Ζώδια και αστέρια: Πέγκυ Ζήνα: Τι συνέβη και χρειάστηκε τη μητέρα της;

«Τώρα θα ήθελα να είναι εδώ η μαμά μου» είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια πριν δύο μήνες; Τι συνέβη;

Ζώδια και αστέρια: Πέγκυ Ζήνα: Τι συνέβη και χρειάστηκε τη μητέρα της;


Μεγάλη σημασία έχει για τους περισσότερους, αν όχι όλους τους ανθρώπους, να έχουν έναν άνθρωπο δικός τους στον οποίο μπορούν αληθινά και με εμπιστοσύνη να στηριχτούν μια δύσκολη στιγμή.

Αυτή η στιγμή για την Πέγκυ Ζήνα ήταν τον Μάρτιο, όταν ένιωσε έντονο άγχος για το πώς θα βρει τρόπο να αντεπεξέλθει στις εντατικές πρόβες που είχε τότε και στη φροντίδα της μικρής της κόρης, Ηλέκτρας.

Η Ιχθύς τραγουδίστρια με κυβερνήτη τον Ποσειδώνα έχει πολύ ευαίσθητη κεραία στις ανάγκες των άλλων και σε περιόδους άγχους και στρες μπορεί να βιώσει σύγχυση, θλίψη και ενοχές, αν δεν μπορεί να ανταποκριθεί. Συχνά αναζητά τη λύτρωση στην τέχνη και συγκεκριμένα στο τραγούδι όμως στην προκειμένη η ανακούφιση ήρθε από τη μητέρα της, έναν άνθρωπο που ένιωθε ότι μαζί του η κόρη της θα είναι ασφαλής και καλά, όσο εκείνη λείπει.

Όπως δήλωσε «Πριν από δυο μήνες, όταν έκανα εντατικές πρόβες, πιέστηκα ψυχολογικά προκειμένου να τα προλάβω όλα και ένιωσα ανακούφιση που είχα τη μητέρα μου, για να περνάει χρόνο με την κόρη μου».

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved