στη σκιά ενός άνδρα, είναι «αντράκι» στη ψυχή και στη ζωή, διεκδικεί να είναι πρώτη σε ό,τι κάνει και ένας άντρας για να είναι κοντά της θα πρέπει να μπορεί να στέκεται στο πλάι της χωρίς να χάνει ούτε το σθένος του ούτε την ευαισθησία του!

Η αντίθεση του Ήλιου της με τον Ποσειδώνα δείχνει ότι παρά το δυναμισμό που βγάζει προς τα έξω χάρη στη σύνοδο Ηλίου – Άρη, είναι πολύ ευαίσθητη, ρομαντική και χρειάζεται τον επίγειο παράδεισό της, ο οποίος θα της επιτρέπει να αντέχει την σκληρή πλευρά της ζωής. Ο Ποσειδώνας, είναι ο πλανήτης που συμβολίζει τη μουσική, όπως και κάθε μορφή τέχνης, δείχνοντας ότι τον παράδεισο και το όνειρό της στο τραγούδι μπορεί να το βρει!

Ακόμα κι αν πέσει σε παγίδες του Ποσειδώνα που συχνά τη «ζαλίζει» και με αβεβαιότητα την πνίγει, μπορεί να ξεφύγει, να αναμορφωθεί και να βγει πιο δυνατή. Αυτή τη δυνατότητα, να τα βγάζει δηλαδή πέρα στα δύσκολα της την δίνει η θετική όψη που κάνει ο Ήλιος της με τον ισχυρό Πλούτωνα. Μια όψη που επιπλέον δείχνει ότι έχει γεννηθεί μέσα από το έργο της (Ήλιος) να επηρεάζει σε ασυνείδητο και βαθύ συναισθηματικό επίπεδο πολύ κόσμο (Πλούτωνας). Συγχρόνως, είναι η όψη που της δίνει την ικανότητα όταν βρίσκεται στη σκηνή και πέφτει πάνω της ο προβολέας (Ήλιος) και από ένα ευαίσθητο πλάσμα (Καρκίνος) να μεταμορφώνεται (Πλούτωνας) σε σέξι είδωλο και μια femme fatale καλλιτέχνιδα που μοιραία συγκεντρώνει τον θαυμασμό (στον Σκορπιό).

Η μεγάλη της επιτυχία της 29χρονης Πάολα, δείχνει ο διελαύνων Ουρανός σε αρμονικές όψεις στο ωροσκόπιό της, δεν σταματά αλλά συνεχίζεται και μάλιστα, όπως υποδεικνύει ο διελαύνων Πλούτωνας, με πολύ θόρυβο γύρω από το όνομά της. Όπου κι αν εμφανίζεται, όπως θα έλεγε και ίδια, θα... γίνεται της Πάολα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved