Τι λένε τα άστρα για τους άντρες του τελικού του YFSF;

Πρόκειται για μια εξαιρετική τετράδα, που ο καθένας ξεχωριστά μας χάρισε εντυπωσιακές ερμηνείες.

Τι λένε τα άστρα για τους άντρες του τελικού του YFSF;

Το δεύτερο YFSF, λαμβάνει τέλος την επόμενη Κυριακή 15/6.
Στην πορεία του απολαύσαμε πολλές εξαιρετικές εμφανίσεις παρόλο που στην αρχή ήταν μέτριες, αλλά ξαφνικά και αναπάντεχα οι χαρακτήρες ξεδιπλώθηκαν, το ταλέντο ξεχείλισε τη σκηνή και οι συμμετέχοντες αποτελούσαν μια ευχάριστη έκπληξη.
Στην προχθεσινή βραδιά ανακοινώθηκαν τα ονόματα των τεσσάρων που θα συμμετέχουν στον τελικό, βάσει της γενικής βαθμολογίας που έλαβαν από την αρχή του διαγωνισμού.
Ο τελικός λοιπόν θα είναι ανδρική υπόθεση με πρώτο τον Κριό Γιάννη Σαββιδάκη, δεύτερο τον Παρθένο Παντελή Καναράκη, τρίτο τον Ζυγό Κώστα Δόξα και τέταρτο τον Δίδυμο Λευτέρη Ελευθερίου.

Πρόκειται για μια εξαιρετική τετράδα, που ο καθένας ξεχωριστά μας χάρισε εντυπωσιακές ερμηνείες και όποιος και αν κερδίσει δεν θα αποτελέσει έκπληξη, με τους διαγωνιζόμενους να επιλέγουν οι ίδιοι το πρόσωπο που θα ενσαρκώσουν.
Την επόμενη Κυριακή λοιπόν διαγωνίζονται με τη Σελήνη να έχει μόλις περάσει στον Υδροχόο θέση συλλογική που ευνοεί την ομαδική δουλειά αλλά και τον Ερμή ανάδρομο στην πρώτη μοίρα του Καρκίνου, που πιθανά να προκαλέσει κάποια τεχνικά προβληματάκια, αλλά και συναισθηματικές αναταραχές.
Η ημέρα χαρακτηρίζεται από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, ενώ το Ταυ τετράγωνο μεταξύ Άρη – Ουρανού – Πλούτωνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ.
Είναι πιθανόν οι συμμετέχοντες να επιλέξουν αυστηρές προσωπικότητες ή εντελώς εκκεντρικές. Το στοιχείο που θα λείπει είναι αυτό του φαντασμαγορικού μιούζικαλ, της σάτιρας και του απλοϊκού.

savvidakis

Ο Γιάννης Σαββιδάκης επηρεάζεται από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου λόγω του Κρόνου του στον Υδροχόο, αλλά και η σύνοδος Ήλιου – Ερμή στον Κριό, δεν μένει ανενόχλητη από το Ταυ τετράγωνο του Άρη με Ουρανό και Πλούτωνα. Ωστόσο ο διελαύνων Δίας στον Καρκίνο σε αρμονική όψη με τον Δία του, μπορεί να τον ανεβάσει στο βάθρο του νικητή, λόγω και της εμπειρίας του, που θα τον οδηγήσει σε ώριμη επιλογή.

kanarakis2

Για τον Παντελή Καναράκη δεν γνωρίζουμε πλήρη στοιχεία, παρά μόνο πως είναι Παρθένος του 1967 με ωροσκόπο Λέοντα. Η ημερομηνία που δίνεται στο διαδίκτυο σαν Ζυγός, δεν είναι σωστή και αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Το γεγονός όμως πως πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία και performer σε συνδυασμό με το ότι επιλέγει αυτός το θέαμα που θα προσφέρει, είναι πολύ πιθανό να του χαρίσει τη νίκη.

doxas

Ο Κώστας Δόξας είναι ένας παρορμητικός Ζυγός με Σελήνη στον Κριό, που ακροβατεί στα όρια της διακωμώδησης κάποιων προσώπων, απολαμβάνοντας να το κάνει παρά τις υποδείξεις των κριτών. Είναι απολαυστικός και έχει αναμφισβήτητο ταλέντο, βρίσκεται όμως αντιμέτωπος και αυτός με το Ταυ τετράγωνο του Άρη με Ουρανό και Πλούτωνα και ο Κρόνος του στον Σκορπιό βάλλεται από την αντίθεση Αφροδίτης – Κρόνου, ακριβώς όπως και ο Γιάννης Σαββιδάκης. Στην περίπτωσή του όμως δεν υπάρχει η εύνοια του Δία αλλά πέραν αυτού, είναι δύσκολο να είναι αυτός νικητής, εκτός και αν υπερβεί με την επιλογή του την εικόνα που έχει δείξει ως τώρα.

eleyteriou

Τέλος, ο Λευτέρης Ελευθερίου που επιλέγει το χιούμορ ως άμυνα, πέρα από το ταλέντο να μιμείται καλά, είναι απαλλαγμένος από εμπλοκές με τις δύσκολες όψεις, ενώ ο Ήλιος και ο Δίας του θα είναι σε αρμονικότατη όψη με τη Σελήνη, δίνοντας στο γενέθλιο εξάγωνο Ήλιου – Δία, ένα επιπλέον πλεονέκτημα νίκης.

Προσωπικά πιστεύω με μεγάλη επιφύλαξη εφόσον και οι τέσσερις είναι καλλιτέχνες που στην προκειμένη περίπτωση μπορούν να αιφνιδιάσουν, πως το παιχνίδι παίζεται μεταξύ του Παντελή Καναράκη και του Λευτέρη Ελευθερίου.
Εν αναμονή λοιπόν ενός τελικού που πέρα από τον φιλανθρωπικό του σκοπό, οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν μαζί με την κριτική επιτροπή, τους καθηγητές και τους υπόλοιπους συντελεστές, μας έχουν πείσει για την αξία και τον επαγγελματισμό του

*Θέλεις να δεις αν το δικό σου κάρμα "υπόσχεται" φήμη και δόξα; To astrology.gr έχει την απάντηση!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved