Ζώδια και αστέρια: #YFSF: Ο Κριός Γιάννης Σαββιδάκης σήκωσε την κούπα!

Ο μεγάλος νικητής του #YFSF είναι ο Κριός Γιάννης Σαββιδάκης που μεταμορφώθηκε σε Ψαραντώνη, καταφέρνοντας να συγκινήσει επιτροπή και κοινό!

Ζώδια και αστέρια: #YFSF: Ο Κριός Γιάννης Σαββιδάκης σήκωσε την κούπα!


Πόσο έκπληξη μπορεί να προκαλεί που ένας Κριός, που είναι από τη φύση του γεννημένος να έρχεται πρώτος, αναδεικνύεται νικητής σε ένα διαγωνισμό; Η αλήθεια είναι καμία! Από την άλλη όμως, αυτή η επαλήθευση της αστρολογίας δεν παύει να γοητεύει κάθε εραστή της. Μπορεί τα άστρα να υποδεικνύουν και να μην υποχρεώνουν αλλά, αδιαμφισβήτητα, μας αρέσει δεν μας αρέσει, ο καθένας έχει γεννηθεί με κάποιες... προδιαθέσεις!

Στην περίπτωση του Γιάννη Σαββιδάκη τα πράγματα έχουν ως εξής: Είναι Κριός, άρα δεν φοβάται τις αναμετρήσεις, αντίθετα έχει άκρατη επιθυμία για αυτές. Κυβερνήτης του Κριού, είναι ο Άρης (δράση, πρωτιά), ο οποίος στο ωροσκόπιό του είναι στον Λέοντα, το ζώδιο που λατρεύει τον κόσμο του θεάματος, δείχνοντας ότι σε αυτόν τον χώρο έχει όλα τα φόντα για να παίξει, να εξωτερικεύσει τα ταλέντα του, να επιβάλλει τον εαυτό του και να ζήσει τη χαρά της κατάκτησης.

Ήλιος στον Κριό και Άρης στον Λέοντα, λοιπόν, είναι ο δυναμικός συνδυασμός στον αστρολογικό χάρτη του Γιάννη Σαββιδάκη που προϊδεάζει ότι μπορεί μέσα από τη δουλειά του, σε ένα διαγωνισμό να πάρει... το έπαθλο! Αυτή η τάση του για νίκη ισχυροποιείται από την ευνοϊκή όψη, τριγώνου, που σχηματίζουν μεταξύ τους Ήλιος και Άρης δίνοντάς του τη δυνατότητα χάρη στην επιβολή του ταλέντου του να εξολοθρεύσει τους ανταγωνιστές του!

Το βράδυ του τελικού οι διευλάνοντες πλανήτες : Πλούτωνας (μεταμόρφωση, μαζική επιρροή) και Άρης (νίκη, αναμέτρηση) ενεργοποίησαν την όψη νίκης στο ωροσκόπιό του, δηλαδή το τρίγωνο του Ήλιου – Άρη και ο Γιάννης Σαββιδάκης μέσα από τη συγκλονιστική ενσάρκωση του Ψαραντώνη στέφθηκε... ο μεγάλος νικητής του #YFSF2!

Η ζωή έχει αμέτρητα πεδία για να συναντήσει κανείς την επιτυχία και την ευτυχία αρκεί ο κάθε άνθρωπος να μπορέσει να βρει το δικό του προσωπικό δρόμο που θα τον οδηγήσει εκεί. Με οδηγό σου το προσωπικό σου ωροσκόπιο να ξέρεις πως και εσύ μπορείς να τον βρεις!

"Η Τίγρη"

{youtube}cPCnIkOzwD4{/youtube}

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved